Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 18:14:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбените покани - част 6
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
36
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбените покани - част 6 (Прочетена 175591 пъти)
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
Отг: Сватбените покани - част 6
«
Отговор #195 -:
юни 09, 2009, 23:45:29 »
Още веднъж много благодаря за милите думи на всички ви
толкова сте мили момичета...
BASTET
не ми беше идвало на ума за такъв по кратък вариант...мислехме да направим един който да си е с оригиналните ни гласове както се дават настъвления ...направи това направи онова ... вттори дубал и прочия защото беше много забавно
Остава само да видим как ще реагират евентуалните ни бъдещи кумове които тази седмица вече се предполага че трябва да я получат
Активен
wolfself
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #196 -:
юни 10, 2009, 12:57:35 »
Цитат на: petia81 в юни 08, 2009, 13:36:50
Вера!!!! Няма по-уникална покана!!! Нямам думи!!! За идеята, за реализацията, за всичко...!!! Дълбок поклон!!!!!
Аз мога да ви дам друга идеика
Какво ще кажете за подаръчета за гостите под формата на чаши със снимки на младоженците или малки пъзелчета
:P Бях на такава сватба наскоро и получих такава чашка.Разбрах от домакините къде се предлагат такива. Ето линка ->
http://podarac.com/?page_id=27
Давали добри отстъпки за количества
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #197 -:
юни 10, 2009, 15:05:18 »
За поканите имам два варианта на които се спряхме. Едната е цветна хартия на която ние да си пишем и да е сложена в цветен плик, а другата сега в момента не мога да намеря снимка, но ще се опитам да обясня. Самият картон е сгънат на четири като полугръгове и вътре на друг цвят хартия в средата се пада като четириъгълник, на който ще бъде текста на поканата. И самата покана ще се завързва с панделка. Но баща ми каза, че втората щяла да бъде прекалено елементарна. Затова сега се чудя. А не искам да си купувам, предпочитам ние да си ги направим. Като имаме техника и възможност.
Активен
elisa_9
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #198 -:
юни 10, 2009, 17:57:37 »
Здравейте на всички във форума! За първи път пиша.От Варна съм и също ми предстои сватба, но малко по-късно. В момента и ние сме на тема покани, затова реших да пиша. Вашите идеи са много оригинални
и ние дълго избирахме идея за нашата покана. Ето как ще изглежда поканата, тя е изцяло по наша идея и си я изработваме самите ние.
Ani_4ka_p, мисля, че твоята идея за покана е много оригинална, и въобще мисля че идеите с цветни пликове към поканите са много оригинални, и вървят много доре с красиви декорирани панделки към тях.
Аз дори мисля че ако ние не намерим достатъчно катарамки, ще декорираме пликовете с подходящи панделки. Много се радвам, че тук във форума, можем да си помагаме за всичко с идеи. Успех на всички с подготовката.
pokani.jpg
(74.5 KB, 400x312 - видяно 3831 пъти.)
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #199 -:
юни 10, 2009, 21:34:39 »
Цитат на: elisa_9 в юни 10, 2009, 17:57:37
Здравейте на всички във форума! За първи път пиша.От Варна съм и също ми предстои сватба, но малко по-късно. В момента и ние сме на тема покани, затова реших да пиша. Вашите идеи са много оригинални
и ние дълго избирахме идея за нашата покана. Ето как ще изглежда поканата, тя е изцяло по наша идея и си я изработваме самите ние.
Ani_4ka_p, мисля, че твоята идея за покана е много оригинална, и въобще мисля че идеите с цветни пликове към поканите са много оригинални, и вървят много доре с красиви декорирани панделки към тях.
Аз дори мисля че ако ние не намерим достатъчно катарамки, ще декорираме пликовете с подходящи панделки. Много се радвам, че тук във форума, можем да си помагаме за всичко с идеи. Успех на всички с подготовката.
Добре дошла във форума...
поканите са ти страхотни много нежни и стилни...поздравления за добрата изработка
petia81
идеята за чаши със снимка е много хубава но излиза доста скъпо... аз мисля да направим такива чаши на родителите ни но след сватбата с наши снимки като младоженци...иначе не бих дала толкова много пари за подаръчета...е...ако ги имаш да ги дадеш...
но малко множко ми се вижда за 80 човека са около 800 лв само в подаръчета...
въпрос на възможности...иначе идеята е страхотна...
и ми се струва че е за друга тема
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #200 -:
юни 11, 2009, 14:00:10 »
BeRa страхотна покана
поздравления!!!! Не те познавам и по принцип не съм много ревлива, но това клипче ме разчуства особенно накрая
.
Може би единственното нещо което не разбрах много беше песента на Roxette, не се ли пее за раздяла в нея?! А може би за вас двамата има друго значение.... Иначе идеята ти е страхотна, текста към видеото-невероятен и изпълнен с много истини, акцентите -особенно дечицата супер,НЕВЕРОЯТНО добре осъществено...
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #201 -:
юни 11, 2009, 14:20:05 »
elisa_9, именно за нещо такова говоря, но от къде да намеря цветна хартия с пликове?
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #202 -:
юни 11, 2009, 14:50:37 »
ето да покажа и моите покани- много семпли и изчистени.
pokana.jpg
(12.04 KB, 448x336 - видяно 285 пъти.)
Активен
elisa_9
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #203 -:
юни 11, 2009, 15:14:32 »
Ani_4ka_p, честно казано, ние самите се занимаваме с графичен дизайн и са ни ясни пътищата, по които да бъде изработена цялата покана. Не зная ти от кой град си, но във Варна в големите книжарници по принцип се продава лилав и бордо цвят картон, макар че в момента има проблем с лилавия, но пък поканата може да бъде направена върху отпечатан в лилаво картон, тъй като може да се избере точно
нюанса, който е нужен. А пликът тук е на оцветена хартия. И с цветовете на пликовете е много трудно,
но аз мисля, че ако до 2 месеца не намерим цветни пликове, просто ще опаковаме отвътре плика в лилава хартия.
Ще се радвам, ако модела ти е харесал. Ако мога нещо да ти помогна с поканата, пиши ми.
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #204 -:
юни 11, 2009, 16:36:59 »
Първоначалният ни замисъл беше този
http://www.pokani.com/svatbeni_snimki_7.htm
първата която е в този ред. Всъщност аз все още си я харесвам.
Елиса, писах ти на лични.
«
Последна редакция: юли 25, 2009, 17:40:08 от gucci
»
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #205 -:
юни 11, 2009, 22:30:11 »
Цитат на: ani_4ka_p в юни 11, 2009, 14:20:05
elisa_9, именно за нещо такова говоря, но от къде да намеря цветна хартия с пликове?
Аз също си правя поканите и мисля и пликовете да си направя.За сега видях че има цветни ,по-дебели листи като за пликове.А дори имаше и готови някакви ама непомня какви цветова бяха.а картона си го купувам от Слънчоглед.
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #206 -:
юни 12, 2009, 01:27:17 »
Цитат на: pavla в юни 11, 2009, 14:00:10
BeRa страхотна покана
поздравления!!!! Не те познавам и по принцип не съм много ревлива, но това клипче ме разчуства особенно накрая
.
Може би единственното нещо което не разбрах много беше песента на Roxette, не се ли пее за раздяла в нея?! А може би за вас двамата има друго значение.... Иначе идеята ти е страхотна, текста към видеото-невероятен и изпълнен с много истини, акцентите -особенно дечицата супер,НЕВЕРОЯТНО добре осъществено...
pavla
Ние много мислехме коя да бъде тази песен и понеже тази ни е любима смятаме че от части се доближава до цялостния сюжет на филма,защото в припева се пее не знам дали е любов...не изглежда,щастлива съм с него но него го няма...не знам дали е любов но расте расте там вътре в мен и разни такива...
слушахме я в превод на испански и звучи точно така и затова го наставихме че в момента в който аз уж съм на планината всъщност усещам нещо такова...както и в самото начало няма как да знаем дали е любов...
абе общо взето..нещо такова
песничката е хубава и хоп...сложихме я
Активен
sildicheva
Любопитен
«
Отговор #207 -:
юни 17, 2009, 13:26:50 »
Относно поканите ми се иска да кажа колко много съм доволна от Дани - жента, която "произведе" моите. Нашата сватба ще е на 10.07.2009 и темата е слънчогледи, а цветовете са жълто (основен) и прокрадващо се оранжево. След дълго лутане в нета открих вълшебницата Дани и отидох при нея. Казах й ккаво искам и тя го направи просто супер. Пълна е с идеи и прави нещата невероятно. Сега ще поръчвам тейбъл картите и подаръчетата при нея.
Активен
siss
Професор
«
Отговор #208 -:
юни 18, 2009, 13:06:41 »
Здравейте и аз вече мога да се похваля с моите покани. днес ги видях, а утре ще ги получа
Бихте ли споделили кой вариант Ви хареса повече с или без инициалите?
«
Последна редакция: юни 18, 2009, 13:10:19 от siss
»
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
«
Отговор #209 -:
юни 18, 2009, 13:12:33 »
На мен честно казано и двете ми харесват. Май по-клоня към това без буквите, но пък и другото си има съответния смисъл.
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...