Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 28, 2024, 23:50:36

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 6  (Прочетена 181057 пъти)
 
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: март 29, 2009, 17:22:40 »

Идейки как да изпека картоф на фурна ?  blush pardon
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: март 29, 2009, 17:25:21 »

Идейки как да изпека картоф на фурна ?  blush pardon
във фолио
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2067



Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: март 29, 2009, 17:26:24 »

ами във фолио може smile с малко масалце и подправки на вкус.
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: март 29, 2009, 17:27:04 »

А трябва ли да го варя,беля ...как да го нарежа  huhhuh.gif ?
Мале аз какви идиотски въпроси  girl_impossible
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2067



Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: март 29, 2009, 17:28:21 »

Ами мисля че по всички вариянти може pardon Аз май най-обичам необелени pardon цели
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: март 29, 2009, 17:32:23 »

Гери, моля те пусни рецептата за този чийзкейк! Изглежда толкова вкусно.......
За теб винаги.

1 опаковка обикновенни бисквити Закуска
1 и 1/2 пакетче масло
1 заквасена сметана Данон малка
1 опаковка извара мисля че е 250гр на Бор Чвор
150 грама сирене Дунавия или друго мазно сирене
Сладко за намазване-в моя случай от боровинки

Бисквитите се смилат или натрошават на дребно.Смесват се с маслото и се оформат като блат в така като се притискат хубаво към тавата.Получения блат се пече 15 мин на 180 градуса.Изважда се и се оставя да се охлади блата.В една купа се смесват сиренето изварата и сметаната се разбиват на гладък крем.Бисквитения блат се намазва внимателно с крема.Слага се поне за 4 часа в хладилника да престои.Преди да се сервира се маже със сладко.По желание в крема може да се слагат различни добавки като есенции натурален сок сладко сироп шоколад.

Дарлинг дано да ти хареса.Наскоро правих от твоите милинки и бяха супер но неможах да ги снимам но скоро пак ще ги правя.Само дето не ми бухнаха много като че ли.

Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: март 29, 2009, 17:33:39 »

А трябва ли да го варя,беля ...как да го нарежа  huhhuh.gif ?
Мале аз какви идиотски въпроси  girl_impossible
Дани аз обелвам картофа набоцвам го с вилица и го мажа с масло и солчициа и завивам във фолио и го пека във фурната.Досега не съм правила нарязан.
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 705



Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: март 29, 2009, 19:21:37 »

Аз пък често пека нарязан картофа със сол, масло, шарена сол и копър.
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371


....братска обич.....


Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: март 30, 2009, 09:44:15 »

Гери, непременно ще го направя! А може ли сиреното Дунавия да заменя с крема сирене? Малко ме притеснява дали не се получава солено сладък вкус, който аз не предпочитам ?
А за милинките, за да бухнат на височина и да не се размиват в тавата  - нареди топчета плътно едно до друго (ако трябва в по малка тавичка) така че като бухват да е нагоре. Не оставяй място между тях. Тези дни и аз може да направя, като излезе детето във ваканция и ще снимам.
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1523


Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: март 30, 2009, 12:46:20 »

Момичета някоя от вас правила ли е пататник
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: март 30, 2009, 14:59:31 »

Дидето Гучи е дала много хубави рецепти в "Нашите рецепти" виж там  good
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: март 30, 2009, 17:40:16 »

Гери, непременно ще го направя! А може ли сиреното Дунавия да заменя с крема сирене? Малко ме притеснява дали не се получава солено сладък вкус, който аз не предпочитам ?
А за милинките, за да бухнат на височина и да не се размиват в тавата  - нареди топчета плътно едно до друго (ако трябва в по малка тавичка) така че като бухват да е нагоре. Не оставяй място между тях. Тези дни и аз може да направя, като излезе детето във ваканция и ще снимам.
Може да го замениш.Може да сложиш и пудра захар в крема за да не ти е солено.ами аз оставих място и затова не са ми бухнали.Този път ще ги снимам да ги видиш.Бяха мн вкусни нищо че не бухнаха достатъчно.

Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: март 30, 2009, 17:44:06 »

Момичета някоя от вас правила ли е пататник
рецептата я има в Нашите рецепти а ето и една снимчица от последния пататник който майсторих.Ако искаш пак ще ти напиша рецептата.Питай ако има нещо което не ти е ясно.

Активен
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2310


Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: март 30, 2009, 17:50:01 »

Ама, Гучи, той тоя твой пататник никой не може да го докара такъв готин..... не е честно. Тй на теб ти е градско ястие ,сигурно цял живот си го правила. Аз ако сега тръгна, ще има да стържа ли стържа картофи в несвяст докато стане такъв.
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: март 30, 2009, 17:52:12 »

Инче не ми е градско ястие бе жена. То е градско ястие на мъжа ми.Единствено печенето му е трудно другото е просто стъргане.Ако имаш кухненски робот може той да го настърже вместо теб.Ти не си пробвала а вече си решила че няма да стане.Я вземи пробвай току виж се получил по хубв и от моя.
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines