Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 16:59:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
БУРГАС - част 6
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУРГАС - част 6 (Прочетена 144127 пъти)
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Отг: БУРГАС - част 6
«
Отговор #315 -:
август 28, 2009, 11:36:45 »
додо, много ми харесва роклята ти - супер е!
А за бижутата да кажа, че и аз кум тази марка съм се насочила
Преди 2 години годеникът ми подари кулие и обеци от тях и са страхотни (даже ако не си избра други може да съм си с тях). Не са скъпи и може и в еведневието да си ги носи човек
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #316 -:
август 28, 2009, 11:46:04 »
Страхотни неща има в този сайт.Но аз съм малко скептична-искам да видя преди да купя.Все пак за колко време пристига поръчката?
Някой знае ли сайтове с дългосрочна прогноза за времето-свеки упорито настоява,че може да е хладно и ми трябва шал.
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #317 -:
август 28, 2009, 12:44:27 »
www.gismeteo.ru
- това е руски сайт, който наша съфорумка беше дала на Лейди ин лов, защото е по-точен от нашите. Иначе само синоптика знам аз. Но наистина не са им точни прогнозите. Аз гледах преди да дойдем на морето и прогнозата се смени точно 4 пъти и то за 7 дена. Така че не са точни те.
Аз имам една молба към вас, момичета. Може ли дами кажете по спомени кога е валяло при вас този овгуст? Защото не знам по каква логика аз събирах данни за тук, а не за морето. Все пак да се ориентираме някак за догодина. А каквото си спомняте и от миналата година ще ми е от полза и то голяма! Благодаря ви предварително! Дано имате някакви спомени, че аз оплесках нещата.
Активен
tanya_g
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #318 -:
август 28, 2009, 13:13:44 »
Ако артикула е наличен до 1-2 дни ще ги получиш . При мен обеците не бяха налични и ми се обадиха по телефона да ме предупредят и да ме попитат имам ли възможност да изчакам 1 седмица, аз потвърдих и в точно определения ден пристигнаха
В интерес на истината има известен риск да поръчаш както се казва така на сляпо, въпреки че на снимката долу горе се вижда какво е ... Оказа се че колието е доста по-дългичко отколкото бях очаквала и от това което се вижда на снимката но въпреки това съм доволна - самото сърчице се движи и може да се коригира дължината като съответно висулките отдолу стават по-дълги и така ...
Аз и обувките така по интернет ги поръчах и с тях нямам проблем , сватбените чаши също
Рискувах но останах доволна от покупките
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #319 -:
август 28, 2009, 17:21:38 »
Amelia, в твоя случай и Пентагона и НАСА не биха могли да ти помогнат. Усилията да прогнозираш времето за такъв период са нула и минус нула, т.е. усилията са безмислени. Можеш да ги насочиш към съществени неща.
Активен
0000
Професор
Публикации: 469
«
Отговор #320 -:
август 28, 2009, 22:34:13 »
И аз поръчвам по интернет-и халките(уцелихме размера) и всички материали за бутониери и бутониерки и гривни и прочие са по интернет!
Цитат на: Pachoran в август 28, 2009, 17:21:38
Amelia, в твоя случай и Пентагона и НАСА не биха могли да ти помогнат. Усилията да прогнозираш времето за такъв период са нула и минус нула, т.е. усилията са безмислени. Можеш да ги насочиш към съществени неща.
Сори,не се сдържах!
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #321 -:
август 29, 2009, 17:51:57 »
Sianchys и какво е толкова смешно в това, че казвам истина. Вие в Бургас явно работите с прогноза за времето с десетилетия напред. Ама щом имате желание ....
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #322 -:
август 29, 2009, 21:37:14 »
Сиянка, защо му четеш изобщо постовете на този? Подминавай ги и готово. Аз така правя. Какъв е смисълът да ги четеш? То се видя какъв му е случая...
И момичета, ако наистина имате някакви спомени за времето поне за тази година, ще съм ви благодарна да ми ги споделите!
Активен
jearsy
Любопитен
Публикации: 39
«
Отговор #323 -:
август 31, 2009, 09:07:40 »
Тази година на морето беше много хубаво времето , ако не се лъжа през август месец прекапа един два дена към 8-9 и то прекапа в Бургас ... Иначеее беше супееер времето , за разлика от София , където ни удави....
)
Мисля , че не трябва да имаш серизони притеснения за този период по морето , но все пак е време и никога не можешш да да дадеш реална предценкааа . Природа .. какво да се прави ...
Поздрави на всички ....
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #324 -:
август 31, 2009, 09:17:13 »
За времето да кажа, че помня миналата година около 10.08 заваля(тогава пътувах към София и затова помня), но все пак мисля че даже да избереш деня с най - малка вероятност за валежи пак има шанс, затова според мен не се води единствено и само от това!
Да споделя какво ми се случва в последните дни: Първо хубавото - бях на проба за роклята и се харесах много с нея - точно това което винаги съм искала е
.И сега лошото : в петък вечерта видео оператора ми съобщи, че най - добрия му приятел ще се жени на същата дата, но щял да намери кой да го замести. В събота се срещнах с фотографката и тя беше кошмар: не говоря за снимките и понейе видях само 20 нейни неща а за държание , утношение : каза за една наша съфорумка колко била притенциозна (ами разбира се, че ще сме притенциозни).В неделя се запознах с новия оператор , при който не ми хареса че зза да дойде до Бс си смята едни цени на километър дето ...., но пук негов познат фотограф ми предложи много добри цени - 280лв. за диск и колаж и 200 извадени снимки. Сега не знам какво да правя
Ще ги пазя тия за резерва, но май предпочитам да намеря някой в Бургас. Знам че добрите отдавна са заети, но те и моите дето съм намерила не е ясно до колко са добри. Може ли който за каквито телефони за видео и фото се сети да ми даде и да видя кой е свободен. Благодаря ви предварително! Също се чудех дали да не си наема все пак агенция да помага, че вече ми се струва, че няма да се справя: има много неща за правене, а тези, за които мислих че съм направила се развалят и
Активен
jearsy
Любопитен
Публикации: 39
«
Отговор #325 -:
август 31, 2009, 09:46:05 »
Миличка моят съвет е да си наемеш , агенцияя за да си спокойна , че няма да пропуснешш нещо важно и съществено ....
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #326 -:
август 31, 2009, 12:09:00 »
Благодаря ви за информацията, момичета!
Светле, най-добре наистина наеми агенция, мисля, че ще ти помогнат с проблемите, които имаш сега. Все си мисля, че фотографите работят сами, но ако са към агенция, техните булки са с приоритет и може да ти се намери добър фотограф. Същото важи и да оператора.
А може ли да споменеш коя е въпросанта фотографка с тези изказвания? Ако искаш на ЛС, макар че по-добре тук, че да знаят и другите момичета.
И честито за роклята!!! Сигурно е прекрасно чувството
Джърси, а ти нищо не казваш, не се хвалиш, нищо...
И искам от тук да се извиня на всички, че ви пропускам темичките!!! Вече влизам за по минутка във форума и я видяла, я не, затварям и не чета повече. Затова видях че съм пропуснала много хора и се надявам да не ми се обидят! Аз съм с вас и ви подкрепям, мисля си за вас и очаквам с нетърпение сватбените ви дни!
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #327 -:
август 31, 2009, 13:08:57 »
Момичета тези дни ще съм максимално досадна, но досега го карах по - лежерно и до никъде не стигнах... Въпросът е някой познава ли работата на видео оператор Иван - преди малко се свързах с него и е свободен , но нямам представа как работи .
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #328 -:
август 31, 2009, 13:50:26 »
http://www.burgasfinder.com/index.php?section=BRANCHES&bid=312
- това е един каталог с фото ателиета, който изнамерих в нет-а и искам да попитам ако за някои със сигърност се знае че са зле да ми кажете хич д не им звъня ...
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #329 -:
август 31, 2009, 18:46:03 »
Amelia,този август за мен беше учудващо сух.Работата ми беше пряко зависима от дъжда и наистина само в началото на месеца имаше няколко лоши дни.Но с тези твои планове за сватба на вън те съветвам да имаш едно на ум-летните бързи дъждове понякога се превръщат в буря,в чийто център не е приятно да бъдеш.
Светла,честито за роклята.Момичетата са прави,че с агенция ще ти е по-лесно.Но изясни от какво точно ще имаш нужда.А с каквото може и ние ще помагаме.Не мога да ти препоръчам оператори,защото освен тези,които избрах аз други не познавам.
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...