Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:27:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част  (Прочетена 208135 пъти)

petinka79
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #285 -: октомври 29, 2010, 10:00:26 »

Violet,прекрасни идеи,много ти благодаря.това с лентичките наистина много ми харесва-не е много натрапчиво и същевременно е различно и оригинално.Много ти благодаря.:-)
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: октомври 30, 2010, 12:24:44 »

petinka79 Хареса ми идеята ти много . Страшно различно е .  Bravo
Активен
petinka79
Любопитен
*

« Отговор #287 -: октомври 30, 2010, 13:18:54 »

опитвам се по интернет да намеря отзиви за българо-шотландска сватба и не мога.не ми се вярва да съм първото момиче което ще се жени за шотландец....боже каква каша е в главата ми....;-(
Активен
petinka79
Любопитен
*

« Отговор #288 -: октомври 31, 2010, 01:00:05 »

и така,да поискам още едно мнение,когато баща ми ме води по пътеката за да ме предаде на скъпия,вместо сватбения марш решихме да е друга песен-http://www.youtube.com/watch?v=M8AeV8Jbx6M .Какво мислите?аз като я слушам и си представям как вървя към олтара и ме обзема едно такова необикновенно чувство и цялата настръхвам.сватбения марш не ми дава същите емоции.но като говорих с баща ми...абе общо взето той каза че ако не е по традиция той нямало да присъства на сватбата....ужас....някакви мнения?
Активен
katerinciq
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #289 -: октомври 31, 2010, 09:08:28 »

petinka, не знам дали ще ти помогне много, но ти изпращам тези линкове, който намерих по твоя вупрос  http://weddingpartybg.com/klient/2  
http://old.eva.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=4078&Itemid=7
Активен
petinka79
Любопитен
*

« Отговор #290 -: октомври 31, 2010, 11:26:07 »

благодаря ти много,мисля че ще ми е от полза :-)
Активен
DJ_Alex
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #291 -: октомври 31, 2010, 11:48:47 »

Amazing Grace е един от "Химните от Олни" и е евангелски! Много красива песен е, но се изпълнява и на военните погребения в САЩ.
Няма да давам мнение (не, че нямам) кое е по-добре Amazing Grace или Менделсон, все пак това си е твоята сватба и трябва ти да си щастлива!
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: октомври 31, 2010, 19:21:38 »

и така,да поискам още едно мнение,когато баща ми ме води по пътеката за да ме предаде на скъпия,вместо сватбения марш решихме да е друга песен-http://www.youtube.com/watch?v=M8AeV8Jbx6M .Какво мислите?аз като я слушам и си представям как вървя към олтара и ме обзема едно такова необикновенно чувство и цялата настръхвам.сватбения марш не ми дава същите емоции.но като говорих с баща ми...абе общо взето той каза че ако не е по традиция той нямало да присъства на сватбата....ужас....някакви мнения?
Аз мисля ,че всички родители първо реагират малко остро ,а когато наближи сватбата вече не се задълбават толково . Дай му малко време да свикне с мисълта и всичко ще мине както ти искаш . Удари го на чувства и той ще разбере . Моя тати и той първо реагира с думите НЕ - НИКОГА и след седмица с подходящия тон ,нещата се получават,  както аз искам .  yahoo good
Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #293 -: октомври 31, 2010, 22:52:55 »

опитвам се по интернет да намеря отзиви за българо-шотландска сватба и не мога.не ми се вярва да съм първото момиче което ще се жени за шотландец....боже каква каша е в главата ми....;-(

Задай си питането и в някоя от другите, общи теми, свързани с организацията на сватбата, че не всеки ще надникне в темата за Велико Търново... Има доста българо-чужди сватби, знае ли човек..  Wink Така увеличаваш шанса си да попаднеш на някой с впечатления от подобна сватба  good
Активен
petinka79
Любопитен
*

« Отговор #294 -: ноември 01, 2010, 15:06:52 »

малко съм объркана.Amazing Grace е чисто натурална шотландска музика и някак си не ми се връзва с американците...но благодаря за мнението :-)
Активен
Zoritz
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #295 -: ноември 02, 2010, 15:44:33 »

Информация за песента може да намериш тук http://en.wikipedia.org/wiki/Amazing_Grace
А това за погребенията на американците на тази песен е вярно. Ето и за това малко инфо: http://archives.bg-mamma.com/archive/index.php?topic=158346.0
Прецени си наистина дали тази песен е подходяща за целта или е по-добре да заложиш в този случай на традициите. Хубаво е и да чуеш мнението на годеника ти по въпроса.
Активен
petinka79
Любопитен
*

« Отговор #296 -: ноември 03, 2010, 02:16:34 »

той е на същото мнение като мен :-)мерси за инфото
Активен
katerinciq
Ентусиаст
**

« Отговор #297 -: ноември 08, 2010, 14:48:44 »

момичета, имам прясна информация за ресторантите. Вчера пообиколихме и сондирахме информация: в Севастократор казаха, че поне на този етап куверта трябва да с поне 35 лв, но към 00:00 - 1:00 музиката ще се намали, но ако целият хотел е запазен от нас сватбата ще продължи до колкото искаме(има и преференциални цени за нощувка); в Болерски резиденс казаха, че хубав куверт ще е в рамките на 30-35 лв, може и повече, зависи от нас. Под хубав се разбира салата, предястие, основно и торта,която се прави от тях.Няма проблем за внасяне на алкохол.За музиката казаха,че е толкова голям проблем, все пак хотела е в др сграда
Ходихме и по др места, но те нямат капацитет да ни съберат- 120-130 човека.  Ще се постарая скоро да орида и до Янтра и ще пиша пак
Активен
katerinciq
Ентусиаст
**

« Отговор #298 -: ноември 09, 2010, 19:28:15 »

имам и един въпрос - какво ви е мнението за Бряста?
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: ноември 12, 2010, 11:45:00 »

имам и един въпрос - какво ви е мнението за Бряста?
Този комплекс Бряста изглежда чудесно . Видях ,че имат страхотна тераса и ,ако времето го позволява ще е много приятно навън . От снимките си личи ,че правят сватби ,а това е много важно. Но на снимките не ми изглежда много голям . И вътре на залички ли е ? Защото виждам ,че има два зали .
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: