Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:45:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бележка от психодиспансер?  (Прочетена 217864 пъти)

silvana_paunova
Ентусиаст
**
Публикации: 53

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: април 06, 2010, 22:33:47 »

Благодаря ти много за бързия отговор:)))Стискайте палци да си изберем нещо хубаво:)))
Активен
Tarna
Ентусиаст
**
Публикации: 113

« Отговор #226 -: април 07, 2010, 09:57:49 »

А на нас ни казаха, че няма да ни трябват халки. Ще подпишем на 15.05 сутринта, а изнесеният ритуал е вечерта в ресторанта. Специално питахме в сватбеното бюро за халките, защото искаме да си ги разменим вечерта. В закона също не е написано, че трябва халки,за да е валиден брака, така, че не би трябвало да искат нито халки, нито шампанско, чаши и др. церемониални атрибути.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: април 07, 2010, 11:06:26 »

Идея си нямам къде да си пусна питането, затова, ако не е за тук, моля да бъде преместено.
След гражданския си брак сме на работа, още на следващия ден. Та, чудя се аз, каква почерпка да направим за колегите huhhuh.gif Не са малко хора. Работим в едни големи хамбари, както ги наричам аз. Като на запад. Нямаме обособени офиси. Но си имаме кухня и кът за почивка. Евентуално там ще подредим почерпката. Искаме да не е нещо банално - бонбони, торта, защото някак си все едно за рожден ден черпим. Освен това е добре да има нещо соленичко, абе да е като мини обяд, шведска маса...Но за кетъринг в СтЗ (при това за лични нужди) не се сещам.
Накратко въпросът ми е: Какво бихте подготвили вие за една такава почерпка?  smile
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: април 07, 2010, 11:20:07 »

velvet аз също исках по-нетрадиционна почерпка, но пък и ние сме по-малко хора около 20 човека нашия отдел и аз купих инаправих следното:
кашкавал с грозде на клечки
 пъпеш с прошуто на клечки, две големи кутии като тави, доста време ми отне да го направя.
 отделно имаше ядки, сладки и соленки и пиене.
 всички бяха много доволни от по-различното.
 по принцип в по-големите магазини ( била) знам, че прявят плата от колбаси, сирена и др., така че питай
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: април 07, 2010, 11:31:18 »

Руми, благодаря ти! Може би гроздето с кашкавала ще го пробвам и ако ми хареса, ще приготвя и за почерпката.
А за Била и подобните магазини въобще не съм се сещала yahoo Задължително ще ги питам. А под плата нещо по-различно ли имаш предвид, че правят, или просто нарязано мезе и т.н?
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: април 07, 2010, 11:35:53 »

Мила Velvet, според мен добра идея е да направиш плодови и солени хапки.
Вместо торта, може да предложиш петифури - пастички на клечка.
Ягоди, потопени в шоколад, шоколад - някакъв по-нестандартен...
Може и да занесеш няколко бутилки с шампанско.
Не зная дали ще ти хареса предложението - аз нещо такова си представям... smile
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: април 07, 2010, 12:21:00 »

Велвет, мисля, че не просто режат колбаси, ами ги и аранжират, виждала съм снимки, особено покрай абитуриентските балове, ти казаваш какво искаш да има и те го подготвят и аранжират, може и сирена и др. неща.
Активен
merylu
Ентусиаст
**
Публикации: 92

« Отговор #232 -: април 07, 2010, 16:13:50 »

Днес,най-накрая,и ние си запазихме датата!Така желаната от мен-05.09.2010!!Само където залата,в която исках не беше свободна  cray Ще подписваме в Триадица,от 17.20(дали пък не е късен час,незнам huhhuh.gif)Въобще не разбрах дали в тези 193 лв влиза някакъв музикален съпровод....
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: април 07, 2010, 16:19:51 »

честита дата! часът си е добър good предполагам после ще ходите в ресторанта направо?защото ако имате и сърковен брак по-късно може да станат малко на тагадък нещата.
Активен
Ellito
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: април 07, 2010, 17:15:33 »

И ние сме на 05.09.1010 в зала Триадица и мисля че влиза в цената музика и хор. Но най-добре погледни на бележката която ти дадоха,там трябва да пише!!!!
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: април 07, 2010, 17:48:18 »

Ние сме за Оборище, но и при нас цената е 193, ако искаме музика на живо. Ако не - 67. Разбрахме се, че ще платя, след като говоря с диригентката на музикантите, тъй като имам определени изисквания за музиката. Ако не се договорим (макар вече по телефона да се чухме и принципно стана ясно, че няма проблем), ще си платя механична музика и ще ни пуснат каквото занеса.
Така че в тази сума, която сте платили, влиза и хор.
Активен
bencheze
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #236 -: април 07, 2010, 22:39:34 »

Ние сме за Оборище, но и при нас цената е 193, ако искаме музика на живо. Ако не - 67. Разбрахме се, че ще платя, след като говоря с диригентката на музикантите, тъй като имам определени изисквания за музиката. Ако не се договорим (макар вече по телефона да се чухме и принципно стана ясно, че няма проблем), ще си платя механична музика и ще ни пуснат каквото занеса.
Така че в тази сума, която сте платили, влиза и хор.
Е поне са ви казали, че има варианти, на нас не ни дадоха избор.  sad а да си призная не държа много на хор  NO, но както и да е. Само не знам в тая цена влиза ли и разрешението за снимане вътре? Имаш ли представа roxanne?
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: април 07, 2010, 22:57:28 »

Мисля, че влиза всичко. Аз като отидох, жените на Пиротска бяха много любезни, но пък още от вратата ги подхванах. Казах им, че идвам да запиша час и искам да ми кажат първо план минимум и от там нататък всички допълнения  Wink - бях се подковала от четене на форума, че ако не питаш, задължително ти набутват всичко, което могат smile
Така се получи изборът  smile
Аз още не съм платила, де. Казаха ми, че мога да платя когато реша до деня, когато трябва да зансем документите. Първо ще се видя с изпълнителите и после ще решим. Но ако обещаят да ми свирят моята музика ги вземам от раз.
Активен
merylu
Ентусиаст
**

« Отговор #238 -: април 07, 2010, 23:40:19 »

Благодаря ви!Решихме да няма църковен брак,затова ще можем спокойно да се предвижим към ресторанта.Ние не сме плащали днес,но като  отида да плятя ще питам как стоят нещата за музиката! Успех на всички!!!
Активен
merylu
Ентусиаст
**

« Отговор #239 -: април 08, 2010, 09:03:41 »

Elito,вие от колко часа сте?
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: