Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 06:17:17
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на dar4eto - 22.08.09г.
Страници:
1
2
3
[
4
]
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на dar4eto - 22.08.09г. (Прочетена 22070 пъти)
silvanka
Ентусиаст
Ние-това е повече от аз и ти!
Отг: Сватбата на dar4eto - 22.08.09г.
«
Отговор #45 -:
септември 04, 2009, 18:30:28 »
Ще чакаме с нетърпение!
Активен
dar4eto
Сватбар
«
Отговор #46 -:
септември 09, 2009, 10:54:50 »
Качила съм снимки от сватбата. От медения месец на Малдивите ще кача днес или утре и пак ще кажа. Приятно разглеждане
Качих и от медения ни месец
«
Последна редакция: септември 09, 2009, 16:19:41 от dar4eto
»
Активен
dar4eto
Сватбар
«
Отговор #47 -:
септември 10, 2009, 10:30:57 »
Да започвам с разказа как протече сватбения ни ден.
В 10 с майка бяхме на грим и фризьор... за съжаление моята прическа се проточе с около час отгоре и от там тръгна забавяне на всичко, но не се ядосах, защото се бях настроила, че това е моят ден и няма да позволя нищо да го засенчи и ще се забавлявам лудо.
След като бяхме нагримирани и фризирани от работните пчелички в салон Стилисимо в Добрич, трябваше на път за село където живеят родителите ми) да заредя колата си с бензин. Та така както съм с дънки и було и грим спрях на бензиностанция и се получи доста забавна част която сложихме в DVD-то
.
На село бях към 13, вместо 12 и вече нашия род и приятели се черпеха в градината и паднаха от смях като ме видяха ухилена с дънки и було
Приятелката ми Ивка започна да ми помага да се облека и сложа накитите както и дантелените маншети. Щтракнахме няколко снимки и се наредих вече готова да чакам. След малко се чуха и клаксоните на колите. Наредиха се 3 приятелки да ме пазят, а аз в бързината забравих да се забуля, та Галето ( приятелка от детството) ме забули малко преди да влезе кумата
. Насълзиха ми се малко очетата докато Галето ми държеше ръката пазейки ме и ме гледаше с пълни очи - все пак с нея израстнахме от детската градина живеейки на съседни етажи
.
Тъй като бях вече с булото забулена, на кумата и бутах 3 пъти ръката да не ме открива, и накрая приех. То може би и 2 пъти да трябваше, но аз може да съм се унесла
.
Имах си и шаферка (детето на кумовете), която ми беше в голяма помощ по време на сватбта.
Дидо като го въведе кумата и като ме видя и му спря въздуха
.
Направихме наздравица с кумовете след като се закичиха, лапнахме по някоя хапка и кума тръгна да ме извежда.
Имаше приготвено менче, като червената роза беше нарочена за момиче, а жълтата за момче. Такъв шут му бих на това менче милото, че се претърколи 2 пъти и се захлюпи. Червената роза падна по-напред и тъй като беше се захлюпило менчето, значело, че ще са 2 деца, като първото ще е момиче.
Извихме кръшно хоро, потропах ръченица (ама много играх
) и тръгнахме само с кумовете и видеооператора и фотографа за фотосесия краи морето и голфа.
Следва продължение...
Активен
dar4eto
Сватбар
«
Отговор #48 -:
септември 19, 2009, 15:00:04 »
...
Докато играх пред дома на родителите ми, леко си съдрах края на роклята, но го игнорирах - няма да позволя, на нещо дребно да ми развали деня, я - а и то не се забелязваше...
Та тръгнахме за фотосесия на морето, но баща ми и шофьора ни не се разбрали точно къде да отидем и вместо на един скрит камънист плаж се озовахме на буни с рибари, но няма лошо, защото там си правихме снимки с въдици и се получиха весели снимки.
Отправихме се към ресторанта и започнахме да се приготвяме за църковната церемония, която щеше да е на поляните. Леля ми и една наша прителка деси започнаха да ми закърпват роклята (то беше само 3-4см и то ж долния кант, така че нищо сериозно), докато през това време кумата ми пристягаше роклята. На венчавката пак много палав вятър имаше и добре, че беше шаферката ми, та ми държеше булото
. Точно като свърши церемонията и гостите извикаха "горчиво" и духня вятър и ни закри с булото ми, много весело се получи, че и фотографа успя да го улови този момент
.
После малко снимки с гостите и се качихме на голф бъгитата предназначени за нас и тръгнахме на разходка и фотосесия отново из голф игрището. И там пак страхотни снимки с еполучиха
. За влизането в рестранта позакъсняхме с около 30 минути.
Влязохме под Менделсон и докато стояхме наредени и като видях баща си с пълни ои и направо мис е сви сърцето и моите, аха да тръгнат и зарових очи в букета за да ми отмине.
От питата аз счупих по-голямото парче. После нашият първи табц, за кумовете и родителите. После последва изненадата от нас за родителите ни... народни танци с леко примесен рок от децката трупа на ансамбъл "Добруджа". Прекрасни бяха
.
Хаиде, пак следва продължение
...
Активен
dar4eto
Сватбар
«
Отговор #49 -:
септември 22, 2009, 10:34:21 »
Леле, извинявам се за хилядата печатни грешки които съм направила
. Просто исках колкото може повече и бързо да напиша и то се е получило-о-о