Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 22:37:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 9 част  (Прочетена 141324 пъти)

irinkata
Новак
*
Публикации: 16

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: април 30, 2009, 09:14:14 »

Благодаря ви на всички за топлото посрещане smile Ще видим в средата на май какво ще каже чичо доктор smile Трябва да изчисли овулацията smile и да се захващаме с работата lol)) Ама преди това трябва да съобщим за плановете на свекито smile, така че стискайте палци да мине леко lol) Щото всъщност ние не сме женени още и ще е весело няколко месеца lol))
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: април 30, 2009, 09:16:48 »

Извини ме за въпросаи за любопитството,но защо се налага да съобщавате на свекито вашите планове?
Активен
irinkata
Новак
*
Публикации: 16

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: април 30, 2009, 09:48:41 »

kali_gali smile ами виж сега ние от няколко месеца си говорим за сватба и бебета ама на ноикой не бяхме казвали smile и понеже сега трябва да побързаме с бебеправенето съответно трябва да побързаме и със сватбата lol) и понеже ще почнат да ни питат защо толкова сме се разбързали ще трябва да им кажем smile а има и друга причина трябва да направим така нещата че сватбата да е тогава когато цялото семейство а моето момче ще си е в българия понеже сега сестра му и баща му са в германия .. а за съжаление няма как да си дойдат когато ние  искаме ... та за това smile
« Последна редакция: април 30, 2009, 10:27:35 от irinkata » Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: май 03, 2009, 15:41:24 »

Приемате ли ме и мен, окончателно  при вас  give_rose Надявам се не за дълго де, ние мислим да пробваме без засичане на овулация и т.н., а просто да спрем да се пазим....та може и да ви досаждам още дълго време, ама каквото стане  good good good
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: май 03, 2009, 16:47:47 »

Приемате ли ме и мен, окончателно  при вас  give_rose Надявам се не за дълго де, ние мислим да пробваме без засичане на овулация и т.н., а просто да спрем да се пазим....та може и да ви досаждам още дълго време, ама каквото стане  good good good
Добре дошла и много, много да не се задържаш тук! Успехи! good
Активен
Ani
Професор
Публикации: 305

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: май 03, 2009, 18:39:11 »

И от мен имаш стиснати палци скоро да се преместиш в другата темичка! give_rose
Ренка как са нещата при теб?Отдавна не си писала :huh:Извинявай ако досаждам blush
« Последна редакция: май 03, 2009, 18:43:48 от Ani » Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: май 03, 2009, 19:01:32 »

Gergancheto добре дошла,но не се задържай много,че от нас дето сме отдавна тук нещо е тясничко.Успех и на теб и на всички останали.
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: май 03, 2009, 19:26:18 »

Ренка как са нещата при теб?Отдавна не си писала huhhuh.gifИзвинявай ако досаждам blush

Ани, не досаждаш мила. Просто аз не искам да досаждам на вас със себе си и проблемите си, затова се покрих малко. Иначе нещата са ок. Ходих на лекар в четвъртък и всичко е супер. Хистологията не може да бъде по-добра от тази, която е в момента. Още на втория цикъл можем да подновим опитите, не че сега се пазим.  funnytooth funnytooth funnytooth Според лекарят се очаква цикъл да имам едва в края на май, което означава, че в средата на месеца ще си имам нормална овулация. Другата седмица ще ходя да ми изпише някакви витамини, които било добре да приемам. Човекът иска да се убеди, че наистина няма основание за притеснение нито от негова, нито от моя страна, а понеже аз съм много несериозна, ако ми ги беше изписал сега едва ли щях да намеря време другата седмица от ангажименти да го навестя. Така, че с две думи нещата са ок. Продължаваме с приема на фолиева киселина, но намалихме дозата на веднъж на ден, а не както досега по два пъти. Мъжът ми си продължава витамините с антиоксиданти.
Благодаря ти за подкрепата. give_rose

Мога само да кажа  Welcome и да приветствам решението ви, но ако след две седмици пак се измъкнеш ще те набия да знаеш.  beating beating beating

Кали, нали знаеш, че Всеки очаква своето малко чудо! Така, че и ние ще го дочакаме, а що се отнася до това дали е тесничко или не. Ако не сме ние по-старшите кой ще окуражава новобранките.
« Последна редакция: май 03, 2009, 19:28:54 от Рени » Активен
Armanii
Сватбар
Публикации: 181

« Отговор #278 -: май 03, 2009, 20:07:17 »

Gergancheto добре дошла, само не си го поставяйте за фикс-идея /макар, че май при всички, които дойдат в клуба това става така../ и сигурно ще стане..

Рени  Bravo за хубавите новини!

И наистина е вярно това, че старшите окуражават новобранките  blum има какво да се научи от вас..

Успех на всички  give_rose
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: май 03, 2009, 21:24:11 »

Първо да приветствам  Gergancheto и irinkata с пожелание бързо, бързо да се омитат от клуба, че наистина отесня  girl_wink
Рени, извинявай, че съм пропуснала, но защо си взимала фол. к-на 2 пъти, аз вече година и половина я вземам веднъж (сутрин), неразбирам, нали се взимало по 4мг на ден huhhuh.gif
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: май 03, 2009, 22:00:36 »

Ами Рени този път обещавам да не бягам, но както писах ще пробваме без засичане на тестове за овулация, без мерене на температура и т.н. ..... просто секс без предпазни мерки  give_rose От няколко дни пия фолиева тъй че този път е решено.
Надявам се да не допусна да се превърне във фикс идея.
Благодаря за топлото посрещане, на всички пожелавам да се видим в друга тема  give_rose give_rose give_rose
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: май 03, 2009, 22:27:26 »

Рени, извинявай, че съм пропуснала, но защо си взимала фол. к-на 2 пъти, аз вече година и половина я вземам веднъж (сутрин), неразбирам, нали се взимало по 4мг на ден huhhuh.gif

Валка, така ми беше изписана от доктора, като видяхме положителния тест. И аз не мога да ти отговоря. Само мога да кажа, че фолиевата киселина, която пия е Мета или така наречената L-метил фолиева киселина. В листовката пише, че по-бързо се усвоявала от организма, може би затова така ми я е изписал. Знам ли и аз. Засега минава на едно хапче на ден, а другия месец пак по две.
Активен
Lili78
Ентусиаст
**
Публикации: 69

« Отговор #282 -: май 04, 2009, 08:02:01 »

Gergancheto, добре дошла и успех! Хубаво сте го решили да оставите нещата да се случат от само себе си, дано устискаш да не се превърне в идея фикс  good

Valka27, 4 mcg (микрограма) е минимумът на фолиевата, и повече може да се пие и в определни случаи се изписва доста повече (например при родова обремененост). И понеже в началото на бременността е най-важно да се пие, сигурно това обяснява двойната доза.  give_rose

Хубава седмица на всички!
« Последна редакция: май 04, 2009, 15:31:32 от Lili78 » Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: май 04, 2009, 09:21:01 »

Първо да приветствам  Gergancheto и irinkata с пожелание бързо, бързо да се омитат от клуба, че наистина отесня  girl_wink

Почвам с глупавите въпроси, но сутрин ли трябва да се пие фолиевата?  crazy Щот аз около седмица я пия следобяд?  crazy И има ли обвързаност с храната - на гладно, след като си се нахранил?!
Активен
Lili78
Ентусиаст
**
Публикации: 69

« Отговор #284 -: май 04, 2009, 09:24:40 »

На моята опаковка пише да се приема с храна, но аз и на гладно съм я пила и не ми се гади от нея. Пия я, когато се сетя.
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: