Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 04:26:09
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на dar4eto - 22.08.09г.
Страници:
1
[
2
]
3
4
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на dar4eto - 22.08.09г. (Прочетена 22067 пъти)
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
Отг: Сватбата на dar4eto - 22.08.09г.
«
Отговор #15 -:
август 05, 2009, 11:18:48 »
Мила честита тема и от мен с малко закъснение! @}->--Доста неща сте свършили,честито за обувчиците и ще чакаме с нетърпение да покажеш роклята.А колкото до отделната маса за подаръците и сватбената книга и на мен много ми се искаше,защото ми стой много красиво и стилно,но се отказах,защото прецених,че все още тук при нас не е много разпространено това,а й съм сигурна,че доста голяма част от роднините/по възрастните/ ще искат да си ми дадат подаръците лично и затова реших да си караме по старому,но на теб поздравления,че си се решила да го направиш така.
«
Последна редакция: август 05, 2009, 11:23:44 от lady_in_love
»
Активен
dar4eto
Сватбар
«
Отговор #16 -:
август 05, 2009, 11:33:41 »
О-о-о, lady_in_love, то и до твоята сватба не останало
. Благодаря ти за честитката
. Надявам се и при вас нещата вървят гладко с подготовката
.
То определено ще има може би някой който да ни даде и на ръка подаръка, но като цяло в сватбата ни няма да присъстват доста от популярните неща/обичаи, а и ще има малко възрастни, така че вярвам, че повечето ще минат покрай масата с книгата и кутията.
На сватбата ни ето какво например няма да има:
- разбиване/блъскане на врата
- плащане за булката
- пълнене на обувката с пари
- извеждане на булката с кърпичка от баща и ( ще ме изведе кума под ръка, а младоженеца ще е отзад с кумата под ръка - в крайна сметка баща ми вече ме е дал, а смятаме, че е по-добре да ме изведе кума, тъй като той е дошъл да ме вземе с кумата и младоженеца и сметнахме, че е по-добре те и да ни изведат.
- няма да имаме такива нещица в тюл с бонбонка и паричка за хвърляне, а ще се хвърлят листа от рози
Вчера ми и дойде идеята,
да не се хвърля букета
(тъй като показва следваща булка),а 95% са семейни вече двойки, а да купя някое сладко бебе малка кукла и да го пакетираме да не се вижда и него да хвърля и която го хване няма да знае какво е и после като отвори опаковката и
, значи при тях ще е следващото бебче - какви се струва това?
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #17 -:
август 05, 2009, 11:44:01 »
За бебето-кукла - супер идейно!
Ще стане много яко и свежо!
За другите неща ти си знаеш - при мен също не се пълнеше обувка с пари, но аз много държах на извеждането на булката от баща й с кърпичка. Струва ми се много прочувствен и важен момент.
Така или иначе като те изведе баща ти не те дава на младоженеца, а на кума, който оттам нататък те води до момента на същинското бракосъчетание, след което вече тръгваш в "комплект" с младоженеца.
Помисли върху това!
Аз всъщност не разбрах само с венчавка ли ще сте или ще имате и изнесен ритуал, защото нали сте подписали предварително?
Активен
dar4eto
Сватбар
«
Отговор #18 -:
август 05, 2009, 13:07:51 »
Kiksi
, ще бъдем с венчавка само и после ресторанта.
Относно извеждането, зная че е стара традиция и доста се спазва ( браво на всички които го правят
), но никой от семейството ни не харесва ритуала с извеждането на булката от бащата и то и малко преди това като ми мятат булото на оная ми ти тъжна музика и после с извеждането ще ни е
прекалено тежко. Тъй като живеем в чужбина и така и така ни е достатъчно тежко, просто ще се чувстваме все едно пак ме изпращат на влака както преди няколко години като заминавах
. Така го чувстваме. Моля, никой да не се чувства засегнат от моето си мнение. Както казах, уважавам булките и бащите им които могат да понесат този момент
!
Активен
Kiksi
«
Отговор #19 -:
август 05, 2009, 13:17:01 »
О, да, така като го обясняваш, чак на мен ми се сви сърцето
/понеже и моите родители не са в БГ и те разбирам/ . Щом така го чувстваш - по-добре така. Мисля, че всичко ще се получи много добре!
Активен
rosit@
«
Отговор #20 -:
август 05, 2009, 13:50:03 »
dar4eto
не мисля,че ще има някой засегнат,защото всеки го чувства този момент по различен начин,може би когато дойде и моят ред и аз може да процедирам като теб.На мен са ми много тъжни тези моменти със забулването и извеждането
,незнам как ще го преживея и незнам дали изобщо ще го направим този ритуал
Активен
dar4eto
Сватбар
«
Отговор #21 -:
август 05, 2009, 14:08:08 »
mucanka
и аз на всички сватби тежко го изживявам това и винаги съм си мислила "Защо при положение, че цялата сватба е едно празненство с усмивки и танци, то трябва този ден да започва с такива тежки моменти?!". Е, той въпроса си е риторичена малко де, ама както и да е
.
А и при нас даже ако щяхме да го правим щеше да е малко като театър, защото първо когато милото ме поиска на Коледа, татко си даде благословията, другото - не живея при тях от години, а и ние с милото подписахме и сме законно семейство от почти месец.
Както и да е, стига съм дълбала
.
Ще пиша пак нататък.
Активен
rosit@
«
Отговор #22 -:
август 05, 2009, 15:22:19 »
А аз ще съм тук и ще чакам подробности покрай подготовката
Активен
dar4eto
Сватбар
«
Отговор #23 -:
август 09, 2009, 16:44:26 »
Както казах, тъй като няма да хвърлям букета, тъй като 95% са семейства вече и бях писала, че ще пакетирам малка кукла-бебе и тя ще се хвърля без да се знае какво е и който го хване... при тях ще е следващото бебе, нооооо..... се позамислих и реших да не е кукла-бебе, тъй като малко не е добре при положение, че ще ни предстои след време бебенце (не още ;-), та реших да е малка бебешка играчка.
Днес вече даже я купих. Тя е малка мека цветна пчеличка за закачане и като я раздрусаш и телцето и дрънчи като Невеляшките едно време
. Много е сладка и е по-добро решение отколкото кукла-бебе. Ще бъде неузнаваемо пакетирана и тъй като звъни и ще е голяма изненада за тази дама, която я хване
, а отгоре ще и прикачим и цветчета вероятно. Stassi ако прочетеш това, да не вземеш да кажеш на вуйна си
Активен
rosit@
«
Отговор #24 -:
август 12, 2009, 23:26:13 »
dar4eto
къде се изгуби и ти мила,как върви подготовката?
Активен
dar4eto
Сватбар
«
Отговор #25 -:
август 14, 2009, 22:34:11 »
Ох, момичета дълго не съм писала...
Вече съм си в БГ. Няколко проблема ми се скупчиха след пристигането, но вярвам, че нещата ще са ок.
Бях на проба на основата на роклята. Момичето което ме мери пак, ще присъства в Русе на завършването за да е всичко както трябва. Във вторник ще си вземам роклята и булото от Варна . Стискайте палци да е както е във вижданията ми, моля ви, че иначе-е-е
!
С оркестъра ще правим сценария в понеделник.
Купих кристални резбовани чаши
... слагам снимка в галерията.
И сватбена книга си взех...
А-а-а и тортата поръчахме днес заедно с тази за кумата.
На рисуван маникюр съм в петък...
В неделя ще ходим с милото в ресторанта за разпределяне и наредба на масите, а и той да го види, че не го е виждал още
.
Пак ще пиша по-нататък.
Стискайте палци, моля ви!
«
Последна редакция: август 14, 2009, 22:37:24 от dar4eto
»
Активен
rosit@
«
Отговор #26 -:
август 14, 2009, 22:47:21 »
Еееее
в Бг отново!
Разбира се,че ще стискаме палци за всичко да е ок
Всичко,което си показала в галерията е:judges:,но нещо не мернах сватбената книга.Нея ще ни я покажеш ли?
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #27 -:
август 15, 2009, 11:06:44 »
Първо
в БГ.
Цитат на: dar4eto в август 09, 2009, 16:44:26
Stassi ако прочетеш това, да не вземеш да кажеш на вуйна си
Тъкмо говорих с тях и на езика ми беше да и кажа: Да не вземеш да хванеш подаръка, който ще хвърлят, че после какво ще става незнам
Ама нищо не съм казала, спокойно. Няма да разкриване наши си тайни, я
. Пък и ако точно тя я хване ще стане майтапа
(който аз не искам да изтървам)
, така че нищо не съм издала и няма да го направя
Аз нещо изтървах, но за обща информация би ли споделила в колко часа ви е венчавката и къде? Ако имам време може да дойда да ви видя и да ти подаря цветенце
«
Последна редакция: август 15, 2009, 11:08:41 от StAsSi
»
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #28 -:
август 15, 2009, 12:04:59 »
Дарче честита темичка. И аз докато ти я честитя то не останалооо. Виждам че доста от нещата сте направили.
Ние също подписахме преди да сключим брака на самата сватба, но така ни беше по-удобно.
Що се отнася до пребулване и разни неща, които са останали от доста отдавна, сега това е хубавото че човек може да прави по различни начини своята сватба. На всеки както му харесва и както се чувства добре.
Видях, че си си харесала една много хубава украса за колата, вече взе ли си нужните неща?
Активен
dar4eto
Сватбар
«
Отговор #29 -:
август 15, 2009, 13:03:48 »
mucanka
, книгата ще я покажа по-нататък, че ще и правя лека декорация, защото я взех изчистена.
Stassi
, венчавката ни ще е на 22 август на голф игрище Лайт хаус до Балчик. Благодаря за пазенето на тайната
, но ако го хване тя, то може за нея да значи внуче
.
ani_4ka_p
, украсата се разбрахме да ми я направи агенцията, като аз ще им занеса розите, а те наредба и всичко останало.
Оххх, снощи като сънувам, че ми се изпотрошили всички нокти преди сватбата-а-а-а
. Ама какви ли не глупости сънува човек под напрежение
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
Всички
Нагоре
Изпечатай