Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 21:11:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на бебеправещите - 7 част
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на бебеправещите - 7 част (Прочетена 157648 пъти)
gucci
Leader
Обичаме се!
Отг: Клуб на бебеправещите - 7 част
«
Отговор #105 -:
януари 12, 2009, 16:21:54 »
Мила нашите опити ако мога така да ги нарека са отдавна.Просто ние сме адски несериозни в това начинание и разчитаме на късмета.
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #106 -:
януари 12, 2009, 16:31:47 »
А иначе медицински установен проблем няма, само вашата несериозност, така ли?
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #107 -:
януари 12, 2009, 17:21:00 »
Ами реално никой лекар не ми е казал че няма да имаме дете.Просто казаха че трябва да съм сериозна но аз нямам време засега да се заемам усърдно с това начинание.При моя мъж всичко е наред .Последните ми изследвания са наред.Просто моята овулация е много странна-овулирам по различно време всеки месец и понякога правя кисти но сега нямам кисти и хормоните са в граници.Цитонамазката ми е добре-2 група съм но това е от преди 4-5 месеца.Тъй като овулирам различно и цикъла ми е на различен период.Така че играем малко на тото.
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #108 -:
януари 12, 2009, 17:33:02 »
Аха, ясно
Ами тогава мога да ти пожеля успех да уцелите момента
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #109 -:
януари 12, 2009, 18:54:16 »
и при мен всичко e тото,нищо не съм си мерила като температура,нито съм следяла овулация,така че все някога надявам се СТАВА
gucci и при Вас ще се получи скоро
«
Последна редакция: януари 12, 2009, 22:37:18 от kikolina
»
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #110 -:
януари 12, 2009, 22:33:35 »
Момичета, аз днес съм с положителен тест за овулация, на 20 ден от цикъла ми
. Втората чертичка се показа почти веднага с контролната и е по наситена от контролната. Мислех че нямам такава, а явно съм грешала Сега мислим успешно да я уползотворим, но не знам как е по-добре.Сега обаче въпросът ми е, от кога текат тези 12-24 часа, понеже вчера правих теста в 4.30 часа следобед и имаше втора бледа чертичка, а днес в 3.10 и вече има плътна втора чертичка,възможно ли е теста да е можел да ми отчете примерно вчера след като съм направила теста, по-късно вечерта и оттогава да текат тези 12-24 часа? И понеже снощи правихме секс, дали е добре и днес и утре и другиден да се пробваме или е по добре направо утре, понеже знам че след положителния тест овулацията настъпва от 12-24 часа, а все пак ако го правим в следващите 3 дни всеки ден, сперматозоидите няма да са толкова качествени
Стискайте палци
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #111 -:
януари 12, 2009, 22:39:56 »
не съм наясно с това кога е по добре според тестовете за овулация,но мен ако питаш винаги когато сте на кеф е добре и днес и утре и когато и да е,така че стискаме Ти палци и дано имаш късмет с другия тест и двете черти следващият път
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #112 -:
януари 13, 2009, 09:02:23 »
Цитат на: anita81 в януари 12, 2009, 22:33:35
Момичета, аз днес съм с положителен тест за овулация, на 20 ден от цикъла ми
. Втората чертичка се показа почти веднага с контролната и е по наситена от контролната. Мислех че нямам такава, а явно съм грешала Сега мислим успешно да я уползотворим, но не знам как е по-добре.Сега обаче въпросът ми е, от кога текат тези 12-24 часа, понеже вчера правих теста в 4.30 часа следобед и имаше втора бледа чертичка, а днес в 3.10 и вече има плътна втора чертичка,възможно ли е теста да е можел да ми отчете примерно вчера след като съм направила теста, по-късно вечерта и оттогава да текат тези 12-24 часа? И понеже снощи правихме секс, дали е добре и днес и утре и другиден да се пробваме или е по добре направо утре, понеже знам че след положителния тест овулацията настъпва от 12-24 часа, а все пак ако го правим в следващите 3 дни всеки ден, сперматозоидите няма да са толкова качествени
Стискайте палци
В зачатие.орг съм чела, че е хубаво да се прави същия ден когато тестът е бил положителен + следващите 2 поредни дни, после един ден почивка - и на следващия ден пак.
Активен
veronika1
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #113 -:
януари 13, 2009, 16:41:44 »
Здравейте момичета.Теста наистина се оказа положителен и след консултация с лекар започнах да пия Утрогестан и но-шпа/понеже март месец имах един спонтанен аборт в 7 г.с./.Но днес ми дойде
и направо се побърквам.
.Това е някъкъв кошмар.Незная какво ми има.Не мога повече така.
«
Последна редакция: януари 13, 2009, 16:44:09 от veronika1
»
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #114 -:
януари 13, 2009, 16:51:28 »
Ами консултирай се с лекар-веднааг , да видим какво ще ти каже след като си имала полжителен тест и си пила хапчета . Иди на лекар
Активен
veronika1
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #115 -:
януари 13, 2009, 17:09:22 »
Не зная има ли смисъл да с виждам с лекер след като ми дойде.Все пак от вчера започнах да пия утрогестана.Имам седмица закъснение/последен цикъл на 14.12,и продължителност по принцип 23-25 дни/.В неделя правих кръвния тест който беше положителен и днес ми дойде.
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #116 -:
януари 13, 2009, 17:13:16 »
Отиди в спешен кабинет, може бебчето да е още вътре и да те оставят за задържане. Няма смисъл да седиш вкъщи и да се терзаеш! Марш към спешното!
Активен
Дидето
Баш Майстор
«
Отговор #117 -:
януари 13, 2009, 17:42:32 »
Цитат на: mariana в януари 13, 2009, 17:13:16
Отиди в спешен кабинет, може бебчето да е още вътре и да те оставят за задържане. Няма смисъл да седиш вкъщи и да се терзаеш! Марш към спешното!
ама какво правиш в форума и се терзаеш тука няма кой да ти помогне напълно подкрепям марияна
Активен
buba_katinka
Любопитен
«
Отговор #118 -:
януари 13, 2009, 17:46:37 »
Вероника, пий си утрогестана. Успокой се. Това ,че ти е дошло още нищо не значи. Аз родих здрава дъщеря, а кървих 3 седмици. С утрогестан ще стане, ако плода е здрав. Сега лежи и гледай да си спокойна. Всякакви нерни усложняват нещата. Обади се на доктора, който ти е изписъл утрогестана. Той ще ти каже какво да правиш. Не ходи никъде. Лежи. И само спокойно. Ще мине всичко. Стискам палци. Аз бях така. Но родих.
Активен
magynzeto
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #119 -:
януари 13, 2009, 21:40:18 »
Вероника1 и аз смятам,че трябва да се консултираш с лекаря.Тока поне малко ще се поуспокоиш, а това е страшно необходимо точно в този момент на терзания.А това ,че ти е дошло не бива да те притеснява толкова много,защото не си единствената ,на която се е случило и то не е попречило на факта ,че са се родили много деца.
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...