Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 00:21:34
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част (Прочетена 208396 пъти)
zornicca
Новак
Отг: Сватба във Велико Търново - 3 част
«
Отговор #150 -:
април 27, 2010, 10:32:31 »
Здравейте на всички! Вече съм госпожа Вичева!
Обещах да разкажа за ресторант Арена - е страхотни са! Много сме доволни облужването е много добро, кухнята прекрасна. Много са коректни и не налагат никакви ограничения. При това цените са много добри . Благодаря им !
Активен
iroz
Новак
«
Отговор #151 -:
април 27, 2010, 15:31:01 »
Честито на омъжениете
и моето време идва малко остана :bravo:за сега всичко върви по ноти аранжирането което съм си избрала е супер даже го видях как ще изглежда и се успокоих....не е много евтино ама пък нали това е визията на сватбата
Ако имате въпроси мога да ви отговоря вече съм наясно със всичко...
моята агенка ми е обещала че ще ме вземе на работа при нея
Активен
monika89
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #152 -:
април 27, 2010, 21:13:41 »
iroz можеш да споделиш с нас каква украса си избрала. Кога е сватбата и на кой ресторант си се спряла. Агентката ти сигурно е от СИАНА, мацката е супер готина и на мен също много ми допадат украсите които прави.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #153 -:
април 28, 2010, 02:17:31 »
Zornicca, вместо да ти напиша името съм го написала, rosica, сори
Супер ...нещо интересно ако има можеш да разкажеш
Аз да се оплача патето беше ходил до интерхотел и говорил с един мъж, който казал, че ресторанта е за 130 човек, сватбата щеше да е над 150, но казахме айде ще орежем по-далечните...а сега говорил с управителката, онзи бил заместник и тя казала, че ресторанта е за 110 човека и така мн ни намалят хората, а това е единственияъ хотел, който ни харесва. Това е безобразие как може да има заместник и той да не знае такава подробност, ако тук това се случи, веднага ще компенсират с нещо, я ще ти намалят от дадената услуга, я ще ти подарят нещо като екстра, възмутена съм ...
Активен
iroz
Новак
«
Отговор #154 -:
април 28, 2010, 11:58:11 »
На 8 май ми е сватбата
не остана
в имението ще бъде, след дълго умуване накрая се спряхме там.Ще имаме много гости които ще трябва да спят и за това решихме да е там.Обиколихме на всякъде Севастократорси бях харесала ,но
както и да е .Агенцията ми обаче не Сияна много ми я хвалеха, но не можах да се възползвам от тяхните услуги
Факта че всичко се оранизираше по телефони и интернет затрудни много организацията....Но ви казаха че имах късмета да попадна на сватбен агент
и тя ми помогна много.Аранжирането ми го направиха две мацки с които работи нашата агентка и най хубавото от всичко е, че го видях на живо, всичко беше скицирано едно към едно с ресторанта.Незнам дали познавате сватбената зала на имението ,но всичко там е в битов стил :huh:незнам защо е така.Не ми излезе много скъпо, но факта че вече знам, как ще изглежда залата ме успокои(да ви кажа чесно малко ме притесняваше това битовото).Бяхме си определили бюджет от самото начало и съвсем спокойно стигнах..като сме поели и нощувките на някой от гостите :!ама какво да се прави...
Ако искате да ви свържа с някой от когото имате нужда пишете ми на личния....ще се радвам да ви помогна
Активен
si_moni
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #155 -:
април 29, 2010, 09:40:41 »
Честито и от мен на г-жа Вичева. Аз да ви се оплача съм тотално объркана, и незнам как да наредя нещата по приоритет, кое е най важно и с кое да започна. Все още немога да реша роклята си, да я шия ли?? Или готова??? Много държа на украсата си, готова съм да заплатя необходимото но лицето, което ще я прави да задоволи всички мой капризи. Iroz, във връзка с това ще те помоля да ми изпратиш на лични, данните на твоята агентка, ако е възможно да осъществя някаква връзка с нея и да ми направи някакви предложения за украса. Това, че предварително можеш да си видиш проекта, е чудесно!
Активен
zornicca
Новак
«
Отговор #156 -:
април 29, 2010, 17:01:43 »
Благодаря на всички за пожеланията! tweety bird - това , което са ти причинили наистина е ужасно, взимай мерки навреме! si_moni аз лично започнах с уговорка за видеото, след това съвет, ресторант . При мен с украсата беше лесно защото самият ресторан беше достатъчно тежък и искаше само лек акцент върху булчинската маса . Роклята ако питаш мен си я купи готова да видиш как ти стои, да няма изненади в последния момент
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #157 -:
май 02, 2010, 02:21:15 »
Цитат на: zornicca в април 29, 2010, 17:01:43
Благодаря на всички за пожеланията! tweety bird - това , което са ти причинили наистина е ужасно, взимай мерки навреме!
Zornicca качи повече снимки.... сладки сте и двамата.
В крайна сметка ще е този хотел и ресторант, защото са най-луксозни (или поне това, което съм видяла досега...ще се намалят гостите...все пак аз и не исках огромна сватба, но патето има много приятели иииииии) Запазихме и в гражданското, сега остава червката, някакви препоръки да имате момичета? То годеникът ги знае ама аз да питам, нещо по-специално да споделите?
Активен
zornicca
Новак
«
Отговор #158 -:
май 02, 2010, 21:26:02 »
tweety bird ние църква не сме имали , ама 2 пъти бяхме къстници в катедралата и ритуала е страхотен имат разкошен хор , който прави церемонията много тържествена
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #159 -:
май 02, 2010, 21:30:08 »
Цитат на: zornicca в май 02, 2010, 21:26:02
tweety bird ние църква не сме имали , ама 2 пъти бяхме къстници в катедралата и ритуала е страхотен имат разкошен хор , който прави церемонията много тържествена
A как се казва тази катедрала и знаеш ли колко трае церемонията?
Активен
zornicca
Новак
«
Отговор #160 -:
май 02, 2010, 21:40:44 »
Катедралата се казва успение богородично ритуала е 20 мин. струва 152 лв.
ако искаш мога да ти пратя някоя снимка от там. Там е хубаво защото зад катедрала има страхотна гледка и стават невероятни снимки .
«
Последна редакция: май 02, 2010, 21:44:32 от zornicca
»
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #161 -:
май 04, 2010, 03:12:53 »
Цитат на: zornicca в май 02, 2010, 21:40:44
Катедралата се казва успение богородично ритуала е 20 мин. струва 152 лв.
ако искаш мога да ти пратя някоя снимка от там. Там е хубаво защото зад катедрала има страхотна гледка и стават невероятни снимки .
Ако искаш ми пиши на лични за снимки и ще ти дам адреса си, мисля че и годеникът ми за нея говори, но не съм сигурна, каза, че до интерхотела имало близко една
Благодаря
Активен
si_moni
Регистриран
«
Отговор #162 -:
май 07, 2010, 15:26:25 »
Зорничка, благодаря за съвета който ми даде, мисля че ще се вслушам и ще започна с наемането на камера. Разгледах сватбения ти албум, невероятно красиви сте! Би ли ми споделила ти кой оператор си беше наела?? И доволна ли си от услугите му? Тази седмица ходих в Рабел, но прекалено много неща ме накараха бързо да изляза от там, утре мисля, да ходя до Сиана, и ако ми направят добра оферта, направо ще капарирам.
Активен
zornicca
Новак
«
Отговор #163 -:
май 07, 2010, 17:56:42 »
si_moni нашият оператор е от "Сиана" Наско се казва и сме много, много доволни. Безкрайно коректен и си изпипва нещата. Фотограф е една моя приятелка , на която фотографията и е хоби , но мисля че се справя много добре. За Рабел знам , че и те правят добри неща, ама са кожодери.
Активен
si_moni
Регистриран
«
Отговор #164 -:
май 08, 2010, 14:19:36 »
Благодаря ти за пореден път за полезната информация Зорничка. И ние с мъжо се спряхме на него, вече го капарирахме. Наистина е изключителен профисионалист, работи много прецизно и изпипва всичко изключително професионално. Още преди да знаем, че ще се спрем на него, сме гледали сватби снимани от него и сме се възхищавали от работата му. И така първата крачка вече е направена, може все още ресторант и дрехи да нямаме, но оператор вече имаме. Решихме, че ще се възползваме и от доста други услуги на Сиана, но като ги обмислим добре ще Ви ги споделя.
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...