Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:19:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Асеновград - 3"  (Прочетена 171036 пъти)

Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #120 -: май 12, 2009, 02:30:49 »

Какво ще кажете за мъжките костюми в Асеновград? На аккви цени са, харесват ли ви като модели?  Мен бели ме вълнуват по-специално.

Става ли в Милета, примерно,  / или в някой друг магазин/ да шият с мои платове или не дават и държат да са техни???Аз много държа на плата и предпочитам да дам тук повечко пари за плат и да го занес ада ми я ушият, отколкото да ми вземат 400лв за някакъв боклук от некачествени платове.

Също има ли някакви семпли моделчета на роклички ето такъв тип: за сестра ми търся...ето снимка, че докато обесня...

* 004958101.jpg (16.44 KB, 369x600 - видяно 345 пъти.)
Активен
monikabiri
Ентусиаст
**
Публикации: 134

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: май 12, 2009, 10:58:11 »

всъщност аз точно тази снимка дадох в Принцес за роклята, само че казах какво искам да се промени. Сестра ми пак по нея си шие рокля (тя ще е кума) в Марция на евлоги Георгиев и ще и струва около 150 лв.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #122 -: май 12, 2009, 14:11:30 »

Много са ми тези парички за такава рокля - тя не е трудна за направаи е късичка. Все пак разходите на нашите няма да са малко и за нещо толкова лесн ода дадат 150 не ми се иска. Дано в Асенвград да има за по-малко възможност да  я ушия, поне около 100 да излезе!

Много се моля някоя съфорумка да сподели опит дали някъде шият с твои платове / по-специално в Милена/
Активен
m_cholakova
Любопитен
*
Публикации: 21

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: май 12, 2009, 19:55:55 »

Аз останах много доволна от "Александра" в Асеновград. Първоначално и аз прерових сума ти чужди сайтове и списания, и си мислех че след тези дизайнерски красоти в тях няма да мога да си харесам рокля в Асеновград, но се намери моделче и за мен! Верно е че има и доста фрапиращи модели рокли в някой от магазините, но и има и доста хубави.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: май 12, 2009, 20:18:21 »

m_cholakova разгледах албумът ти, била си много красива булка  give_rose
воалът много ми хареса такъв обемен и дълъг и той ли е от същото място като роклята?
Активен
graciella
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #125 -: май 12, 2009, 21:10:35 »

аз да се похваля бях при милена и съм очарована от дизайнерката...тя ще направи моятя рокля
Активен
m_cholakova
Любопитен
*
Публикации: 21

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: май 13, 2009, 07:20:24 »

anbibian мерси за комплимента! Воалът също си го взех от "Александра". В магазина имаха само къси, но аз им обясних какво искам и те го направиха.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: май 13, 2009, 08:01:49 »

Също има ли някакви семпли моделчета на роклички ето такъв тип: за сестра ми търся...ето снимка, че докато обесня...

аз не мога да разбера дали модела на роклята е така,(стърчаща) или момичето се е завъртяло и тя се е повдигнала  crazy ? Иначе същия модел рокля само че падаща свободно надолу моя колежка от офиса си купи от пловдив за сватбата ми и каза че е имало още 3 цвята, панделката е малко по-тъничка а роклята е струвала около 70 лв  give_rose
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: май 13, 2009, 12:04:15 »

аз да се похваля бях при милена и съм очарована от дизайнерката...тя ще направи моятя рокля
и аз ще ходя там на 23.05
със сигурност ще се обадя предварително
и ти ли ще шиеш по снимка ако може да я видим  give_rose
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #129 -: май 13, 2009, 12:43:37 »

аз не мога да разбера дали модела на роклята е така,(стърчаща) или момичето се е завъртяло и тя се е повдигнала  crazy ? Иначе същия модел рокля само че падаща свободно надолу моя колежка от офиса си купи от пловдив за сватбата ми и каза че е имало още 3 цвята, панделката е малко по-тъничка а роклята е струвала около 70 лв  give_rose

На снимката момичето се е завъртяло...А ти можеш ли да питаш колижката ти от къде точно я е взело?  pardon Тая ценя мноооого ми харесва!
Активен
dindin
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #130 -: май 13, 2009, 13:59:08 »

А знаете ли нещо за едно ателие "МОНИКА" мисля че се казваше, с много красиви платове??.. намира се в една пряка на главната улица в Асеновград, до един огромен магазин за платове... много ми харесаха платовете там, личеше си че са малко по-качествени... Иначе в Милената бяха много отзивчиви и любезни, но останах с усещането за работа на конвейр там smile иначе ми казаха че шият за PRONOVIAS  и EDDY K smile
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #131 -: май 13, 2009, 14:40:14 »

Oh my ... МОЛЯ??? Да не са ти казали, че шият копия на тези марки, защото от Моника да шият за тях е като виц на годината. нещо не сте се разбрали. Наистина има копия, които там са равени на M-Tyler примерно, но не шият за където и да е, освен за магазина им.

За Моника в старите теми има доста информация. Има няколко съфорумки, които са много доволни от роклити си от това ателие, както и една, която беше много разочарована.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: май 13, 2009, 14:49:36 »

На снимката момичето се е завъртяло...А ти можеш ли да питаш колижката ти от къде точно я е взело?  pardon Тая ценя мноооого ми харесва!

amelia,  тя каза че не си спомня името на магазина но се намирал на центъра, на главната като тръгнеш от пощата от лявата страна (извинявай за обяснението но нито аз нито тя е от пловдив и незнам как да ти го обясня по-лесно)
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #133 -: май 13, 2009, 15:01:26 »

Нищо, благодаря ти! Ще се оправя. Като идем там ще погледнем.   give_rose
Активен
dindin
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #134 -: май 14, 2009, 09:34:51 »