Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 06:46:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 4 [Всички]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Били 08.08.2009г.  (Прочетена 19584 пъти)

Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« -: юли 18, 2009, 14:36:51 »

Били  нека в тази темичка ни разкажеш за всичките си вълнения и подготовка  give_rose Sunshine

Бъдете здрави и щастливи и много, много търпеливи! Помнете истината стара, че бракът е като отвара, която всеки сам вари, но трябва с другия да сподели! Обичайте се и дерзайте! Животът няма да е, знайте, само рози и мечти, защото има и бодли… Но там, където любовта цари, убождането не боли!

Желаем ви достатъчно слънце, за да запазите мирогледа си светъл!
Желаем ви да получите достатъчно, за да задоволите желанията си!
Желаем ви да оцените това, което имате за да бъдете истински щастливи!

Нека само обич топли вашите очи,
нека слънцето огрява дните ви с лъчи,
здравето да ви е спътник всеки божи ден
и 100 години да празнувате годишнина от този ден.

Ние Ви обещаваме слънчеви дни, но и спокойствието на нощта!
Пожелаваме Ви приливи, но и отливи, за да можете да насочите кораба си към нови посоки! Пожелаваме Ви много щастие, но и мъничко тъга, за да може да се наслаждавате на живота! Пожелаваме Ви лек път, но с леки неравности, за да оцените това, което Ви е дадено и това, което сте постигнали сами!
Пожелаваме Ви сила, мъдрост, вяра и любов! Бъдете честити!

На вас приятели любими желая светли дни,
желая ви букет от рози и сбъдване на всичките мечти!
Животът ви да бъде пълен с радост,
да бъде свидна вашата мечта,
желая ви прекрасна младост,
от името на ЛЮБОВТА!
Активен
momi4ezateb
Ентусиаст
**
Публикации: 133

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: юли 20, 2009, 13:15:32 »

Честита темичка!Ще чакаме разказче!
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: юли 21, 2009, 18:53:13 »

Аз съм абсолютно смаяна!!!!!!! Изобщо не съм очаквала да си имам собствена тема!
Ело, много благодаря за жеста!
Ами какво да кажа за подготовката- почти всичко е готово. Утре ми предстои да ходя в ресторанта, за да направим менюто и да подредим масите, също така ще запазим и стаи за гостите.
Иначе роклята ще я взема следващия петък- нямам търпение да се видя в нея.
Днес поръчах етикети за бутилките за ракия и междувременно чакам Лети да ми даде готовите украсени "нещица" (чашите, подаръчета и т.н.). Имам запазен час за грим, кола маска и масаж. Утре ще си запазя и за педикюр, маникюр и прическа.
Ох, много се вълнувам от това, че си имам тема, че не знам какво още да напиша и писанията ми са малко хаотични.
Още веднъж, Ели, благодаря за жеста
Активен
Fy
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: юли 21, 2009, 19:51:18 »

Били разкажи ни всичко........ smile
Как получи предложението....., за твоята малка буба........ за подготовката..... кое как си подготвила...... абе всичко за което се сетиш..... На мен лично ще ми е много интересно.... и вярвам че ще помогнеш и на други булки  да се справят със своята подготовка.....  smile   kiss2
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: юли 22, 2009, 09:36:59 »

Честита темичка и от мен.
Пожелавам ти както е казала Елито да напълниш темичката си първоначално с дълллгиии разкази относно цялата еуфория по сватбения ден и да сложиш много много снимки smilesmile blum
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: юли 22, 2009, 16:06:05 »

Честита темичка и от мен. ще следя подготовката с интерес
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: юли 23, 2009, 15:14:12 »

Такаааааааа...
Честно да си призная, не съм чела другите подобни теми и не знам момичетата какво точно пишат, та ще импровизирам.
С моето съкровище сме заедно от 6 години(почти). Всичко помежду ни стана като на шега. И за двамата това беше лятна свалка, защото след по- малко от месец заминавахме по градовете, в които учим и не сме имали намерение да завързваме сериозни отношения с някого. Оказа се обаче, че много си пасваме във всякакво отношение, а и заминавахме за близки един до друг градове (Търново и Габрово). Започнахме да си ходим на гости много често. Нищо, че не живеехме официално, по- голямата част от седмицата бяхме заедно, разделяхме се за не повече от 2 дена, а след 2-3 месеца аз реших да се преместя при него и да пътувам всеки ден(оказа се много гадно влаченето по влаковете всеки ден). На следващата година заживяхме в Търново. После той завърши и си намери работа в Стара Загора. Решихме една година да живеем разделени, докато аз завърша, но се оказа невъзможно, ние до този момент не се бяхме разделяли за повече от 2-3 дена, минах задочно и започнах и аз работа в Стара Загора.
През това време много си бяхме говорили как ще създадем семейство, ще се оженим и всичко останало. И такаааааааа.... Една Нова година (аз тогава имам и рожден ден), когато часовникът удари 12, казахме си наздраве и Ради(така се казва бъдещият ми съпруг) поиска да излезем на терасата. Отидохме навън и аз видях пред блока хора, които играят хоро и исках да излезем и ние. Ради беше много притеснен(аз не го забелязах покрай еуфорията на празника), започна да ми обяснява колко ме обича, колко съм важна за него, редеше прекрасни думи, а аз продължавах да настоявам да излезем на хорото. По едно време осъзнах на къде отиват нещата и започнах най- накрая да го слушам  blush Когато посегна към джоба си, вече бях сигурна какво ми се готви. Той ми зададе заветния въпрос, а аз бях толкова развълнувана, че дори не казах веднага ДА, защото не можех да спра да крещя от щастие. От писъците ми всички, които бяха вътре излязоха навън да видят какво става. Аз все още нямах думи, а само показвах блестящия на ръката си пръстен. Всички много се вълнуваха, заедно с нас, заото всичко покрай нас знаят колко много се оичаме и че сме родени един за друг. Мисля дори, че имам някъде и снимки от тази вечер. Ако ги намеря ще публикувам и снимков материал.
И така, стана ясно, че ще се женим, но.... от тогава минаха вече 3 години и половина(че и малко повече). Започнахме да говорим за сватба, но все нещо се случваше(и то неприятно). На едната година на Ради на сестра му трябваше да и правят операция на гръбнака и трябваха доста средства, на следващата година пък вуйчо му катастрофира много жестоко, беше целия натрошен и трябваше и на него да му се правят операции. Ние видяхме, че май скоро няма да ни дойде реда (родителите ни държат те да ни направят сватбата) и решихме да си направим бебе, така и стана smile Уж сватбата беше за миналата година, но дори не си спомням вече какво стана, та се отложи пак, но в случая стана и по- добре, че след раждането аз бях едно кръгло същество- с 20 кг повече от сега. И така- още от октомври миналата година се знае датата- 08.08.2009г. Мина толкова много време, откакто сме взели решението, а ето че края на чакането вече е близо и чак ми е нереално...
Мали, колко много изписах. За подготовката ще пиша по- нататък, че много се застоях, а и наистина стана много дълго.
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: юли 23, 2009, 15:39:32 »

Били, това което прочетох ме зарадва и ме натъжи в същото време. Сигурна съм, че от тук нататък нещата ще се случват така, че не вие да се съобразявате с тях, а те с вас. Бъди сигурна. Пък и може би така е по-добре. Ето и вашето слънчице ще присъства на сватбата ви. Wink good
С удоволствие ще следя вашата подготовка give_rose Пожелавам ти тези моменти да се запечатат трайно в съзнанието ти,а когато сте извървяли толкова дълъг път с твоя бъдещ съпруг, няма нищо по-хубаво от това. good
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: юли 23, 2009, 17:04:49 »

Благодаря ти, Аничка  give_rose

Изнамерих снимките

На тази сме точно след като ми предложи

Тук се вижда и пръстена

Активен
momi4ezateb
Ентусиаст
**
Публикации: 133

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: юли 23, 2009, 18:01:35 »

Били,страхотни сте!Такова благородство и светлина струят от вас още преди да станете родители,а представям си сега,след като имате малкото си слънце,как сияят лицата ви!Много ви се радвам!
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: юли 23, 2009, 18:13:58 »

Ей, колко позитивизъм и нежност струи от вас и вашата история!  Girl_hide Много сте сладки!  give_rose
А малкото ви голямо съкровище на колко е? И на него някоя снимчица, ако може blush И разказвай, ще има ли "роля" в сватбеното тържество?  yahoo
Активен
Fy
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: юли 23, 2009, 19:32:13 »

cray  Много сте сладки Били наистина както казват Kiksi и momi4ezateb  много нежност и благородство стуи от вас..... Страхотни сте..... Flower
В колко часа сте в съвета ще се опитам да дойда да ви видя ако не съм на работа.... Още веднаж страхотни сте..... чакаме да качиш снимки нана малката принцеса..... smile  kiss2
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: юли 23, 2009, 20:13:53 »

Това е моето малко съкровище. Казва се Сияна и е на 1 годинка и 3 месеца. Голяма сладуранка е и невероятно дяволче още от сега  tease

Подписването ни е на 08.08. в 17 часа
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: юли 25, 2009, 11:37:19 »

Леле каква сладуранка си имате. Пу-пу-пу.  Да ви е жива и здрава и много да ви радва.  give_rose  Тя ще бъде най-прекрасната шаферка
Активен
Fy
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: юли 28, 2009, 22:22:58 »

хайде Били разказвай.....  blush

Виждам че и моминското ти парти е минало .....    Bravo yahoo
Да не забравиш да ни качиш някоя снимка smile

Хайде че не остана smile  yahoo
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: юли 29, 2009, 12:16:15 »

Честита темичка и пупупу на сладураната  kiss
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: юли 29, 2009, 22:13:33 »

Хайде, сега да попиша, че си имам темичка, пък малко я пренебрегнах тези дни, но нали знаете как е десет дена преди събитието.
Благодаря много за комплиментите за малката ми красавица  give_rose
Тъ, за подготовката...
Първо започнахме с DJ- я, защото аз държах да е Ники Колев и знаех, че е много зает и по- отрано трябва да се ангажира. На него му се обадихме още ноември 2008. Не правих кой знае какви проучвания из града(не съм от Стара Загора), защото бях работила с Ники и бях сигурна, че ще е той(в последствие се оказа, че има също така добри като с него с идеална техника, но не съжалявам).
След това започнахме да търсим фото и видео. Мислех за Дукса, но такива цени ми изстреля, че ме заболя главата. След това попаднах на този форум и нещата тръгнаха много по- лесно, за което благодаря на всички, които споделят мненията си, за да може бъдещите булки да улеснят живота си. Тъ, от форума разбрах за Светла и Митко. Оказа се, че дори познавам работата на Светлето, тя е правила доста от снимките на племенницата ми. От форума също разбрах и за Лети, видях се с нея и веднага я ангажирах да ми направи украсата, просто е толкова готина, че съм във възторг! Също есента запазих и датата в обредния дом. Мислех, че ще ми се изсмеят и ще ми кажат, че е много рано, но не беше така и датата беше запазена.
От тук нататък всеки месец правех по малка крачка към заветния момент. Избрах си кои ще ме разкрасяват, ходих на пробни грим и прическа и всякакви такива приятни занимания.
Днес направих медицинските и платих таксата в обредния дом. Онзи ден говорих с Лети последно за украсата, а другата седмица са срещите с останалите хора, от които зависи всичко да е ОК- DJ, видео и фото.
Сега не се сещам какво още да напиша  pardon Помагайте с въпроси, аз с готовност и удоволствие ще отговарям.
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: август 01, 2009, 08:19:27 »

Вчера ходих за роклята- вече си е моя  yahoo yahoo yahoo
Ето и две снимки от пробната. Виждат се и малките ми прекрасни шаферки- принцеси

Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: август 01, 2009, 08:22:37 »

Супер сте и ти и малките  yahoo Честито, пожелавам ти само хубави емоции с тази рокля  weddingday
Активен
Fy
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: август 01, 2009, 08:39:36 »

Големи СЛАДУРИ......  Bravo give_rose
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: август 07, 2009, 13:39:28 »

ееееееееее и аз ще се включа разбира се   tease Bravo
ние се оказа че утре идваме до СтЗ за 1 ден, така че може да минем да те видя, дано успеем!!!
самоч е ако някой знае от колко е  съвета да каже yahoo
Активен
Fy
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: август 07, 2009, 14:46:13 »

Roshko Подписването е в 17.00ч. По -доло Били беше писала, защото и аз мислех да мина да ги вида.... Дано успея.. smile
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: август 07, 2009, 14:50:40 »

Мила, изглеждаш прекрасно в роклята, а малките шаферки са истински бонбонки. Пожелавам ти един прекрасен и много  весел сватбен ден.
Активен
tea_75
Сватбар
Публикации: 230

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: август 07, 2009, 20:20:38 »

Bili, аз докато разбера за темата ти за малко да пропусна  blum
Хайде пожелавам ти в утрешния ден всичко да мине като по вода и както си го представяш. 

Ще се опитам да дойда да те надникна, но много зависи самолета в колко ще кацне и дали ще се доберем до СЗ за 17ч.  Ако не успеем пожелавам ви всичко най, най....
Активен
kali08
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #24 -: август 08, 2009, 12:46:27 »

Били - много семейно щастие за вас и да остареета на една възглавница!
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: август 08, 2009, 12:55:30 »

Честита сватбааа и Горчивооо!
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: август 08, 2009, 18:31:15 »

Мило семейство, Честита сватба!!!

Пожелавам ви много здраве, семейно щастие и благоденствие, още много сладки деца (като Сиси) и много приятели, с които да споделяте лошите, но най-вече да празнувате добрите моменти от съвместния ви живот!
Горчиво!

Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: август 08, 2009, 19:04:06 »

желая ви да сте все така влюбени, щастливи, да се уважавате и разбирате и да се радвате един на друго много дълги години  weddingday
Активен
Fy
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: август 08, 2009, 19:27:23 »

Скъпа Били
Казват, че щастието е последна спирка, и то е само начин на пътуване,
на Вас и Вашето семейство пожелаваме Приятен път!
Нека най-добрите дни от вашето минало,
бъдат най-лошото от вашето бъдеще!
Честита Сватба. give_rose LOVING kiss2

П.С. Били бяхте страхотни.... Много красива като принцеса.....  give_rose yahoo air_kiss
Мислих да дойда да ти честитя, но ме досрамя....   blush
Оказа се, че с моето мило познаваме кума ви smile.....
А и още нещо .... тези рози са за Вас...  give_rose

* 146.jpg (68.27 KB, 398x336 - видяно 3673 пъти.)
« Последна редакция: август 08, 2009, 19:34:34 от Elitooo » Активен
Боги
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: август 09, 2009, 22:11:31 »

Мило семейство, пожелавам ви здраве, защото то е скъпоценно, само такива щастливи моменти, които да споделите с приятелите и любимите хора и много любов безкрайна като времето. Горчивооооооо Wink
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: август 10, 2009, 08:18:02 »

хайдеее и аз да се включа като очевидец  tease
много красива принцеска беше и ти и малката ти принцеса Били страхотни  yahoo Bravo Bravo Bravo
желаем ви цялото щастие да грее в сърцата ви вечно!
ОБИЧАЙТЕ СЕ и се уважавайте поне така както на сватбеният ден!
Горчиво младо семейство!

P.S. очакваме от тебе  внай ското време да ни разкажешшшшш
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: август 10, 2009, 12:58:25 »

Много благодаря на всички за красивите думи и пожелания! Още повече на хората, които успяха дойдат в този така важен за мен ден, за да ни видят! В петък вечерта бях сама вкъщи и мислех да пиша във форума, но компютъра ми се скапа точно петък вечерта. Току- що го нося от ремонт и първата ми работа като го включих беше да вляза тук...
Какво да кажа за сватбата- просто нямам думи!!! Няма по- прекрасна сватба от нашата! Беше не просто сбъднатата ми мечта, а нещо много повече, нещо, което не може да се опише с думи и е трудно да се разкаже каква беше емоцията. Преди самия ДЕН много хора ми казваха, че имам прекалено големи очаквания и накрая ще бъда разочарована- няма такова нещо! Всичко беше много по- красиво, отколкото го бях сънувала. Сега, честно казано нямам особено големи спомени, но всичко ще ми се върне с DVD- то. При кумовете е имало големи изпълнения, но аз все още не знам подробности. Разбира се, голяма част от колите са се изгубили из града и са закъснели с взимането на кумовете, дойдоха при мен с малко закъснение, закъсняхме малко и за обредния дом, но то ако няма мааалко гафове, няма да е интересно. Направихме страхотни снимки в градската градинка, после във фотото и заминахме за ресторанта. Там ритуалът по въвеждането беше просто уникален! Имаше петима танцьори, двама от които бяха с тъпани. За съжаление ние не успяхме да говидим, но ми беше достатъчно, че като влязохме и повече от половината гости(включително и от мъжете) бяха просълзени. После дойде ред на питата и разбира се, булката отчупи по- голямото парче  tease  Дойде и първия брачен танц, след това танц на булката с бащата и т. н. По едно време се появи една кючекиня, която беше специален подарък от кумовете за младоженеца, а след нея беше поднесен и нашия подарък към тях- момиче, което прави огнено шоу- танц с огньове. След това имаше много танци- манци, много веселие и безкраен купон. Всичките ни гости бяха очаровани и казаха, че сме вдигнали лентата много високо. Повечето оприличиха този ден на приказка. Нямаше човек, който да не ни каза, че на по- хубава сватба не е бил!!! Аз бях изключително щастлива!
Но това събитие нямаше да е същото без екипа, който бях подбрала!!! Изключително съм благодарна на Летка за помощта, която ми оказваше през цялото време, за невероятната украса, която направи(включително и на младоженския апартамент), за труда, който в мен и за нервите, които сигурно е изхабила, без да ми каже или покаже. Благодаря за професионализма и отношението на Светла и Митко, които заснеха нашата приказка и от които очаквам снимки в най- скоро време smile Изключително много съм благодарна на Ники Колев, който съумя да балансира така нещата, че всеки да получи по нещо от своя стил. Благодаря за идеите му, за компромисите, които направи, за това, че остави хората без дъх и за емоцията, за която има невероятен принос. Благодаря и за търпението и отношението на персонала на ресторанта и хотела на Мини Марица Изток. Пред всички тези хора, дълбок поклон- вие направихте моята мечта реалност, БЛАГОДАРЯ!!!
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: август 10, 2009, 13:03:55 »

Били, няма нищо по-хубаво от това. Щом си получила сватбата за която си мечтала, щом гостите ви са били очаровани. Дай боже всяка сватба да се прави наистина от професионалисти. Зящото това наистина е важо. good Сигурна съм, че си била много красива, щом си щастлива, това е най-важното.
Пожелавам ви много щастие, много здраве и не спирайте да се обичате.
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: август 10, 2009, 13:16:05 »

Еееее Били няма нищо по-хубаво от една сбъдната мечта та от твоите думи и повече от това  Bravo.Очаквам с огормно нетърпение и снимки прикрепени към този така емоционален ден за теб  give_rose
Активен
Fy
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: август 10, 2009, 13:23:59 »

Били искам да ти кажа, че ти наистина беше най- красивата булка в този ден....
С Рошко успяхме да видим и останалите, но вие  просто ги заслепихте...  Bravo
Активен
Fy
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: август 10, 2009, 13:30:23 »

Очакваме и в най- скоро верме и снимки...  blum
Моите все още не са готови но до края на седмицата очаквам Светла да ми се обади.. smile
Така ми каза като се видяхме в събота smile
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: август 10, 2009, 15:21:59 »

Честита сватба, Били! smile

Като принцеса си, направо сияеш!  danceg

Пожелавам ви все така да се обичате и да не можете един без друг!
Активен
summer snow
Любопитен
*
Публикации: 30

« Отговор #37 -: август 10, 2009, 15:34:50 »

Честито и от мен! Прекрасна булка си!!! Пожелавам ви много семейно щастие и да не спирате да се радвате взаимно.

Р.S. Много ти благодаря за всички съвети  give_rose
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: август 10, 2009, 15:54:14 »

Били много красиви снимки наистина smile
радвам се че родителиет са били на ниво и не са помрачили нещо, виж, опасенията ти бяха грешни ;)и ноктите ти бяха наред, нали  blush
много щастие миличка!!!!
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: август 10, 2009, 15:56:34 »

Били къде гледам та ти вече си качила снимки. Бързам да ги видя. Е наистина си била много много щастлива, личи си. Нека този блясък никога не спира да грее в очите ви.
Малката е повече от прекрасна. Bravo
« Последна редакция: август 10, 2009, 16:02:22 от ani_4ka_p » Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: август 10, 2009, 16:47:19 »

Били, страхотно си била на сватбата  judges А малката е просто прекрасна  Baby_G
Активен
karamele
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: август 10, 2009, 17:56:09 »

Били , честито мила!!!!! Желая ви много семейно щастие,любов,късмет и никога да не угасва пламъка на любовта ви един към друг .Страхотно изглеждате и двамата направо сте СУПЕР!!!!  Даже имах желание да дойда да те видя на живо но така стана че не можах тъй като на морето си счупих крака .Още веднъж Супер сте и се радвам че си си изкарала страхотно това е най- важното!!!
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: август 10, 2009, 19:07:32 »

Били честито и от мен. Пожелавам ви цялото щастие на земята и със сигурност ще го имате с това малко съкровище до вас.
Искам да те питам ти от къде си, понеже си ми много позната  Girl_hide blush
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: август 10, 2009, 19:39:59 »

Еми, познаваш ме, разбира се. Бяхме съученички във Враца! Колко е малък светът(форума)
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: август 11, 2009, 00:20:22 »

Леле Били, наистина си била ти. Пак честито. Много се радвам за теб. И още повече, че се намерихме точно тук.
Активен
Fy
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: август 12, 2009, 13:14:53 »

Били хайде разкажи ни малко повечко...... как мина самата сватба...... , а и моминското и ергенското парти.... danceg По- рано нямаше време.... а и ако имаш някоя снимка.... blush
Видях албума  Bravo виждам, че е било много весело....  girl_wink Yes danceg
Активен
Fy
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: август 25, 2009, 17:00:06 »

тук някой ни забрави май    Wink
хмммм  beating
Активен
sweety_girl
Новак
*
Публикации: 9

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: септември 01, 2009, 10:34:49 »

Били, честито и от мен!!! Била са като истинска принцеса. judges, а сватбата ви е страхотна и всичко е изпипано до последния детайл. Постарала си се страшно много и се радвам, че всичко е надминало очакванията ти.
     Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот любов заедно
Активен
Fy
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: ноември 10, 2009, 18:59:56 »

Хайде да размърдам малко темичката.... smile

Били тъкмо видях и снимките от сватбената ви книга.... Страхотни са...  Bravo
Не съм се и съмнявала де.... smile
Успя ли да видиш дисковете които ти дадох... ? Ако да харесаха ли ти? smile blush
Активен
Боги
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: ноември 10, 2009, 22:15:27 »

Bravo сега разгледах фото книгата, прекрасни сте air_kiss air_kiss air_kiss
Активен
Страници: 1 2 3 4 [Всички]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: