Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 16:17:25

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 6  (Прочетена 193704 пъти)
 
bubka
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2079


Загубил всичко, не загубвай себе си ...


Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: септември 25, 2009, 10:21:54 »

И на мен така ми се случва с рулото. Аз си мислех другия път да пробвам с по-малко набухвател.
Много е лошо като се надуе от едната страна само. Последния път аз го "изравних" като отрязах с дълъг нож подутината и я изядох отделно funnytooth
Иначе и аз ползвам тавата от фурната  good
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
***
Публикации: 2663



Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: септември 26, 2009, 19:01:37 »

Аз сега правя това руло, от кога му су каня....

Дано да стане...после ще допълня какво съм сътворила smile
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 3244


Baby Time


Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: септември 27, 2009, 20:11:08 »

Какво е това руло, за което говорите? Търсих назад по темата, но не мога да намеря рецептата sad
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
***
Публикации: 2663



Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: септември 27, 2009, 20:21:47 »

 http://danitkaaa.multiply.com/photos/album/16/16#2

Това е сайтът на Данитка, рецептата Руло с мармалад.

Моето стана мн. вкусно, но нещо не можах да го завия много добре ...
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4641



Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: септември 27, 2009, 20:25:17 »

Рецептата е на Дани и беше нещо от сорта 4 яйца,12 лъжици захар,12 брашно и бакпулвер и ванилия,аз обаче го правя 4 яйца,чаена чаша заха,чаена чаша брашно и бакпулвер,ванилия(а може в 6 яйца,чаша и половина захар,чаша и половина брашно). И като го опечеш го вадиш върху мокра кърпа и навиваш на руло,след 10 минути развиваш и мажеш със сладко(аз слагам мармалад) и пак навиваш и отгоре по желание слагаш пудра захар.
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
***
Публикации: 2663



Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: септември 27, 2009, 20:26:52 »

В горния ми пост съм дала линк към рецептата на рулото. Тя е в сайта на Данитка, там си пише и продуктите.

Аз сложих конфитюр.
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: септември 27, 2009, 20:28:01 »

 smile Виждам,че харесвате рулото....
На мен досега само 1-я път не се получи с навиването....
Аз днес го правих с пълнеж от крем Д-р Йоткер......посипах с разтопен шоколад и мммм
« Последна редакция: септември 27, 2009, 20:29:47 от Данитка » Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
***
Публикации: 2663



Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: септември 27, 2009, 20:37:16 »

Дани, ами аз като го извадих и исках да го навия и то се пречупи мъничко...там, където всъщност е самата извивка...

а после, за да стане мекичко го увих в мократа кърпа.

Всъщност, като го извадя, трябва ли да го чакам да изстине, после да го навия; или веднага навивам, като изстине - развивам, слагам сладкото и пак навивам?
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4641



Моят сватбен албум

« Отговор #413 -: септември 27, 2009, 20:45:22 »

Второто,аз веднага го вадя и навивам върху мокра кърпа  blum Дани,ще пробвам с готовия крем  Wink
Между другото правих Тирамису по ето тази рецепта http://www.kulinarno-joana.com/2009/02/tiramisu/ и стана страхотно-о  blum С три ръце ви препортъчвам рецептата,аз не слагах вино,а обикновен ром  Yes
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
***
Публикации: 2663



Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: септември 27, 2009, 20:51:15 »

Ох...
и аз веднага го навих върху мократа кърпа, но се спука...е не изтече конфитюра...вкусно е, но...спукано...
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: септември 28, 2009, 17:47:48 »

Ох...
и аз веднага го навих върху мократа кърпа, но се спука...е не изтече конфитюра...вкусно е, но...спукано...
Веднага го навивам....ама как така се е спукало sad
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
***
Публикации: 2663



Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: септември 28, 2009, 19:47:34 »

Ами на гънките, точно където е навито, не си стои цяло и обло, а като скъсано по дължината

Дали ме разбра...
Активен
luci
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 166



« Отговор #417 -: септември 29, 2009, 10:11:13 »

Много се извинявам ако въпросът ми се повтаря с някой от зададените по-рано в темите, но искам да попитам следното : Може ли да се пекат от готовите замразени банички в микровълновата? Аз имам само микровълнова и ми се иска да опитам, но ме е страх от резултата.

Успех в готварските начинания на всички Wink !!!
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1009



Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: септември 29, 2009, 11:40:52 »

luci, доколкото си спомням на пакетите които съм взимала пише че се пекат в предварително загрята фурна и не стават за микровълнова.
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863


Dum spiro, spero!


« Отговор #419 -: септември 29, 2009, 11:44:13 »

Люси,

Аз съм правила от всички марки и всички видове готови баници, но само във фурната. Помня, че в тези от марката 7 days в упътването си имаше описание за микровълнова, така че би трябвало да стане. На моята микровълнова обаче всичко хубаво се раздува, но много бавно се запича, та незнам с баниците дали няма да останат доста белички отгоре. Мисля, че трябва да видиш на коя марка ставаха за мировълнова, но със сигурност имаше такава.
 good
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines