Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 10, 2024, 06:43:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Били 08.08.2009г.  (Прочетена 19542 пъти)

Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: август 10, 2009, 08:18:02 »

хайдеее и аз да се включа като очевидец  tease
много красива принцеска беше и ти и малката ти принцеса Били страхотни  yahoo Bravo Bravo Bravo
желаем ви цялото щастие да грее в сърцата ви вечно!
ОБИЧАЙТЕ СЕ и се уважавайте поне така както на сватбеният ден!
Горчиво младо семейство!

P.S. очакваме от тебе  внай ското време да ни разкажешшшшш
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: август 10, 2009, 12:58:25 »

Много благодаря на всички за красивите думи и пожелания! Още повече на хората, които успяха дойдат в този така важен за мен ден, за да ни видят! В петък вечерта бях сама вкъщи и мислех да пиша във форума, но компютъра ми се скапа точно петък вечерта. Току- що го нося от ремонт и първата ми работа като го включих беше да вляза тук...
Какво да кажа за сватбата- просто нямам думи!!! Няма по- прекрасна сватба от нашата! Беше не просто сбъднатата ми мечта, а нещо много повече, нещо, което не може да се опише с думи и е трудно да се разкаже каква беше емоцията. Преди самия ДЕН много хора ми казваха, че имам прекалено големи очаквания и накрая ще бъда разочарована- няма такова нещо! Всичко беше много по- красиво, отколкото го бях сънувала. Сега, честно казано нямам особено големи спомени, но всичко ще ми се върне с DVD- то. При кумовете е имало големи изпълнения, но аз все още не знам подробности. Разбира се, голяма част от колите са се изгубили из града и са закъснели с взимането на кумовете, дойдоха при мен с малко закъснение, закъсняхме малко и за обредния дом, но то ако няма мааалко гафове, няма да е интересно. Направихме страхотни снимки в градската градинка, после във фотото и заминахме за ресторанта. Там ритуалът по въвеждането беше просто уникален! Имаше петима танцьори, двама от които бяха с тъпани. За съжаление ние не успяхме да говидим, но ми беше достатъчно, че като влязохме и повече от половината гости(включително и от мъжете) бяха просълзени. После дойде ред на питата и разбира се, булката отчупи по- голямото парче  tease  Дойде и първия брачен танц, след това танц на булката с бащата и т. н. По едно време се появи една кючекиня, която беше специален подарък от кумовете за младоженеца, а след нея беше поднесен и нашия подарък към тях- момиче, което прави огнено шоу- танц с огньове. След това имаше много танци- манци, много веселие и безкраен купон. Всичките ни гости бяха очаровани и казаха, че сме вдигнали лентата много високо. Повечето оприличиха този ден на приказка. Нямаше човек, който да не ни каза, че на по- хубава сватба не е бил!!! Аз бях изключително щастлива!
Но това събитие нямаше да е същото без екипа, който бях подбрала!!! Изключително съм благодарна на Летка за помощта, която ми оказваше през цялото време, за невероятната украса, която направи(включително и на младоженския апартамент), за труда, който в мен и за нервите, които сигурно е изхабила, без да ми каже или покаже. Благодаря за професионализма и отношението на Светла и Митко, които заснеха нашата приказка и от които очаквам снимки в най- скоро време smile Изключително много съм благодарна на Ники Колев, който съумя да балансира така нещата, че всеки да получи по нещо от своя стил. Благодаря за идеите му, за компромисите, които направи, за това, че остави хората без дъх и за емоцията, за която има невероятен принос. Благодаря и за търпението и отношението на персонала на ресторанта и хотела на Мини Марица Изток. Пред всички тези хора, дълбок поклон- вие направихте моята мечта реалност, БЛАГОДАРЯ!!!
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: август 10, 2009, 13:03:55 »

Били, няма нищо по-хубаво от това. Щом си получила сватбата за която си мечтала, щом гостите ви са били очаровани. Дай боже всяка сватба да се прави наистина от професионалисти. Зящото това наистина е важо. good Сигурна съм, че си била много красива, щом си щастлива, това е най-важното.
Пожелавам ви много щастие, много здраве и не спирайте да се обичате.
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: август 10, 2009, 13:16:05 »

Еееее Били няма нищо по-хубаво от една сбъдната мечта та от твоите думи и повече от това  Bravo.Очаквам с огормно нетърпение и снимки прикрепени към този така емоционален ден за теб  give_rose
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: август 10, 2009, 13:23:59 »

Били искам да ти кажа, че ти наистина беше най- красивата булка в този ден....
С Рошко успяхме да видим и останалите, но вие  просто ги заслепихте...  Bravo
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: август 10, 2009, 13:30:23 »

Очакваме и в най- скоро верме и снимки...  blum
Моите все още не са готови но до края на седмицата очаквам Светла да ми се обади.. smile
Така ми каза като се видяхме в събота smile
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: август 10, 2009, 15:21:59 »

Честита сватба, Били! smile

Като принцеса си, направо сияеш!  danceg

Пожелавам ви все така да се обичате и да не можете един без друг!
Активен
summer snow
Любопитен
*
Публикации: 30

« Отговор #37 -: август 10, 2009, 15:34:50 »

Честито и от мен! Прекрасна булка си!!! Пожелавам ви много семейно щастие и да не спирате да се радвате взаимно.

Р.S. Много ти благодаря за всички съвети  give_rose
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: август 10, 2009, 15:54:14 »

Били много красиви снимки наистина smile
радвам се че родителиет са били на ниво и не са помрачили нещо, виж, опасенията ти бяха грешни ;)и ноктите ти бяха наред, нали  blush
много щастие миличка!!!!
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: август 10, 2009, 15:56:34 »

Били къде гледам та ти вече си качила снимки. Бързам да ги видя. Е наистина си била много много щастлива, личи си. Нека този блясък никога не спира да грее в очите ви.
Малката е повече от прекрасна. Bravo
« Последна редакция: август 10, 2009, 16:02:22 от ani_4ka_p » Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: август 10, 2009, 16:47:19 »

Били, страхотно си била на сватбата  judges А малката е просто прекрасна  Baby_G
Активен
karamele
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: август 10, 2009, 17:56:09 »

Били , честито мила!!!!! Желая ви много семейно щастие,любов,късмет и никога да не угасва пламъка на любовта ви един към друг .Страхотно изглеждате и двамата направо сте СУПЕР!!!!  Даже имах желание да дойда да те видя на живо но така стана че не можах тъй като на морето си счупих крака .Още веднъж Супер сте и се радвам че си си изкарала страхотно това е най- важното!!!
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: август 10, 2009, 19:07:32 »

Били честито и от мен. Пожелавам ви цялото щастие на земята и със сигурност ще го имате с това малко съкровище до вас.
Искам да те питам ти от къде си, понеже си ми много позната  Girl_hide blush
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: август 10, 2009, 19:39:59 »

Еми, познаваш ме, разбира се. Бяхме съученички във Враца! Колко е малък светът(форума)
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: август 11, 2009, 00:20:22 »

Леле Били, наистина си била ти. Пак честито. Много се радвам за теб. И още повече, че се намерихме точно тук.
Активен
Страници: 1 2 [3] 4  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: