Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:31:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част  (Прочетена 208138 пъти)

katerinciq
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #300 -: ноември 12, 2010, 14:28:29 »

не съм влизала вътре, защото ние отидохме специално заради терасата, защото ми се иска сватбата да е на открито. Тя е предвидена за 4.09.2011 год.и затова малко се колебая да кажа на 100 % "Това е мястото" crazy. Тази тераса е наполовина покрита, а на др.част е направена конструкция за слагане на покрив.Но имаче се впечатлих от мястото, въпреки че беше зазимено.
ще съм много благодарна ако някоя от вас е писъствала на сватба там да сподели мнението си Wink
Активен
tinakostova
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #301 -: ноември 12, 2010, 15:30:59 »

Не съм присъствала на сватба, но съм ходила и през летния и през зимния сезон на вечеря - мисля, че комплекса не е подходящ за сватба. В Арбанаси и Търново има далеч, по - подходящи места.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: ноември 12, 2010, 15:47:39 »

Като говорим за тераса и се сетих за комплекс Лесопарк. Той е малко извън Търново ,но пък е уникален . На нашата съфорумка Liva 82 сватбата беше там и тя може да каже повече . Но терасата на р-та е уникална . Има и невероятен басейн ,а стоите са страхотни . За куверти цена не мога да кажа не ги помня .
« Последна редакция: ноември 12, 2010, 15:50:18 от Nina Style » Активен
Zoritz
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #303 -: ноември 16, 2010, 17:38:40 »

Здравейте момичета,
Може ли някой да ми каже как стоят нещата в общината със запазването на дата за граждански брак и какво трябва да се направи за изнесен ритуал. Възможно ли е някой познат да ми запази датата, тъй като не съм от Търново? Мерси предварително
« Последна редакция: ноември 16, 2010, 21:39:13 от Zoritz » Активен
yoly
Любопитен
*
Публикации: 29

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: ноември 17, 2010, 10:27:10 »

Здравейте !
Аз съм отн Ловеч но планираме сватба в Търново,  на 30.04.2010.В събота ще хода да оглеждам ресторанти и да да запазвам дати в църквата и общината, както и да се срещна са 2-3 агенции.Чета ви постоянно и дано да ми помагате с предложения и отговори на вероятно не много умните ми въпроси. blush.
Активен
yoly
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: ноември 17, 2010, 11:29:06 »

Здравей, Zoritz
току що говорих с ритуалната зала в Търново.Може да се запази дата за другата година в началото на януари, сега не.Можеш да отидеш само ти с твоята лична карата, дали някой друг вместо теб или годеника ти може не питах.Цената за ритуал на място е 144 лв/има класическа музика на живо/, а изнесен е 240 лв.За церемонията се носят халките/разбира се/,чаши за вино или шампанско и вино или шампанско и сещи за младоженците.Това е което ми казаха, ако нещо повече те интересува можеш да се обадиш на   "Обредна зала" – Община Велико Търново
пл."Майка България" № 2
Тел. 062/ 61-91-50
 - жената беше супер любезна.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: ноември 18, 2010, 17:55:52 »

За Лесопарка цената беше 21лв ако се ме лъжа , а спането беше по 20лв на човек
а ресторанта с добра агенция предразполага за невероятен декор
Активен
Zoritz
Новак
*

« Отговор #307 -: ноември 22, 2010, 10:40:44 »

Yoly, благодаря за информацията. Значи след нова година ще запазя дата и ще получа повече информация.
Активен
Zoritz
Новак
*

« Отговор #308 -: ноември 22, 2010, 10:44:10 »

Момичета, препоръчаха ми един DJ - Жоро. Чували ли сте нещо за него? 
Активен
yoly
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: ноември 28, 2010, 14:42:02 »

Момичета,моля Ви кажете ми откъде мога да си наема ретро  автомобил за сватбата и долу-горе цена?
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: ноември 28, 2010, 18:41:34 »

Ами трябва да видиш по агенциите...макар,че нашите са доста скъпи спрямо другите градове така че да го имаш в предвид
а и качествота на материалите им е под всякаква критика
« Последна редакция: ноември 28, 2010, 18:44:21 от liva82 » Активен
baby83
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #311 -: ноември 29, 2010, 19:03:20 »

Здравейте момичета,
и аз съм вече в графа бъдещи булки  heart
При мен обаче е малко сложно,сватбата ще е зимна , и имаме по малко от два месеца да я организираме.Въпросите ми са много и ще се радвам ако има желащи да ми помогнат , относно агенциите прочетох във форума и съм се насочила към Сиана и Nina style от Пловдив да ги проуча.Но не съм избрала ресторант.Сватбата ще е около 70 човека.Мислех си за Янтра, защото предлагат и зала за ритуала за да не разхождаме гостите посред зима.Не се знае какво ще е времето.Друго да ми предложите добър фотограф че от форума не ми е мн ясно,както и видео оператор и DJ.Също малко инфо за халките , че там е голям проблем,понеже младоженеца е в чужбина и ще си дойде седмица и половина преди сватбата , че да видим как ще го измислим.Също въпрос за роклята, разбрах че агенция Фаворит работят с Милена от Асеновград , вярно ли е и някой има ли наблюдения???Засега това се сещам и според вас ще имам ли време да подготвя сватбата , като дата ще е еоколо 22 януари??
Активен
baby83
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #312 -: ноември 30, 2010, 16:16:57 »

ехо няма ли Търновски булки??? Агенцията е Фиеста ане Фаворит както съм писала ( малка грешка)
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: ноември 30, 2010, 19:08:39 »

здравей,аз като булка от Търново ползв2ала Нина,мога да кайа само едно много съм доволна,до толкова,че тя ще направи и сватбата на брат ми май месец...
декора беше страхотен за което всерки път като гледам снимките гласно и не гласно и благодаря..най-добре се свържи с нея за повече инфо относно цени и възможни цветове

Относно видеото ,много съм доволна от Красимир Иорвчев направи един невероятен сватбен филм
За фото мога с две ръце да кажа Венци Иорданов..дано съм ти била полезна
Активен
happyfoto
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #314 -: декември 01, 2010, 11:35:20 »

http://chukov.colorspot.net/#/content/Wedding/
Погледни този фотограф-работи перфектно.Заедно с него има и видео оператор-най качествения сватбен филм който може да се направи.По принцип работят със сватбена къща "Мериан".
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: