Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 02:15:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 2  (Прочетена 186402 пъти)

merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: август 28, 2009, 20:46:15 »

Мерси, Кате, радвам се, че ти харесва. Аз май много не се харесах, и не знам какво да правя, все пак фризьорката каза, че самата прическа ще отнеме поне час и половина и вероятно ще се получи добре.

Днес си уредих музикантите за извеждането на булката smile Ако някое момиче се интересува, да пише на лични smile
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: август 29, 2009, 20:12:13 »

И аз вече започнах да се поизнервям, но пък се поуспокоявам, че голяма част от нещата вече са приготвени, но имам един лист с нов списък и изскачат все нови и нови дреболии. В цял Пазарджик не мога да намеря малки златисти безопасни игли каквито слагат на мартеничките, за да закичвам с тях бутониерките. Още не съм уредила какво ще правя с букета и бутониерката. От понеделник мамите започват да звънят за повърждения от гостите и тогава предстои интересното - подреждане на гостите по масите и ходене в ресторанта и уточняване с тях smile

Иначе днес намерихме с шафера малко свободно време и отидохме на плаж за малко тен, ама ще иска още няколко пъти да ни погали слънцето smile
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: септември 01, 2009, 12:40:47 »

Момичета, знаете ли други сладкарници освен Захарната къщичка? Не знам дали до събота няма да им бъдат заети всички стойки за торти на етажи, а до тогава ще уточняваме броя на гостите sad
Активен
dari_pz
Ентусиаст
**
Публикации: 66

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: септември 01, 2009, 12:57:28 »

Можеш да провериш при Лиляна Васева.Сладкарницата се намира зад Тракия.
Активен
sunbeam6
Любопитен
*
Публикации: 40

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: септември 02, 2009, 11:06:52 »

Също можеш да провериш сладкарски цех Ниа, аз оттам поръчах тортата!
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: септември 02, 2009, 11:21:14 »

Момичета, я ми кажете за някой местен водещ който може да се използва да води различни събития, не само сватби, а и други партита. Или някаква агенция към която да се обърна. Трябва ми водещ за един фирмен рожден ден. Партито ще е 2-3 часа, но ми трябва водещ, а в Пазарджик никакви контакти нямам за съжаление. Много ви благодаря предварително!
Активен
lusa
Любопитен
*
Публикации: 30

Важното е младите да се обичат...:)

« Отговор #111 -: септември 02, 2009, 12:13:47 »

Мире, аз също съм чувала добри думи за "Ния" - в търговията е.Пробвай и в полската сладкарница - до "Алианс" и "Юнионбанк".Но мисля, че ще отворят тези дни.Да не ти е късно.Поздрави! smile
П. п. В "Радост" на "Стамболийски" също правят сватбени торти - с фигурки отгоре...
Активен
dari_pz
Ентусиаст
**
Публикации: 66

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: септември 02, 2009, 15:01:48 »

Момичета да се похваля и аз си поръчах днес тортата както и кумската smile,също така си занесох и документите в гражданското ,че нали съм с руски паспорт и ми изискват документ от посолството.Едно по едно ги отмятам нещата.Остана сега да си направим медицинските ,но това ще го направим след 10 септември,че нали имало 30 дневен срок на валидност.
Всеки момент чакам кумовете да дойдат с украсеното шампанско и украсата за чашите и свещите  smile ,ще ги сложа и тях в гаалерията ми.
Как вървят нещата покрай вас?
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: септември 02, 2009, 18:57:22 »

Привет, момичета, мерси за предложенията за торти - в събота се прибирам и ще уредя този въпрос. Иначе аз вече си имам перлени балони в шампанско, панделки за колите, безопасни иглички за бутониерите, хората потвърждават, взимаме поръчки за хотел smile напредваме бавно, но славно:) Най-хубавото е, че днес е минала комисията за А16 и съвсем скоро ще си направим най-хубавия подарък за сватбата - да влезем в нашето си вкъщи smile С нетърпение очаквам и 12. 09 - ще отморим 2 дни на Сандански в 5* хотел, което точно преди сватбата ще ни дойде и на двамата като мехлем за душата smile

Успешна подготовка и на вас smile
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: септември 02, 2009, 21:55:03 »

Момичета, я ми кажете за някой местен водещ който може да се използва да води различни събития, не само сватби, а и други партита. Или някаква агенция към която да се обърна. Трябва ми водещ за един фирмен рожден ден. Партито ще е 2-3 часа, но ми трябва водещ, а в Пазарджик никакви контакти нямам за съжаление. Много ви благодаря предварително!
Бояна водещата е от Пловдив но работи в цяла България . Води  всякакви тържества и прави страхотни сценарии за всеки поотделно ! Тя често води във Пазарджик .  Това е тел. и 0883309915  Лошото е че в петък и събота почти винаги е заета със месеци на пред.
« Последна редакция: септември 02, 2009, 21:56:47 от nasi » Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: септември 07, 2009, 11:39:21 »

sunbeam6, честито миличка! Най-искрени пожелания за много щастлив семеен живот и много красиви сладурчета smile

Тези дни хич нямам време да пиша, търчим по задачи. Както се опасявах, преговорите с Тракия бяха много тежки - цените са супер надути, пържола врат - 7 лева е най-фрапантното и украсата на стол - 4 лв, а говореха за 3 лв. Да не говорим, че не може да си слагаме наши етикети на домашната ракия и наши номера на масата, защото те предлагали такава услуга и не може, за цветя да внесем и дума не може да става, цена на сватбена маса и нещатата по посрещане като платно, менче, пита, шампанско - 250 лв и не може сватбената икебана да бъде с калии - те са по-скъпи и се доплаща. Дори не знаят с кой цветарски магазин работят, за да ни кажат цената на калиите. Ако искаме живи цветя на масите - най-евтиното е 6 лв, платна, пандели по стълбите - 20 лв всяко, и да не продължавам с цените, че  ...
Ядки можем да внесем, само ако кувертът е "по-богат" (нашият е 31 лв - най-огромната салата, палачинка за предястие, основно 3 месни работи с 2 гарнитури, мезе 3 вида). Та днес говорихме с едната съсобственичка и с голям зор си извоювахме етикетите и номерата на масите да са си нашите, да внесем ядките, но за цветята не успяхме да се разберем - от средата на август такава била политиката на ресторанта - не може и край. Направо съм бясна и им казах, че така ще загубят много клиенти, ама монополисти ...
Излпаках си мъката, а ме е яд за калиите, защото имат точно такива вази каквито аз исками не искат и не искат...
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: септември 09, 2009, 08:24:03 »

Привет, момичета, не остана - вече броени дни smile Моля, ако някоя от вас е хапвала от тортите на Ниа да сподели, че поръчахме от тях, дори без да опитаме и ми е малко притеснено smile

Разказвайте, вие до къде сте?

Кате бори с Тракия за всичко, за да разберат, че не може да си налагат техните неща насляпо smile
Активен
kateto87
Професор
Публикации: 373

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: септември 09, 2009, 09:13:11 »

@}->--знам мери занм че в тракия са с прекалени изискавания така да се каже. относно сладкарница ниа не мога да кажа нищо. съжалявам. мери успех мила наистина неостана Bravo
Активен
bubolina_pz
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #118 -: септември 09, 2009, 14:54:14 »

Здравейте, мили булки от Пазарджик! И аз съм една от вас!
Бих искала да Ви помоля да ми дадете кординати на DJ Митко Пильов, виждам че някой от вас ще ползват неговите услуги, какво е мнението Ви за него?
Благодаря Ви предварително! smile
Активен
bubolina_pz
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #119 -: септември 09, 2009, 15:18:00 »

Здравей, Мери! Ние сме на 31.10 в Елбрус, защото в Тракия беше заето! Ние говорихме с Николай Мелин, но той е зает за нашата дата, препоръча ни един DJ Енчо, говорихме с него,но каза че може чак другата седмица да се видим, а пък и не ми звучеше много убедително!
« Последна редакция: септември 09, 2009, 15:22:21 от bubolina_pz » Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: