Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 05:53:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Асеновград - 3"  (Прочетена 171101 пъти)

avgustina25
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #135 -: май 14, 2009, 14:31:26 »

avgustina25, това, по принцип е добро решение, ама сатенените бели панталони изискват да си малко по-слабичка от Кейт Мос, иначе бляска и е тъничко и всяка мазнинка си личи. И щом можеш да си надвиеш на глезотията да си със специална рокля - давай!
абе за височина 1,68 /+10см. ток/ и 55кг. мисля че костУнчето)) ще пасне Wink...забележки? Wink
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: май 14, 2009, 19:44:55 »

О, далеко съм от забележки, мисълта ми беше по-скоро да се аргументирам, защо аз не нося бели панталони, а не да те разубеждавам теб. Не, че се разбира от поста ми, но това ме подтикна да го напиша всъщност Ashamed
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: май 20, 2009, 14:47:33 »

Нищо, благодаря ти! Ще се оправя. Като идем там ще погледнем.   give_rose
е това вече е абсурдно,
 всеки,който е бил в Милена и в Проновиас просто ще каже,ч е това е абсурд, разликата е от тук до небето , ако беше вярно щеше да има поне бегла прилика или използване на подобни техники на шиене или поне щяха да имитират по-добре моделите
Активен
Josepha
Ентусиаст
**
Публикации: 134

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: май 20, 2009, 21:16:25 »

dindin, моята рокля е от "Моника". Моделите им са много красиви, според мен. Продавачката е малко истерична, но предполагам, че това е защото имат много работа. Обиколих целия Асеновград, но никъде другаде дори и не премерих рокля. Моделите им са много изящни, различни и красиви. Не знам дали големия магазин за платове до "Моника" е на ателието.
А що се отнася до "Милена" - казали са ти, че мога да ушият рокля по модел на EDDY K и PRONOVIAS, а не за тях. То това навсякъде го казват - какъвто и модел да си занесеш, ще ти го ушият.
Успех!
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #139 -: май 20, 2009, 23:00:52 »

е това вече е абсурдно,
 всеки,който е бил в Милена и в Проновиас просто ще каже,ч е това е абсурд, разликата е от тук до небето , ако беше вярно щеше да има поне бегла прилика или използване на подобни техники на шиене или поне щяха да имитират по-добре моделите

Руми, аз ли не схващам или ти си объркала цитата горе??? нещо нямат връзка и не мог ад аразбера какво общо имат поста ти и цитата от моя.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: май 22, 2009, 14:10:03 »

ето да кача и аз снимката от роклята, която мерих в Асеновград - където ви бях писала, че не ми хареса самата материя - за 5 мин бях завряла в нея, но се надявам, че ще имат избор на материи, защото това ми е най на сърце.

* roklia-1.jpg (8.03 KB, 194x448 - видяно 350 пъти.)
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: май 22, 2009, 14:11:35 »

само забравих да кажа, че това е по-малък номер и понеже не е закопчана напълно ми шупти на гърдите
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: май 22, 2009, 21:52:14 »

Роклята е страхотна, и определено си настоявай за друг плат за да ти е удобно
аз като нищо не разбирам от платове много се притеснявам да не сгафим нещо с плата и лятото да съм като в сауна  sad
утре отивам на асеновград - стискайте палци всичко да е ок  yahoo
Активен
Maetto
Любопитен
*
Публикации: 32

Проекто-Попова

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: май 24, 2009, 12:25:44 »

Здравейте, и аз да споделя с вас - преди няколко дни тръгнах да си търся рокля в София. Бях решила да мина през скъпите бутици и да пробвам роклите, които си харесах в Интернет, само от любопитство-не че щях да купувам .Влюбих се в една рокля на М.Tyler, но цената от 1800 лв. ми дойде множко. И ето-вчера отидох до Асеновград въоръжена със снимка на роклята.Не харесах нищо от готовите рокли, но от всичко написано във форума за Милена се престраших и отидох при нея и поръчах роклята.Оригиналната рокля е направена от много фин тюл, но Милена ми каза, че няма такъв и ми предложи фина матирана органза и ме увери, че ще стои много добре,а за обем ми предложи да сложим обръчи, а оригиналната рокля като я пробвах нямаше обръч, а фусти и катове плат и все пак имаше обем.Е, можело и с фуста, но това ще го уточним на пробата.И започнаха едни въпроси в главата ми - ами ако не се получи добре, ако не я ушият както трябва, дали това е МОЯТА РОКЛЯ, не беше ли по-добре да поогледам още малко из Интернет, може някоя по-красива рокля да намеря и т.н.,абе ужас, ние жените не сме като хората.Май ще си отговоря на тези въпроси на пробата.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #144 -: май 24, 2009, 12:34:21 »

Честито!!! Успокой се! В Милена няколко момичета са шили копия на скъпи маркови рокли и всички бяха доволни! аз също харесвам такива рокли и съм решила, ако ще шия, д ае там именно. Не се притеснявай толкова. А от пробата не очаквай много, защото момичетата казаха, че тогава роклята е едва скроена и е просто някакъв парцал, няма вид на рокля. Не знам дали ще е така, но да ти кажа какво съм чела.

Можеш ли да сложиш снимки на роклята, която си поръчала да я видим. а после може да сложиш и твоята да и се порадваме. Така ще помогнеш н амного бъдещи булки, а и ще ни задоволиш любопитството и ще ни порадваш със снимкиии  blum

« Последна редакция: май 24, 2009, 12:36:22 от Amelia » Активен
Maetto
Любопитен
*

Проекто-Попова

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: май 24, 2009, 13:25:39 »

Благодаря ти, Amelia:)тези пусти женски притеснения girl_impossible. Оказа се много трудно човек да се реши да даде да му шият мечтаната рокля, друго си е да пробваш и да си я купиш. Ето и снимки:

* 393_1051-closeup.jpg (73.46 KB, 255x326 - видяно 2600 пъти.)
Активен
Maetto
Любопитен
*

Проекто-Попова

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: май 24, 2009, 13:27:39 »

и гърба

* 393BACK_1051b.jpg (68.2 KB, 255x326 - видяно 2663 пъти.)
Активен
Maetto
Любопитен
*

Проекто-Попова

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: май 24, 2009, 13:31:15 »

В оригиналната рокля орнаментите са направени изцяло от ръчно пришити камъни, а в моя случай ще е в комбинация от дантела и камъни и ще е цвят слонова кост.Има и малко промени в деколтето, защото аз имам по-голям бюст и все си мисля, че ако роклята е с корсет ще ми пада, та ще има птрезрамки.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: май 24, 2009, 13:42:14 »

дизайнерката Ели която рабити за Милена е невероятен професионалист и човек моята рокля бе модел на Маггие Сотеро направи я на 100% същата и съм много доволна гостите не спираха да питат от къде ми била роклята...единственото нещо което направих е че сама си поръчах плата от Дубай..защото Милена не можа да намери такава коприна и такъв цвят почти 5 месеца
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #149 -: май 24, 2009, 14:17:59 »

Маето, страхотна рокля! Много е нежна и варианта с органзата ще стане приказно! АЗ си мисля, че това на снимката е шифон, а не тюл! Поне такъв тюл не съм виждала досега, ама както и да е. Кога се очаква да си я вземеш?
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: