Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:50:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС - част 6  (Прочетена 144192 пъти)

svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: август 28, 2009, 11:36:45 »

додо, много ми харесва роклята ти - супер е!
А за бижутата да кажа, че и аз кум тази марка съм се насочила smile Преди 2 години годеникът ми подари кулие и обеци от тях и са страхотни (даже ако не си избра други може да съм си с тях). Не са скъпи и може и в еведневието да си ги носи човек  danceg
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: август 28, 2009, 11:46:04 »

Страхотни неща има в този сайт.Но аз съм малко скептична-искам да видя преди да купя.Все пак за колко време пристига поръчката?
Някой знае ли сайтове с дългосрочна прогноза за времето-свеки упорито настоява,че може да е хладно и ми трябва шал.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #317 -: август 28, 2009, 12:44:27 »

www.gismeteo.ru - това е руски сайт, който наша съфорумка беше дала на Лейди ин лов, защото е по-точен от нашите. Иначе само синоптика знам аз. Но наистина не са им точни прогнозите. Аз гледах преди да дойдем на морето и прогнозата се смени точно 4 пъти и то за 7 дена. Така че не са точни те.

Аз имам една молба към вас, момичета. Може ли дами кажете по спомени кога е валяло при вас този овгуст? Защото не знам по каква логика аз събирах данни за тук, а не за морето. Все пак да се ориентираме някак за догодина. А каквото си спомняте и от миналата година ще ми е от полза и то голяма! Благодаря ви предварително! Дано имате някакви спомени, че аз оплесках нещата.
Активен
tanya_g
Новак
*
Публикации: 9

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: август 28, 2009, 13:13:44 »

Ако артикула е наличен до 1-2 дни ще ги получиш . При мен обеците не бяха налични и ми се обадиха по телефона да ме предупредят и да ме попитат имам ли възможност да изчакам 1 седмица, аз потвърдих и в точно определения ден пристигнаха  smile

В интерес на истината има известен риск да поръчаш както се казва така на сляпо, въпреки че на снимката долу горе се вижда какво е ... Оказа се че колието е доста по-дългичко отколкото бях очаквала и от това което се вижда на снимката но въпреки това съм доволна - самото сърчице се движи и може да се коригира дължината като съответно висулките отдолу стават по-дълги и така ...
Аз и обувките така по интернет ги поръчах и с тях нямам проблем , сватбените чаши също  blum
Рискувах но останах доволна от покупките  yahoo
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #319 -: август 28, 2009, 17:21:38 »

Amelia, в твоя случай и Пентагона и НАСА не биха могли да ти помогнат. Усилията да прогнозираш времето за такъв период са нула и минус нула, т.е. усилията са безмислени. Можеш да ги насочиш към съществени неща.
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: август 28, 2009, 22:34:13 »

И аз поръчвам по интернет-и халките(уцелихме размера) и всички материали за бутониери и бутониерки и гривни и прочие са по интернет!

Amelia, в твоя случай и Пентагона и НАСА не биха могли да ти помогнат. Усилията да прогнозираш времето за такъв период са нула и минус нула, т.е. усилията са безмислени. Можеш да ги насочиш към съществени неща.
   funnytooth DANCE laugh ROFL sarcastic funnytooth DANCE laugh ROFL sarcastic

Сори,не се сдържах! pardon angel Blush Eeager
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #321 -: август 29, 2009, 17:51:57 »

Sianchys и какво е толкова смешно в това, че казвам истина. Вие в Бургас явно работите с прогноза за времето с десетилетия напред. Ама щом имате желание ....
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #322 -: август 29, 2009, 21:37:14 »

Сиянка, защо му четеш изобщо постовете на този? Подминавай ги и готово. Аз така правя. Какъв е смисълът да ги четеш? То се видя какъв му е случая...

И момичета, ако наистина имате някакви спомени за времето поне за тази година, ще съм ви благодарна да ми ги споделите!
Активен
jearsy
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #323 -: август 31, 2009, 09:07:40 »

Тази година на морето беше много хубаво времето , ако не се лъжа през август месец прекапа един два дена към 8-9 и то прекапа в Бургас ... Иначеее беше супееер времето , за разлика от София , където ни удави.... lol)
Мисля , че не трябва да имаш серизони притеснения за този период по морето , но все пак е време и никога не можешш да да дадеш реална предценкааа . Природа .. какво да се прави ...
 Поздрави на всички ....
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: август 31, 2009, 09:17:13 »

За времето да кажа, че помня миналата година около 10.08 заваля(тогава пътувах към София и затова помня), но все пак мисля че даже да избереш деня с най - малка вероятност за валежи пак има шанс, затова според мен не се води единствено и само от това!
Да споделя какво ми се случва в последните дни: Първо хубавото - бях на проба за роклята и се харесах много с нея - точно това което винаги съм искала е  yahoo .И сега лошото : в петък вечерта видео оператора ми съобщи, че най - добрия му приятел ще се жени на същата дата, но щял да намери кой да го замести. В събота се срещнах с фотографката и тя беше кошмар: не говоря за снимките и понейе видях само 20 нейни неща а за държание , утношение : каза за една наша съфорумка колко била притенциозна  (ами разбира се, че ще сме притенциозни).В неделя се запознах с новия оператор , при който не ми хареса че зза да дойде до Бс си смята едни цени на километър дето ...., но пук негов познат фотограф ми предложи много добри цени - 280лв. за диск и колаж и 200 извадени снимки. Сега не знам какво да правя  girl_impossible Ще ги пазя тия за резерва, но май предпочитам да намеря някой в Бургас. Знам че добрите отдавна са заети, но те и моите дето съм намерила не е ясно до колко са добри. Може ли който за каквито телефони за видео и фото се сети да ми даде и да видя кой е свободен. Благодаря ви предварително! Също се чудех дали да не си наема все пак агенция да помага, че вече ми се струва, че няма да се справя: има много неща за правене, а тези, за които мислих че съм направила се развалят и  girl_impossible
Активен
jearsy
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #325 -: август 31, 2009, 09:46:05 »

Миличка моят съвет е да си наемеш , агенцияя за да си спокойна , че няма да пропуснешш нещо важно и съществено ....
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #326 -: август 31, 2009, 12:09:00 »

Благодаря ви за информацията, момичета!

Светле, най-добре наистина наеми агенция, мисля, че ще ти помогнат с проблемите, които имаш сега. Все си мисля, че фотографите работят сами, но ако са към агенция, техните булки са с приоритет и може да ти се намери добър фотограф. Същото важи и да оператора.

А може ли да споменеш коя е въпросанта фотографка с тези изказвания? Ако искаш на ЛС, макар че по-добре тук, че да знаят и другите момичета.

И честито за роклята!!! Сигурно е прекрасно чувството Curtsey

Джърси, а ти нищо не казваш, не се хвалиш, нищо...  beating

И искам от тук да се извиня на всички, че ви пропускам темичките!!! Вече влизам за по минутка във форума и  я видяла, я не, затварям и не чета повече. Затова видях че съм пропуснала много хора и се надявам да не ми се обидят! Аз съм с вас и ви подкрепям, мисля си за вас и очаквам с нетърпение сватбените ви дни!
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: август 31, 2009, 13:08:57 »

Момичета тези дни ще съм максимално досадна, но досега го карах по - лежерно и до никъде не стигнах... Въпросът е някой познава ли работата на видео оператор Иван - преди малко се свързах с него и е свободен , но нямам представа как работи .
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: август 31, 2009, 13:50:26 »

http://www.burgasfinder.com/index.php?section=BRANCHES&bid=312    - това е един каталог с фото ателиета, който изнамерих в нет-а и искам да попитам ако за някои със сигърност се знае че са зле да ми кажете хич д не им звъня ...
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: август 31, 2009, 18:46:03 »

Amelia,този август за мен беше учудващо сух.Работата ми беше пряко зависима от дъжда и наистина само в началото на месеца имаше няколко лоши дни.Но с тези твои планове за сватба на вън те съветвам да имаш едно на ум-летните бързи дъждове понякога се превръщат в буря,в чийто център не е приятно да бъдеш.
Светла,честито за роклята.Момичетата са прави,че с агенция ще ти е по-лесно.Но изясни от какво точно ще имаш нужда.А с каквото може и ние ще помагаме.Не мога да ти препоръчам оператори,защото освен тези,които избрах аз други не познавам. 
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: