Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 14:00:21
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булченски рокли !!!!! част 8
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булченски рокли !!!!! част 8 (Прочетена 236018 пъти)
tea_75
Сватбар
Отг: Булченски рокли !!!!! част 8
«
Отговор #270 -:
февруари 19, 2009, 09:50:59 »
Цитат на: pebbles в февруари 19, 2009, 01:06:07
Обличах една за 1200, много красива, страхотна дантела, но не успях да се възприема. Имах чувството, че това нещо е по-красиво от мен и ме засенчва, не ме кара да блестя.
това е интересно изказване, обаче нямаме ли точно това за цел? да блестим.
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #271 -:
февруари 19, 2009, 10:11:13 »
Тя казва точно обратното - че не тя е блестяла, а роклята
Активен
tea_75
Сватбар
«
Отговор #272 -:
февруари 19, 2009, 10:17:23 »
Аз прочетох какво е казано. Въпросът ми е ако ние ще блестим, а роклята да бледнее по добре де не обличаме. Понеже на самата сватба всички гледат роклята на булката. Самата булка вече я познават след като са на тържеството и. мое мнение.
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #273 -:
февруари 19, 2009, 10:29:10 »
Според мен не е така, подкрепям мнението на pebbles. Не роклята прави жената, а обратното
Виждала съм жени със семпли, сами по себе си, рокли, но им стоят толкова добре и таак добре се съчетават със самите тях, че комбинацията е удивителна
Не знам аз колко ще блестя, но ще го видя в "ДЕНЯ", моята рокля е такава - семпла.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #274 -:
февруари 19, 2009, 10:32:12 »
О момичета не роклята прави човека, а неговото излъчване.Ако ще да си купиш най-скъпата и красива рокля на света ако няма излъчване, радост, щастие ако ти не се чустваш добре това личи и накрая става много хубава рокля амам булката нещо не изглеждаше добре.
Активен
bubka
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #275 -:
февруари 19, 2009, 10:38:32 »
И аз подкрепям мнението на pebbles и ralichka_
Честно казано, ако някой дойде на сватбата ми, за да гледа с колко скъпа/евтина/натруфена или незнам и аз каква рокля съм, ще се почувствам доста гадно
Спред мен роклята, костюма, както и цялостната визия на тържеството, трябва да допълват булката и младоженеца като визия - т.е. да им бъдат естествено продължение и най-важното да се чувстват комфортно в тях.
Точно това исках да кажа, Маги
Активен
Дидето
Баш Майстор
«
Отговор #276 -:
февруари 19, 2009, 10:41:52 »
Напълно съм съгласна с това че роклята не праи булката красива и приказна и не винаги когто си избереш рокля като модел може да ти стои хубаво и аз си бях избрала за мен рокля на мечтите ми такава каквато си я представях ама като я облякох и
ужасна бях много зависи самото излъчване на момичето то просто се слива с ролкята
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463
«
Отговор #277 -:
февруари 19, 2009, 10:55:44 »
Цитат на: Дидето в февруари 19, 2009, 10:41:52
Напълно съм съгласна с това че роклята не праи булката красива и приказна и не винаги когто си избереш рокля като модел може да ти стои хубаво и аз си бях избрала за мен рокля на мечтите ми такава каквато си я представях ама като я облякох и
ужасна бях много зависи самото излъчване на момичето то просто се слива с ролкята
Диде, само колко си права! Аз също така бях харесала един модел рокли.. обаче като я нахлузих и се видях - хич не беше това, което очаквах...Концепцията ми се обърна на 180 градуса...
Въобще... при липса на "Ефекта УАУ!" - по-добре търсете друга рокля... колкото и да е прекрасна тази.
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #278 -:
февруари 19, 2009, 11:01:32 »
Вярно е, че булката всички са я виждали, но ви гарантирам, че в такъв вид няма нищо общо с това, което са виждали. Даже аз не можах да повярвам на това, което видях в огледалото, а да не говорим за другите хора.
И аз мисля, че най-важно е очите на булката да блестят и на лицето й да има усмивка, а роклята е само допълнение. Не тя прави булката.
Активен
Бухтичка
Професор
«
Отговор #279 -:
февруари 19, 2009, 11:13:05 »
Аз си мисля, че в случая на pebbles това просто не е бил нейният модел рокля и заради това така се е почувствала. И аз много си бях харесала една рокля, която като пробвах се разочаровах малко. Накрая се спрях на друг модел рокля, но беше подобна.
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703
«
Отговор #280 -:
февруари 19, 2009, 11:14:27 »
tea_75 роклята на булката е немаловажен аксесоар, но истинското бижу е самата булка. Една намусена булка и в най-красивата рокля ще изглежда зле. А една скучна сватба прави нещата още по-зле. Но така мисля вече от позицията на омъжена жена , преди една година само марки ми се въртяха в главата и си мислех, че това е гаранция за успешната ми сватба. Повярвай ми далеч не е така. По-добре е човек да инвестира в много добър DJ или водещ, който ще се постарае за всеобщата веселба. Защото след 1 година никой не помни роклята на булката, а дали се е забавлявал истински на сватбата.
По-точно от svetli няма как да го кажа- когато булката грее и всички виждат щастието да струи от нея, това я прави красива, дори и с най-семплата рокля на света.
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
ЩАСТЛИВИ!!!
«
Отговор #281 -:
февруари 19, 2009, 11:32:54 »
моята рокля беше на нормална цена, купих си я от Сватбен център- София.
Семпла рокля, но беше моята, веднага щом я облякох, разбрах че това е ТЯ!
Не е нужно да е безбожно скъпа, някъде бях писала че на сватбата никъде по булката няма да пише цената и и кой е дизайнера
важното е жената да я усети да се харесва в нея, а на самия ден и двете ще бъдат забелязани. Важното е булката да "блести" за да блести и нейната рокля.
Активен
Misis_T
Ентусиаст
«
Отговор #282 -:
февруари 19, 2009, 11:33:50 »
Моето лично мнение е, че роклите в България, измервано в
нивото на стандарта на живот тук и българските заплати
са наистина доста скъпи! Не говоря само за вносни рокли от типа на Проновиас, Едди К и т.н., които се произвеждат в чужбина и "си струват" толкова, а също и рокли на българските дизайнери.
Като тръгнах да си търся рокля миналата година обиколих доста магазини в Пловдив, Асеновград, София... таях надеждата, че ще успея да си намеря нещо средно сложно и сравнително качествено като материя и изработка, бях си наумила, че 1000-1500 лева максимум трябва да ме оправят, защото наистина не бях склонна да дам повече от това само за един ден! Мислех си: "това, което ще получа тук, в Германия, за поне 1000 евро, би трябвало да го намеря и в България за не повече от 1000 лева..."
Еми, да ама не!!!
Не само, че не намерих търсеното качество на тази цена, ами напротив - нагледах се на сума ти рокли, които според мене съвсем незаслужено държаха супер високи цени!
И за какво, да питаш...заради евтините платове- изкуствени коприни, сатени и ацетатки, от които са изработени, или заради "супер скъпата" работна ръка, която имаме в България? Колко трябва да получава една шивачка или моделиерка в ателие, за да оправдае тези високи цени на крайните продукти? 2000, 3000 лева на месец...? Айде бе!
Всичко отива в джоба на хитрите търговци, които си продават стоката с петорна и десеторна надценка и с една-две продадени рокли си избиват печалбата за месеца! А вие, купувачите, като отидете в магазина, ги мързи да ви обслужат и ви казват "Миии, елате след 2 месеца, кво идвате толкова рано..."
Ако искам хубава и семпла, но изгодна рокля какво ми пречи да си я поръчам от, например Китай- както наскоро направи едно от момичетата тук- за 200 долара/евро? Нужно ли е да плащам за същото нещо (дори бих казала по-лошо!) около 800 лева в Асеновград, че и 1000 в София...?
Както и да е, малко се отклоних от темата... в крайна сметка, след като не намерих подходящо и останах доста разочарована, преглътнах и си купих по-скъпа рокля, която отговаряше на изискванията ми и като качество и като изработка. И аз , както сте казали, исках вече "да се реша!" най-сетне за нещо и да не съжалявам след това, че на сватбения си ден не съм била с мечтаната рокля...
И най-хубавото във всичко е, че за цената, която платих получих не само един добър краен продукт, но и подобаващото обслужване, учтиво отношение и уважение като клиент! Дизайнерката и екипът и се съобразиха изцяло с желанията ми за модела, държаха се супер кооперативно, и макар че си комуникирахме само по е-мейла, накрая, на първа проба ме изненадаха с една почти готова и завършена перфектна рокля.
Тоест, спестиха ми се сума ти главоболия и нерви по поправки, промени, разкарване насам-натам и губене на време и средства, негативни емоции и т.н. Мога да кажа с ръка на сърцето, че в този случай похарчих тези пари с кеф и не съжалявам.
А колкото до семплото...
По принцип сте прави, вярно е, че жената прави роклята, а не обратното! Но...понякога не се получава съвсем така, защото нали всички сме жени и то пусто суетни, искаме винаги да сме най-красивите...
Всеки си избира според вкуса и разбиранията!
Моята рокля не беше от най-семплите, но мисля, че като цяло ми отиваше...
Активен
Слънце
Усмихни се!
«
Отговор #283 -:
февруари 19, 2009, 11:48:48 »
Аз се насочих към роклята, която най-много се доближава до моята идея. И понеже искам нещо, което никъде другаде не видях в този вид, най-вероятно ще поръчам оттам. Не е нито скъпа, нито евтина, просто е това, което искам
И мисля, че това е най-важното. Гледах скъпи рокли, които са много красиви, но не бяха "моята" рокля, гледах и доста изгодни като цена, но също не бяха за мен. Все още не съм я поръчала, защото има време, но се надявам когато се реша да се получи добре (понеже ще съчетавам различни елементи от няколко близки модела).
Активен
Gergancheto
«
Отговор #284 -:
февруари 19, 2009, 12:22:59 »
Като говорите за тези цени ми се изправя косата (не че някога е била къдрава де
) А, сега сериозна, всеки си преценява, примерно Петранка като взема заплата 2000лв. и мъжа и толкова ОК, що да не си купи рокля за тези пари, аз като работех за 500лв и мъжа ми за толкова, нямаше как да отделим 2000лв. - четири заплати за рокля, ми хубаво и пак ми беше весело на сватбата и пак всички казаха колко съм била хубава...Да, личеше че не скъпа рокля, личеше че е от някакви обикновнни платове и т.н., но всеки според възможностите си. Искало ми се е да имам рокля с хубава дантела и се бях спряла на друг модел, но пак казвам просто нямаше как да го причиня на семейния бюджет
За това си взех такава рокля (виждали ли сте рокля с евтина дантела, няма така гадост, затова реших че роклята ми няма да има никакви дантели и ала-бала за да не се забелязват до толкова гадните материали) ... та така, харесвах си и всичко беше на шест и с рокля от 330лв.
Така че мили дами изберете тази рокля която е по ваш вкус и джоб
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21