Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:29:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част  (Прочетена 208401 пъти)

beni_pavlova
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #135 -: април 20, 2010, 13:56:48 »

Здравейте на всички и от мен.Страшно съм развълнувана от предстоящото и за мен голямо събитие.Не е толкова скоро,но за мен ще е много трудно,тъй като съм в чужбина и ще организирам сватбата за много кратко време.За това,бих искала да си направя първоначален подбор от тук,с вашата помощ и съвети.За съжаление не мога да помагам на вас със информация,защото не съм от Търново,но изцяло разчитам на вас,които сте запознати,защото и аз съм бъдеща търновска булка. smile .С моя годеник сме решили,че искаме сватбата ни да бъде на открито.Мислите ли,че не е подходящо за средата на май (другата година)?Ще ви бъда много благодарна ако можете да ми помогнете с информация и сайтове за агенции,от които сте останали доволни или имате добри впечатлениия;ресторанти в Арбанаси с открити градини и хотел,защото голяма част от гостите ни ще преспят там.Аз не знаех,че е възможно да се наеме агенция от друг град,оскъпяват ли се услугите? Интересувам се от всичко от 'А' до 'Я',не съм била на много сватби,а и не съм била от приближените. huhhuh.gif ще ми бъде трудно.
Благодаря на всички!И пожелавам незабравимо тържество на тези,които са булки в близките дни.Бъдете много щастливи с вашите половинки.
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: април 20, 2010, 20:45:17 »

si_moni, beni_pavlova, това са сватбените салони и агенции във Велико Търново:
1./ "Сиана" - ул. "Магистрална" № 3 /точно под Езикова гимназия/, http://siana.bg/?go=nachalo;
2./ "Болярка" - ул. "Ст. Стамболов" № 31 /срещу старата поща/;
3./ "Рабел" - ул. "Хр. Ботев" № 38 /под старото военно училище/;
4./ "Менделсон" - ул. "В. Левски" № 10, ет. 3, http://zlateva-altanov.com/;
5./ "Фиеста" - ул. "Полтава" № 1 г, http://svatba-vt.com/
beni_pavlova, да ти кажа честно мисля, че май месец не е много подходящ за сватба на открито. Моята сватба беше миналата година на 30 май и следобяда такъв порой се изля, че ти е бедна фантазията. Месецът все пак е пролетен и е доста променлив, така че добре си помисли. А за наемането на агенция от друг град liva82 ще е наясно, тя беше наела. Ако нещо друго ви интересува, питайте, ще помагаме с каквото можем good.
Активен
beni_pavlova
Регистриран

« Отговор #137 -: април 20, 2010, 22:14:15 »

Изключително много благодаря за информацията Enigma.Ще ги разгледам да добия някаква представа. :)Събитието не е токлова скоро,но трябва да се подготвям от сега.Наистина много благодаря.
Много се колебая,защото си мечтая сватбата ни да бъде вечерна и на открито.Все още не сме определили точната дата,но мислехме да е през май.Знам,че времето е променливо тогава.Страхувам се да няма дъжд,да не е студено вечерта.Не знам какво да правя,не ми се иска да го отлагаме за по-късно.
Ако някой може да помогне с избора на ресторант с открита градина,ще бъда много благодарна.
Успех на всички  good
Активен
happyfoto
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #138 -: април 21, 2010, 10:45:47 »

Здравейте, на всички търновски булки. Казвам се Симона и съм от Габрово. От тази събота съм официално сгодена, приятелят ми ме изненада с невероятен пръстен, още немога да му се нарадвам и да се похваля на всичките ни близки. Годеникът ми е Търновец, решихме и сватбата ни, която ще се състой на 26 септември, също да е в Търново. Но засега само това знаем. Затова реших да се присъединя към вас, бивши, настоящи и бъдещи булки, за ПОМОЩ - от публиката. В интерес на истината, вчера бах на сватба на Севастократор. Там организатори бяха СИАНА, няма те си на идея, каква красота бяха сътворили, украсата им беше със живи цветя. Чувствах се, като във вълшебна приказка. Изключително съм доволна от водещата Мария, с която в последствие се оказа че се познаваме. Направи им невероятно посрещане, гостите който предимно бяха от други градове, останаха възхитени и казаха, че толкова стилни и съдържателни ритуали досега не са виждали. Тя е екип със DJ - младо момче, което си разбира от работата, и разполага с професионална техника на много високо ниво. Сега ме вълнуват страшно много неща, но на първо място къде да ни е сватбата? От къде да си купя рокля?  И на кого да се доверя за организациата? Единственото, което знам, е че всичко ще е от една агенция, тези дни ще ги обиколя всичките, и до краяна на май, ще направя своя избор. Очаквам вашите препоръки за агенция!
Ами ти питаш и сама си отговаряш-разбира се че твоята агенция е "Сиана"-поне имаш впечатления от работата им! smile smile smile
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: април 22, 2010, 03:18:07 »

Единият вариант за сватба е в Янтра, но никой не пише коментари за него и не знам дали е хубав х-л , само по снимки не мога да кажа, някой ако има цените за Интерохтел за сватба да сподели. Чакам годеникът ми да ги посетри и ще решим. Благодаря ти Marri. Много мило от твоя страна, че сподели. Аз гледах и снимки от музя мисля,....изглеждаше ми добре на това място smile
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: април 22, 2010, 03:27:25 »

Здравей, Beni и аз като теб от чужбина действам и ще съм търновка булка. Аз съм от Благоевград, той от Русе, но решихме там. smile
Аз мисля, че всичко като фотограф, агенция (ако се наложи) оркестър ще са от други градове, защото искам да знам,че съм наела добри професионалист....може и във Търново да има такива, но засега не съм намерила. Успех !!! Това за време никой не може да ти каже....ако иска може и сняг да завали, миналият октомври хората пък ходеха по чехлички още. така че не се притеснявай.
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: април 22, 2010, 09:38:49 »

Единият вариант за сватба е в Янтра, но никой не пише коментари за него и не знам дали е хубав х-л , само по снимки не мога да кажа, някой ако има цените за Интерохтел за сватба да сподели. Чакам годеникът ми да ги посетри и ще решим. Благодаря ти Marri. Много мило от твоя страна, че сподели. Аз гледах и снимки от музя мисля,....изглеждаше ми добре на това място smile
Моята сватба беше в ресторанта на х-л Янтра. Аз лично съм с отлични впечатления относно обслужване, атмосфера, кухня. Трябва да отбележа обаче, че сега управителя е различен, а той имаше значителен принос в цялостната организация на ресторантската част.
Панорамната гледка от целия ресторант е прекрасна, беше впечатлила моите гости, тъй като преобладаващия брой от тях не бяха от Велико Търново.
Ако имаш конкретни въпроси за ресторанта или нещо друго, което търсиш във Велико Търново, съм на разположение .
« Последна редакция: април 22, 2010, 16:16:16 от Marri » Активен
liliv
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #142 -: април 22, 2010, 14:08:44 »

В Янтра е много хубаво и обслужването и обстановката, била съм на сватба там. Съвсем случайно имаше и звук и светлина, което страшно впечатли гостите от чужбина, но дори и да няма гледката е поразителна.
Активен
si_moni
Регистриран

« Отговор #143 -: април 22, 2010, 19:35:16 »

ENIGMA, благодаря ти много за безценната информация, вече разгледах сайтовете на всички агенции, придобих някакви впечатления за всяка една от тях, другата седмица вземам милото и ги започваме подред. Днес ходих до двете Габровски агенции, изключително съм разочарована от цени и от предлагане.
 Ресторанта в Янтра е много хубав аз съм ходила там на сватба на моя съучиничка. С една семпла украса, ресторанта става много уютен и приятен. Но от нея знам, че менюто идва малко скъпичко. Днес гледах, много рокли, и в крайна сметка реших че искам да си я ушия, бихте ли ми казали кой в Търново предлага качествено тези услуги.

Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: април 24, 2010, 06:04:06 »

Гледах сватбеното меню в Янтра от сайта им и най-скъпото мисля че беше към 36лв., което смятам, че е нормално, но пък не ми харесва като вариант. Искам да си измисля мои такъв, че да е по-интересно и вкусно.
Marri и Liliv патето днес ще ходи до Търново и Арбанаси и ще видим какво ще ми разкаже от ресторантите там и дано изберем един... ако имам въпроси ще ви питам...благодаря ви.
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: април 24, 2010, 10:11:18 »

tweety bird, тези сватбени менюта не са задължителни, те са по-скоро примерни, тъй като ресторатна изисква минимален куверт от 35-36лв на човек, но тази сума може да се постигне в различни варианти на менюто. При нашата сватба седнахме заедно с управителя на ресторанта и главния готвач и обсъдихме менюто точка по точка като всичко изпрахме спрямо нашите предпочитания и с помоща на техните полезни съвети. Така че не се безпокой за това. good  Друго, което ни предложиха с цел поевтиняване на менюто е, след като покрихме минималния куверт, нашия беше около 45 лв, осигуряват първия аператив, с който са заредени масите в началото, останалия алкохол си закупихме от складови борси и ни излезе доста изгодно. Позволихме си само твърдия алкохол и вината да внесем, безалкохолното и бирата бяха от ресторанта и се получи добре и за двете страни. Консумацията на безалкохолно и бира от гостите беше без ограничение, според техните предпочитания.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: април 24, 2010, 14:34:36 »

Благодаря за информацията.
Аз съм щастлива и не можах да се наспя от размищления, защото патето се върна от Търново и ми сподели за всички, който питах плюс един допълнително и решихме, че ще е в Интерхотела идва наистина по-скъпо, но си заслужава, но лошото е, че сега трябва ако можем да намалим бройката на гостите, че капацитета е 130
Активен
beni_pavlova
Регистриран

« Отговор #147 -: април 25, 2010, 10:10:20 »

Здравеи и на теб tweety bird.И аз искам да наемем най-добрите специалисти,за това когато дойде момента ще решаваме дали всичко ще бъде осигурено от една агенция,но по-скоро не.Много е вероятно и ние да избираме от различни градове.Когато стигнете до там,моля те,пиши оскъпява ли се услугата и за кое,кого сте избрали.
За времето си абсолютно права!Аз много се притеснявам,защото сме решили сватбата да е вечерна и на открито.Но е излишно да се притеснявам за нещо,което не зависи от мен и за съжаление,не мога да контролирам  smile .Само времето ще покаже.
Кога е вашата сватба?
Благодаря и Успех!
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: април 25, 2010, 18:34:12 »

ROSICA айде чакаме да разказваш....сигурно още спинкаш smile
Beni_pavlova  сватбата ще е на 3 октомври, живи и здрави, все още нищо не знам освен, че ресторанта е запазен...но за агенции е още рано. Аз тука съм си направила само бутониерите и поканите,купила съм си едни обувки за сега и май е това, малко декорация..ще обменяме опит...ти къде живееш в чужбина  Offtopic smile

Успех
Активен
beni_pavlova
Регистриран

« Отговор #149 -: април 25, 2010, 23:18:08 »

Да,определено ще ни бъде полезно да обменяме информация.Аз най-вече на това разчитам за сега.Може би е твърде рано все още,но ме е обзела някаква треска blush.Вероятно защото отлагаме този момент (определянето на датата)от 2 год. и сега,когато вече казахме кога ще бъде,сякаш сега осъзнах какво наистина ме чака.Не че не съм го искала,просто беше някъде напред във времето.За това искам предварително да се извиня ако досаждам или задавам глупави въпроси. smile
Аз съм в Малта.А ти къде си?
Разглеждаш ли рокли,аз ровейки се в интернет се заинтригувах от една русенска фирма,но така и не открих саита.Бях си записала някъде,като го открия ще ти го напиша.Май беше нещо като "Грънчаров и син",но не съм съвсем сигурна.
Между другото,аз също съм от Русе. smile
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: