Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:03:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бележка от психодиспансер?  (Прочетена 217853 пъти)

Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: февруари 11, 2010, 11:12:10 »

Ние бяхме на Леге, но гостите ни бяха около 30-35, събраха се нормално. Заличката е малка, стълбите са стръмни  smile но пък ако София Андонова води ритуала, ти гарантирам нещо много вълнуващо - тази жена е прекрасна, разплака ме с думите си, не са стандартните реплики, които съм слушала в другите зали, а нещо много красиво и нежно.  good Успех с избора!!!

hope, благодаря ти за отговора. Ние все пак сменихме залата, за да не се получи някое главоболие накрая. Ще сме в Триадица на Витошка, там поне за бройката гости сме сигурни, че няма да има проблем.  smile А иначе за дамата София и нейните слова и аз съм чувала само хубави неща от много хора.
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: февруари 11, 2010, 12:23:49 »

roumyana, може, поне за изнесен ритуал, така ни казаха в залата.
Активен
violet princess
Новак
*
Публикации: 14

Няма невъзможни неща!

« Отговор #212 -: февруари 13, 2010, 20:59:22 »

И аз бях на сватба на Леге с жената със сивата голяма коса и ми дойде в повече. Може ли да си избера някой друга или която ти се падне? Ние определено ще се спрем на изнесен ритуал. Харесва ми идеята баща ми да ме води. И си я представям със столчета и т.н.
Активен
Sicily
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #213 -: февруари 27, 2010, 12:19:57 »

Здравейте на всички бъдещи булки!
Нашата сватба ще е презептември,но все още не мога да реша за ритуалната зала коя да бъде......
бихте ли помогнали с малко инфо.Била съм на свтаба в ритуалната зала на лъвов мост и ритуалът не беше обичайният отекчаващ,а различен,вълнуващ...........имаше вричане в един друг.наистина красиво.Чудя се дали някой има бпечатление от самия ритуал в ритуална зала "Оборище"......възможно ли е изобщо да си избереш какво да ти кажат на ритуала.Мове би е малко глупаво ,но за мен е важно ,защото няма да има църковен брак и ми се ще поне в ритуалата зала да не е толкова сухарско и претупано.   
    Ще съм ви благодарна за всякаква информация за ритуална зала "Оборище".
Благодаря предварително.
Активен
Ellito
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: февруари 27, 2010, 13:12:13 »

Здравейте на всички бъдещи булки!
Нашата сватба ще е презептември,но все още не мога да реша за ритуалната зала коя да бъде......
бихте ли помогнали с малко инфо.Била съм на свтаба в ритуалната зала на лъвов мост и ритуалът не беше обичайният отекчаващ,а различен,вълнуващ...........имаше вричане в един друг.наистина красиво.Чудя се дали някой има бпечатление от самия ритуал в ритуална зала "Оборище"......възможно ли е изобщо да си избереш какво да ти кажат на ритуала.Мове би е малко глупаво ,но за мен е важно ,защото няма да има църковен брак и ми се ще поне в ритуалата зала да не е толкова сухарско и претупано.   
    Ще съм ви благодарна за всякаква информация за ритуална зала "Оборище".
Благодаря предварително.

Аз нямам конкретно мнение за залата но е хубаво да провериш по раничко. Нашата сватба е на 5 септември и аз също бях решила да сме в зала "Оборище" но се оказа че тъй като е неделя ще работят само залата на Леге и тази в Красно село.Примирих се и с това,но като отидох миналата седмица се оказа че на Леге е много малка, а Красно село беше заета до 6 часа. За щастие жените бяха много любезни(както никога) и казаха че заради многото сватби ще отворят още една зала - Триадица  danceg И така с мойте перипети но го казвам  това ,за да имате предвит , да питате  и да си запазите по раничко. Желая ти късмет с това  smile
Активен
Sicily
Новак
*

« Отговор #215 -: февруари 27, 2010, 14:14:30 »

Много ти благодаря за бързия отговор............току що се връщаме от Пиротска 10.... smile
Записахме се за зала "Оборище" на ,6 септември.....таксите са 2......61 лв за мех. музика и 193 за хор.Друг никой не се беше записал на тази дата и в тази зала.....
мевду другото сватбите са ни съвсем близо и ще се радвам да си обменяме информация!
  Успех и лека подготовка.....
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #216 -: февруари 27, 2010, 14:26:52 »

Sicily, добре дошла  smile И аз като Ellito ще съм булка на 5-ти септември и винаги много се вълнувам, когато тук пише човек, който ще прави сватба на същата или близка дата. Успех с подготовката  Clover
Извинявам се за този  Offtopic
Активен
Sicily
Новак
*

« Отговор #217 -: февруари 27, 2010, 15:51:15 »

Благодаря и на теб и успех. smile
а ти за коя ритуална зала се записа?
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #218 -: февруари 28, 2010, 11:21:35 »

Здравей, Sicily smile Ние си бяхме решили, че на тази дата ще е голяма лудница по отношение на сватбите и затова поне засега сватбата е планирана да е извън София.
Активен
Katrine
Ентусиаст
**
Публикации: 90

« Отговор #219 -: март 01, 2010, 14:56:48 »

току що се връщаме от Пиротска 10.... smile
Записахме се за зала "Оборище" на ,6 септември.....таксите са 2......61 лв за мех. музика и 193 за хор.Друг никой не се беше записал на тази дата и в тази зала.....
мевду другото сватбите са ни съвсем близо и ще се радвам да си обменяме информация!
  Успех и лека подготовка.....

Ей тея лелки на Пиротска са големи хиени smile И ние се записахме за октомври за зала "Оборище. На нас не ни казаха, че вариантите са два, а направо, че ще ни струва сто деведесет и няколко лева като нищо не са уточнили, но аз предположих че трябва да има хор при такава такса. А и се разочаровах, защото нямаше кой знае какъв избор. Едните зали работят сутрин и в 12:30 е последния ритуал, а другата част за от 15:00. На всичкото отгоре тази на Леге има вероятност по това време да я ремонтират, така че не ни я предлагат и то какво остана........
Ето така направих своя "избор".
Но поне свършихме работа.
Активен
Yorka89
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Младоженци :)))

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: март 18, 2010, 11:48:32 »

А в Русе... Ужасни мошеници! Когато записахме датата, ни казаха, че всичко струва 120 лв. Нооо днес отивам да уточня вече часа и лелката ми обясни, че всъщност цените вече са се вдигнали (говорим за промеждутък от 2 седмици все пак) и са както следва: ритуал 240 лв   crazy  angry ; озвучаване - механично 80лв, хор - 120 лв; административна услуга ??? - 15 лв; венец - 25 лв; наем операторът ни да може да снима - 20 лв !!!! Останах без думи... От 120 лв станаха 400... Питах я: "Е щом озвучаването, венецът, административната услуга се заплащат отделно, какво по-точно ми давате за тези 240 лв??" - отговорът беше: "Няма да си носите шампанско, то е от нас".... Е наистина онемях...
Активен
eva_87
Сватбар
Публикации: 178

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: март 18, 2010, 12:01:34 »

Yorka89 ,направо нямам думи.Това трябва да е мноого хубаво шампанско Oh my ...!
Активен
Yorka89
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Младоженци :)))

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: март 18, 2010, 12:38:54 »

Дом Периньон сигурно.  Offtopic
Активен
silvana_paunova
Ентусиаст
**
Публикации: 53

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: април 06, 2010, 21:16:05 »

Момичета, помагайтееееее!!!
Предстои ни подписване на 1 Май, самата церемония ще е на 10 Юли, в ресторанта. Искам да ви попитам наясно ли сте дали трябва да имаме халки за 1 Май????Ще имам възможност да отида до Пиротска чак я петък, и ме притеснява факта, че с приятеля ми не сме избирали още нищо...изобщо подкарали сме го бавно и без много нерви, но май ще стане точно обратното:))))
Благодаря предварително на всяка от вас, която ме "светне" по въпроса:)))
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: април 06, 2010, 22:00:48 »

Да, трябват ви. А за това, че не сте си избрали , ще имате възможност като влезете в 2-3 магазина. Така, че не се притеснявай. give_rose
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: