Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:29:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бележка от психодиспансер?  (Прочетена 217576 пъти)

LoveAndLove
Сватбар
Публикации: 188

« Отговор #330 -: юли 14, 2010, 16:19:51 »

аз лично като ходих да вадя бележките за психото моята и на мъжа ми не ни взеха никакви пари и стана много бързо (гр. Русе)
Активен
onedream
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #331 -: юли 16, 2010, 20:08:45 »

help
Момичета, помагайте! Медицинските ни не станаха навреме и вместо да ги занесем седмица преди сватбата (както ни казаха)  ще ги занесем 5 дни преди нея. Въпросът ми е - нали няма да ни анулират датата  shok и всичките приготовления да идат по дяволите?! Oh my ...
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: юли 16, 2010, 22:01:09 »

не вярвам да е проблем, не се тревожи
Активен
onedream
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #333 -: юли 17, 2010, 09:13:02 »

И аз така си мисля, но с наближаването на датата ме обхваща треската. Благодара ти smile
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: юли 17, 2010, 12:55:30 »

Нашите медицински ги занесохме два дни преди датата и нямаше проблем. Не мисля, че ще е проблем да ги занесете пет дни преди датата. good
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: август 09, 2010, 13:42:27 »

Момичета, за колко време стават медицинските в София?
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: август 09, 2010, 20:20:44 »

В Торакс стават за 1 час ми казаха с взимането на кръв. Но ако решиш да минеш през всички лекари както си му е редът и да платиш по-малко може и 1 ден да отнеме.
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 880

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: септември 14, 2010, 06:42:31 »

Може ли който е от Бургас ,да ме ориентира за колко време стават медицинските ,за да знам кога да ходим да ги правим защото си мисля към края на септември но трябва до 6 октомври да са готови ,за да ги предоставим като плащаме ритуалната зала.
Активен
sapfira_101
Ентусиаст
**
Публикации: 59

« Отговор #338 -: септември 14, 2010, 16:19:40 »

Момичета, това ли са неибходимите документи за сключване на граждански брак:
1. Бележка от психодиспансер
2. Изследване за сифилис
3. Медицинско подпечатано от личният лекар възоснова на горните две изследвания
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #339 -: ноември 04, 2010, 13:57:14 »

За сведение на пловдивските булки: Клиника "Здравец", сега до бившето "Направи си сам", до "Гарнизонна Фурна" издава документ и на хора от други градове за 2 часа срещу 26лв. на човек. Не е нужна бележка от психодиспансер, лекарите преценяват и подписват документа.
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: януари 11, 2011, 23:07:43 »

Хм, от събраната информация от форума, мисля да си извадим медицинските в Санус, под Бюрото за радостни обреди на Пиротска. Дано не ударим нещо на камък, но едва ли Wink
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: януари 11, 2011, 23:43:49 »

Момичета, ние отидохме при личния лекар и тя ни удари всички печати. Така, че моят съвет е преди да тръгнете по психодиспансери и др. питайте личния лекар.
Активен
AnitaP
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #342 -: януари 12, 2011, 20:51:59 »

Преди да подадем документи за граждански брак, погледнах в сайтовете и аз това забелзах, че в някои пише, че се изисква бележка от псходиспансера. Като отидохме да подадем молба се оказа, че не ни трябва нищо, освен да си дадем личните карти и да платим 60 лв за датата. Може би щеше да е по-евтино през седмицата, ама мъжът ми настоя за неделя, за да сме всички свободни.
Та там попитах: трябват ли ни или не БЕЛЕЖКИ от психодиспансера, отговорът беше : на нас нищо не ни трябва, на еди коя си дата отивате предварително в залата, където ще подписвате и носите медицинско,  а то се подпечатва от личния лекар, който, ако прецени праща някои хора до психодиспансера... Ама кои, не е много ясно...
  laugh Мисля си с тези харчове покрай сватбата, дотогава всички ще имаме нужда да ни прегледат за психични отклонения...
Активен
Hekseskud
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: януари 19, 2011, 09:52:53 »

AnitaP, напълно съм съгласна! good  tease
Ти за София ли говориш - ние ще сме във София и никой нищо не ни обясни за тези медицински. Сега звънях на личната лекарка - каза ми: идвате и ви ги правя и точка! Така че ми е доста объркано...Каква е точно процедурата? Какво точно се прави...пълна мъгла...
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: януари 19, 2011, 10:12:59 »

Хм, от събраната информация от форума, мисля да си извадим медицинските в Санус, под Бюрото за радостни обреди на Пиротска. Дано не ударим нещо на камък, но едва ли Wink

Hekseskud, защо не си ги извадите направо от този медицински център Санус? Цената доколкото знам е 15 лв на медицинско (ако няма промяна), не знам колко излиза едно медицинско при личния лекар, но поне ще си спестите главоболия.
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: