Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 17:07:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 6  (Прочетена 147633 пъти)

melusina
Ентусиаст
**
Публикации: 130

Коя е думата с 4 букви, която се пише с 5 грешки?

« Отговор #390 -: ноември 03, 2009, 17:24:44 »

Здравейте, момичета! Ето ви още една кандидат-булка от Стара Загора - събитието се планира, живот и здраве, за догодина напролет. Чета форума от известно време и го намирам за изключително забавен и полезен, което, разбира се, не ми пречи да изпадам във върло притеснение относно организацията на сватбата. Понеже не живеем в Стара Загора и имаме много ограничени възможности да се прибираме, бяхме решили да наемем сватбена агенция - покрай информацията от форума се бях насочила към "Ами сега", но за съжаление те вече са заети за датата, която сме си харесали  sad Ами сега... Май ще се налага всичко да си организираме сами, отчасти дистанционно, отчасти с помощ от родители и приятели и дано да се справим! Имам и няколко въпроса във връзка с това /всъщност сигурно ще изникнат и още в хода на подготовката/:
- към кого друг мога да се обърна за украса за ресторанта /ако вече имате опит, кого бихте препоръчали от гледна точка на цена-качество/?
- знаете ли дали в старозагорските църкви записват за венчавки в събота догодина /някоя от вас успяла ли е да запише дата наскоро/, предвид на последното развитие на нещата?
- можете ли да ми препоръчате танцьори за сватбата - ще имаме няколко скъпи гости чужденци и ми се ще да има малка представителна част бг фолклор /танци, тъпани, нещо по-живописно/?
- къде в СЗ бих могла да поръчам покани и за колко време горе-долу ги изработват?
- считате ли, че е възможно и реалистично в СЗ или София да си купя рокля, която да е готова за няколко дни /аз съм що-годе стандартен старозагорски размер  danceg/ , а не да чакам месец и отгоре?
Това е засега. Благодаря ви предварително!
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: ноември 03, 2009, 17:33:53 »

Здравей, melusina ние сме  готови да помагаме.
Активен
tsury23
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #392 -: ноември 03, 2009, 19:08:28 »

Здравей,melusina!
И аз ще съм пролетна булка ато теб,но нашата дата е 10.04.(за сега).Вашата коя е?
Утре ще ходя до Кипарис,за да проверя как са нещата там-стискайте палци.
Активен
melusina
Ентусиаст
**

« Отговор #393 -: ноември 03, 2009, 20:24:32 »

Благодаря за светкавичната реакция! Ние планираме заветната дата да е 17.04., така че, Tsury23, ти май ще си първата булка напролет - или има още по-ранни?
Стискам палци за ресторанта, ние също сме го харесали и трябва да действаме.

« Последна редакция: ноември 03, 2009, 20:31:47 от melusina » Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: ноември 03, 2009, 20:37:44 »

melusina :welcome-2
Сега на въпросите ти:
1. Друга агенция, която аз знам е Стелина и Ралица, но мненията за тях са доста противоречиви. Аз съм наела "Ами Сега", но честно казано нямам опит с нито една. Друго, което знам е, че някои от ресторантите предлагат да ти направят украсата, така че и това е вариант. Тук могат да се включат и тези, които вече са ползвали услугите им.
2. В църквите все още записват дати за събота, така че действайте.
3. Моят съвет е, ако имаш възможност поканите да си ги поръчаш в София. Аз попаднах на една агенция, която ти ги прави за един ден и цените и са сравнително по-ниски от тези на другаде. Проверих и в Стара Загора и всички, които видях бяха на софийски фирми и цената съответно по-висока. Тук във форума се пише и за Виолет, която ги прави и ти ги изпраща по пощата и са доста сполучливи.
4. Относно роклята зависи от магазина, в който си я харесала. Някои ги коригират за няколко часа, а други по бавно.
Надявам се да съм ти била полезна give_rose
Успех с подготовката!
Активен
pupipupi
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: ноември 04, 2009, 13:32:09 »

Здравейте момичета,
 Zori83, до колкото знам Ралица е сватбена агенция в Казанлък, а Стелина е сватбен салон. Те също предлагат украси под наем, но украсата е само една минимална част от услугите предлагани в сватбените агенции. Така, че моето мнение е, че за предпочитане е сватбената агенция, която може да направи необходимата консултация, да направи оглед на ресторанта и да даде препоръка за най-подходящата украса, а също и да извърши ред други услуги като например запазване на час в църква и ритуална зала, препоръки за фото и DJ, автомобил и т.н. ред други услуги, всички добре знаем за какво става въпрос. Така че добре е да се прави разлика между двете неща и да не подвеждаме, макар и неволно тези които имат нужда от помощ.
Успешен ден на всички!
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: ноември 04, 2009, 14:46:15 »

pupipupi правя разлика между сватбена агенция и сватбен салон. Само, че питането на melusina беше към кого да се обърне за украса в ресторанта, а не кой да й организира цялата сватба..., така че не мисля, че съм подвела някой.
Активен
melusina
Ентусиаст
**

« Отговор #397 -: ноември 04, 2009, 15:15:10 »

Здравейте пак! Спокойно, няма подведени, много благодаря за всички отговори и послания до момента. Въпросът ми наистина се отнасяше само за украсата в ресторанта, но пък наличието на повече информация дава възможност и за по-добър избор. Само дето досега никой още не се е отзовал на въпроса за танцьорите и тъпаните  smile

Zori83, ти ме заинтригува със споменаването на тази агенция в София, която прави покани толкова бързо и на изгодни цени. Ако не те затруднява, би ли могла да ми изпратиш с лично съобщение името и техни координати?

Момичета, а мислили ли сте за малки подаръчета за гостите /това очевидно е много актуално в момента/ - съпътствани от или на мястото на някогашните перца и бутониери за всички поканени? На последната сватба, на която присъствахме, раздадоха на гостите за спомен кактусчета в мини саксийки - струва ми се много "еко" и предполагам, че не изисква особен бюджет ...

Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: ноември 04, 2009, 15:38:01 »

Това с кактусчетата е супер, защото хем не е скъпо, хем пък е подходящо дори и за невежи в цветарството Bravo Не ми е идвало на ума good
Активен
pupipupi
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: ноември 04, 2009, 15:50:58 »

melusina :welcome-2
Сега на въпросите ти:
1. Друга агенция, която аз знам е Стелина и Ралица, но мненията за тях са доста противоречиви. Аз съм наела "Ами Сега", но честно казано нямам опит с нито една. Друго, което знам е, че някои от ресторантите предлагат да ти направят украсата, така че и това е вариант. Тук могат да се включат и тези, които вече са ползвали услугите им.
2. В църквите все още записват дати за събота, така че действайте.
3. Моят съвет е, ако имаш възможност поканите да си ги поръчаш в София. Аз попаднах на една агенция, която ти ги прави за един ден и цените и са сравнително по-ниски от тези на другаде. Проверих и в Стара Загора и всички, които видях бяха на софийски фирми и цената съответно по-висока. Тук във форума се пише и за Виолет, която ги прави и ти ги изпраща по пощата и са доста сполучливи.
4. Относно роклята зависи от магазина, в който си я харесала. Някои ги коригират за няколко часа, а други по бавно.
Надявам се да съм ти била полезна give_rose
Успех с подготовката!
????
Активен
plam4eto
Новак
*
Публикации: 19

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: ноември 04, 2009, 21:00:39 »

Здравейте и от мен. Първо да се извиня, че не можах да дойда на срещатата, каквото и да кажа ще са оправдания, просто не можах да се справя във времето sad за което страшно съжалявам. Надявам се като има следваща среща да успея да дойда butterfly

Относно подаръчетата за гостите вижте какво бях открила случайно и ми се стори доста интересно:
http://www.pettree.bg/
дано само не се сметне за реклама, има ги май и на други места не само в този сайт
Активен
dezmand
Сватбар
Публикации: 185

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: ноември 05, 2009, 00:02:51 »

здравей melusina,   welcome-2 ние бяхме наели Стелина и аз лично съм многодоволна от тях.В сайта си имат снимки на ресторантите, които са украсявали( има и на Кипарис)  blum Относно танцьорите мога да ти дам координати на нашата ди джейка ,която ни осигури момче и момиче за нашата сватба ( бяха много добри ) Тя е хореограф на ансамбъла в Стара Загора или нещо такова( не съм сигурна ) . Желая ти успех с подготовката и от опит знам , че не е лесно от разстояние ( ние живеем в Бургас  blum ) но пак всичко може да стане така както искаш  blum 
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: ноември 05, 2009, 14:58:20 »

Получих си тюла за късметчетата yahoo Нямам търпение да го видя днес или утре.
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: ноември 05, 2009, 17:37:14 »

melusina не мога да ти изпратя нищо на личния, защото пощата ти е пълна.
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: ноември 06, 2009, 12:33:36 »

Момичета, тези дни не съм имала време да чета и съм с няколко страници наза, затова не мога да се включа в обсъжданите теми. Влиам само, за да попитам, нещо- нкой може ли да и каже каква е цената на фото Венци? Благодаря педварително  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: