Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 22:37:05
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на "БЕБЕправещите" - 9 част
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 9 част (Прочетена 141320 пъти)
Miri
Баш Майстор
Отг: Клуб на "БЕБЕправещите" - 9 част
«
Отговор #225 -:
април 23, 2009, 22:29:24 »
Мила Рени, тази новина доста ме шокира. И аз съм минала по този път и знам как се чувстваш. каквото и да кажа незнам дали това ще намали болката. Но ти си много силна жена и ще успееш да го преодолееш. Имаш едно силно гуш от мен и ти пожелавам много скорошно възстановяване.
Активен
elinora
Ентусиаст
«
Отговор #226 -:
април 24, 2009, 07:36:51 »
Рени,силни прегръдки и от мен.Много ми стана мъчно като прочетох. Не знам от къде черпиш тази сила,но продължавай в същия дух.
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Най-щастливата Г-жа Узунова
«
Отговор #227 -:
април 24, 2009, 14:08:14 »
Ренка, съжалявам за прочетеното, мила
Наистина, бъди силна
Аз си оставам отново в тази темичка. Вчера се появи и лелката
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #228 -:
април 24, 2009, 14:12:17 »
момичета, аз отново имам въпрос. Четох някъде за планираната бременост, че жената е хубаво няколко месеца преди зачеване да пие фолиева киселина, селен и цинк. Някой може ли да ми каже нещо повече за това и как да се подготвим организма.
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #229 -:
април 24, 2009, 14:42:57 »
valia_diva, при планирана бременност, т.е. тогава когато решите да имате бебе е хубаво да започнеш прием на фолиева киселина, тъй като не се знае в кой точно момент ще стане зачеването, а е важно да се хване самото начало. Не че е болка за умиране, ако започнеш приема чак след като разбереш, че си бременна. Тук можеш да прочетеш малко повече за фолиевата киселина.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D0%B0_%D0%BA%D0%B8%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0
Според моят лекар,не е толкова важно жената да приема цинк и селен колкото мъжа, защото цинкът е селенът са антиоксиданти, които намаляват киселинността в семенната течност, а и помагат за подвижността на сперматозоидите. Що се отнася до подготовката на организма, ако искаш си пусни едни стандартни изследвания на кръв и урина и всичко ще е наред. Пиеш си и витамини, защото все още не са достатъчно в зеленчуците и плодовете, които си купуваме от пазара.
Късмет ти пожелавам и добри новини.
Момичета, аз да ви се похваля сбъднаха се пожеланията на докторът ми кръвотечението след вчерашните събития да спре до третия ден.
Днес вече почти нищо няма.
Усещам само леки болки ниско долу в корема, които се оправят с но-шпа.
«
Последна редакция: април 24, 2009, 14:48:26 от Рени
»
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #230 -:
април 24, 2009, 14:55:37 »
Рени, много се радвам, че нещата при теб са по-добре!!! Силно гуш от мен!!
Активен
Ani
Професор
«
Отговор #231 -:
април 24, 2009, 15:13:30 »
Ренка,радвам се, че всичко върви добре :bravo:Искрено ти се възхищавам,че си толкова силна и борбена!
Ние продължаваме с бебчеправенето. :baby_b:Покрай празниците бяхме на гости при кумовете ни в Пловдив,които другият месец очакват Сладката Александра да се появи на бял свят.
:curtsey:Така силно се заредих с техния ентусиазъм и енергия,че вече нямам търпение и в нашето семейство да цари такъв "хаос".
В неделя сме на сватба,отново в Пловдив и кой знае може пък да си заченем едно пловдивско бебче
Пожелавам на всички един слънчев и приятен уикенд!
Активен
radinka
Сватбар
Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности
«
Отговор #232 -:
април 24, 2009, 15:22:07 »
браво Реникна много се радвам за теб
и за чудесните новини
а при мен нз какво става този месец дойде ми лелката с ден закаснение много болки и странното което беше че ми течеше кафеникаво-бяло течение и чак на втория ден ми трагна цикала,беше само три дни и след това още три пак някакво много тъмно течение.спря ми и след 3 дни пак прогарвях малко и последно тази сряда сутринта пак малко бяло-кафеникафо течение
.Много ме е страх какво може да е това никога не ми е ставало така :'(другата седмица сам на лекар да обясня какво е станало и да ми дадът направление за генеколог.Дано да не е нещо много сериозно искам да се преместя в другата тема за мамите
а не за клуба с изчакващите.стискаите ми палци момичета
«
Последна редакция: април 24, 2009, 15:24:39 от radinka
»
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #233 -:
април 24, 2009, 15:47:35 »
Радинка, всичко ще е наред, само не се отчайвай и неси мисли лоши неща. Всичко е до психика. Ако си мислим само лоши неща няма начин да не ни се стоварят на главата. Бъди позитивна. Силни прегръдки от мен за всички вас и само положителни мисли и високо вдигнати глави. Без увиснали носове, на мен какви неща ми се случват, че не съм се заровила като щраус в пясъка.
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681
«
Отговор #234 -:
април 25, 2009, 10:37:12 »
Ренка, благодаря ти за положителното отношение! Всички се зареждаме с него, както и с твоя оптимизъм.
Аз засега също оставам тук, лелката даже подрани този месец. Здраве да е, може пък май да е нашия месец, кой знае.
Активен
Armanii
Сватбар
«
Отговор #235 -:
април 25, 2009, 15:47:29 »
Аз все още имам надежди за този месец, лелката се очаква на 27.04., но нямам никакви симптоми нито като ПМС нито пък за другото... едвам се сдържам дали да не си направя тест, но знам, че е рано, ще издържа поне до 28.04. и ако няма лелка си взимам тест. Успех на тези, които не успяха този месец
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1371
....братска обич.....
«
Отговор #236 -:
април 26, 2009, 10:24:59 »
armani_code мисля че вече може да пробваш с Престо тест. На мен ми отчете ден, два преди датата, направих го защото имах силно вътрешно чувство и нямах повече сили за чакане
И иначе зная че не препоръчват ранни тестове, за да не разстройваме, тъй като е възможно да има оплодена яйцеклетка но тя да не се задържи, затова е препоръчително да се изчака. Така че ти решаваш. Аз стискам палци
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #237 -:
април 26, 2009, 11:19:01 »
Цитат на: armani_code в април 25, 2009, 15:47:29
Аз все още имам надежди за този месец, лелката се очаква на 27.04., но нямам никакви симптоми нито като ПМС нито пък за другото... едвам се сдържам дали да не си направя тест, но знам, че е рано, ще издържа поне до 28.04. и ако няма лелка си взимам тест. Успех на тези, които не успяха този месец
armani_code
, имаш силно стиснати палци
за
Успех!!!
Малко
Аз си направих тест (шуър чек) на 10 днесвно закъснение и ми показа 2 чери, като втората беше доста бледа, повторих след още 7 дни и тогава втората черта беше доста чрка, даже по-чрка от контролната!!!
Активен
Armanii
Сватбар
«
Отговор #238 -:
април 26, 2009, 13:20:36 »
darling, Bulechka™ благодаря Ви за подкрепата. И аз си мислех за Престо тест, но понеже миналия месец правих няколко теста преди да ми е датата и бях много разочорована и затова този месец си трая ама аз си знам как си трая де
постоянно съм в нет-а и чета за ранни симптоми и си ги търся в мен... утре е деня, понеже ми е точен цикъла, или лелката или двете чертички. Успех на мен си и на всички
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681
«
Отговор #239 -:
април 26, 2009, 19:53:10 »
Стискаме ти много палци, armani_code. Дано утре да видиш
Иначе относно тестовете, на мен предния път Presto ми показа отрицателен резултат няколко дни преди закъснението, докато Шуърчек три дни преди закъснението беше положителен. Вярно с много бледа втора черта, но си я имаше.
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...