Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:18:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 2  (Прочетена 186554 пъти)

sunbeam6
Любопитен
*
Публикации: 40

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: август 27, 2009, 08:47:17 »

Ами, както вече казах, почти с всичко сме готови, останаха да доуточним менюто, местата в ресторанта, тейбълките, риза и етикети.  yahoo  А и да измисля на младоженеца изненада за рожденния ден, който е в деня на сватбата!
Активен
dari_pz
Ентусиаст
**
Публикации: 66

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: август 27, 2009, 08:56:23 »

Охх с тези места  sad.Казаха ми ,че трябва да им кажем колко маси искаме и  по колко човека да има на масата ,за да могат хората от ресторанта да ги направят така както искаме,ама повечето хора още не са ни потвърдили,тъй като от скоро почнахме да раздаваме поканите и май ще се наложи сама да си направя схема на ресторанта.Аз съм малко скарана с програмите и сигурно ще чертач на ръка ,надчвам се от ресторанта да не ми се смеят много  sarcastic.И за това още не съм направила тейбълките ,пък и трчбва да помоля мъжа ми да ги направи с някоя програмка ако успее де smile
Активен
sunbeam6
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: август 27, 2009, 09:00:10 »

И на мен местата ще са ми проблем, защото незнам как да ги разпределя, защото ще ми трябва една маса за 20човека и една за 16. Иначе, от гостите само 3-4 не са подтвърдили.
Активен
dari_pz
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: август 27, 2009, 09:07:53 »

Знаеш ли какъв съвет ми дадоха за ресторанта.Когато казваш колко човека ще са :например имате 130 гости в ресторанта им казваш ,че имате 115 гости + 15 допълнителни,така те ще подготвят 130 порции ,но случайно ако не се появи някой няма да се наложи да му плащаш куверта  smile и това ми го казаха добрите хора от ресторанта  Bravo,явно не гледат да те прецакат с паричките,но ще видим.sunbeam6 в кой ресторант ще ти е сватбата?
Активен
sunbeam6
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: август 27, 2009, 09:17:16 »

сватбата е в Гарден, това за допълнителните порции не го знаех, но благодаря за съвета, ще питам и аз как стоят нещата. А вашата сватба къде ще е?
Активен
dari_pz
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: август 27, 2009, 09:33:04 »

Нашата сватба ще е в Елбрус.Някой ако има схемата на ресторанта бих се радвала да я сподели с мен  smile.А това Гарден къде се намира?В Пазарджик ли е?
Активен
sunbeam6
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: август 27, 2009, 09:35:57 »

Да в Пазарджик е, това е стария Турски ресторант!
 http://www.v-bulgaria.info/pazardjik/show.php?action=show_adv&adv_id=2026
Активен
sunbeam6
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: август 27, 2009, 09:41:57 »

И на мен ми харесва, даже може  да се вън в градината, зависи от времето.
Активен
dari_pz
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: август 27, 2009, 09:45:38 »

Добър избор!Не се бях сетила за там,супер е ,а и е на центъра  Bravo.Но моята сватба ще бъде октомври и има голяма вероятност да вали и затова избрахме Елбрус.
Активен
sunbeam6
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: август 27, 2009, 09:47:12 »

Сама ли ще украсяваш ресторанта или ще си наемаш агенция?
Активен
dari_pz
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: август 27, 2009, 12:24:09 »

С агенция съм.Разгледах какво предлагат и много ми хареса украсата.Те сега навлизат в този бизнес и цените са им много ниски в сравнение с другите агенции,даже и за колата ни са помислили  smile.Ще ми вземат толкова пари,колкото другите агенции взимат за младоженската маса + арката,а те правят цялостна украса + балони пък и са приятели с кумата smile и познати с родителите на мъжа ми smile.
Активен
sunbeam6
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: август 27, 2009, 14:04:08 »

Е украсата на ресторанта ще я правим ние, сега в почивката даже поръчах етикетите за ракията, взех балони, конфети за първия танц и заря за тортата( huhhuh.gif незнам как се казва точно?
Активен
dari_pz
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: август 27, 2009, 14:16:13 »

От къде поръча етикетите?Бащата на мъжа ми има домашна ракия и разбрахме ,че някъде на запад продават шишета и само етикети трябва да си сложим.А етикетите с какво ще ги лепиш за бутилката?
Активен
sunbeam6
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: август 27, 2009, 14:32:29 »

На запад продават шишета, пласмасови. А етикетите ги поръчах във Фейс - при Щаба! Те ще ги изпринтират на такава лепеща хартия.
  Ако имаш възможност, а имаш и време до сватбата, опитай се да си събереш стъклени шишета. Моите са от Пещерска ракия!
« Последна редакция: август 27, 2009, 14:37:22 от sunbeam6 » Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: август 27, 2009, 17:19:57 »

Привет момичета, радвам се че напредвате с подготовката smile

НИе сме почти готови, но въпреки това остават още неща като тортите, пилето, украса на колата, букетите+бутониерката за писето.

Днес ходих на пробна прическа - снимки в галерията и моята темичка. Уредих си и гримьор, сега ще звъня за музика за забирането на булката smile Като по-трудоемно ми остана да напиша благодарствения текст на подаръчетата за гостите - реших да е с моя почерк smile
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: