Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 10:32:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част  (Прочетена 247343 пъти)

usmivka66
Любопитен
*
Публикации: 29

Dreams come true ...

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: юли 12, 2011, 10:32:41 »

Да, сама ги правих. Това са плик - "младоженец" и покана - "булка". Идеята я видях в интернет, но ги промених малко. Поканите за родителита е кумовете са по-"тежки" - пак същия модел, но пликът е от по-хубав картон - много тъмно перлено кафяво към черно и "е закичен" с бутониера, а булката "е с по-пищна рокля" и с различна пандела. Ще ги снимам и тях, ако желаеш smile
Само да добавя за предните ми питания - момичета, намерих бонбони - оказа се, че на женския пазар са много евтитни и ги има във всички арабски магазини. Пак там наблизо намерих всякакви материали на символични цени за късмети и за украса - дори има изрязани готови кръгчета от тюл. smile smile smile 
« Последна редакция: юли 12, 2011, 10:37:32 от usmivka66 » Активен
Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 279

Love is in the air!!! ...

« Отговор #316 -: юли 12, 2011, 15:42:48 »

usmivka много добре си се справила   Bravo give_rose
Активен
usmivka66
Любопитен
*

Dreams come true ...

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: юли 13, 2011, 14:17:05 »

Ето я и поканата за родителите - съжалявам за лошото качество на снимката, но е правена с телефон. blush  Wink Тази седмица съм в Сливен, момичета, ако някой от вас има желание да се срещнем и запознаем, ще се радвам да ми пише - ако иска - лично съобщение. Тук сме от четвъртък до неделя smile Може, ако искате да организираме едно ходене на плаж smile или само на разходка и кафе smile  girl_wink Нямам търпение да се прибера!:)smilesmile  yahoo

* DSC00837.JPG (34.35 KB, 314x235 - видяно 3118 пъти.)
Активен
usmivka66
Любопитен
*

Dreams come true ...

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: юли 19, 2011, 16:26:43 »

Явно всички са по морета и планини, защото няма много активни булки smile сега. Аз прикачам снимка на късметчетата, които направих. Следващата седмица ще се плацикаме на беломорието smile най-после време за почивка. За Сливен никой не се обади, но само мога да отбележа, че басеинът на новия хотел на Лечков е хубав и чист, ако се чудите къде да се разхладите, когато сте там.

* DSC00845.JPG (36.16 KB, 235x314 - видяно 2999 пъти.)
Активен
happybride
Любопитен
*
Публикации: 36

« Отговор #319 -: август 02, 2011, 11:25:11 »

Здравейте на всички,

моят ден мина във веселие и хубави моменти.
Изкарахме си супер!!
Аз обаче влизам отново в този форум за да дам мнението си за ресторант Secret garden, което този път няма да е 100 % позитивно.
Всичко по взимането на булката бе добре, влязохме в ресторанта, бяхме настанени добре. Оттам идва но- то. Сватбата бе навън, разбира се жега с мялко вятър, докато ни бе изнесения ритуал ни бяха сложили на сянка което бе добре, но не изглеждаше красиво за гостите.
Сервирането на салата се забави доста, значи поне към половин- един час чакаха всички да хапнат/колкото бяха уморени....../момичетата изобщо не бързаха, изваждаха по 2-3 салатки, а гостите ни бяха 90.
казаха ни че на 2 маси ще бъде по една от тях- общо 4, но аз преброих 3, като само 2 бяха активни, няколко пъти ги подкачих да побързат и накакъв резултат. основното и предястието бяха мн вкусни, но тортата беше като паста, без грам сироп или кремче.
Обстановката се запомни от всеки влязъл, евала за идеята и реализацията, но за да няма подобни забележки, ще трябва да си стиковат организацията.
мъчно ми е че това единственото негативно нещо което се запомни от гостите...но за сватба в сливен, нещата бяха да ниво/ БЕЗ ОБСЛУЖВАНЕТо/

пожелавам на всички бъдещи булки да бъдат мн щастливи от своя момент защото е един в живота!!

heart give_rose
Активен
usmivka66
Любопитен
*

Dreams come true ...

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: август 03, 2011, 15:33:59 »

futurebraid, Честито!!!!! Безкрайно щастие ви желая и нека това е само скромно начало на семейното вълшебство!!! Посещавай ни от време на време, ще има много въпроси към теб със сигурност!
Имам въпроси, надявам се да има повече активност занапред  blush Искаме да направим изненада за кумовете в ресторанта. Подаръка вече им го подарихме, затова искаме там да има специални емоции и за тях. На много сватби правят изненада с бели денс танцьорки. Не знам какви са възможностите в Сливен да се осигури нещо подобно. АКо някой е подготвял / измислил такава изненада или някаква алтернативна изненада за кумовете, нека да има добрината да каже. Нашата програма ще включва танцьори на народни танци, но това ще е за всички!  help разполагаме с 1 месец smile
Активен
usmivka66
Любопитен
*

Dreams come true ...

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: август 17, 2011, 11:32:59 »

Здравейте, булки smile
Аз започвам да се обезнадеждавам - никой не влиза и не пише. Сякаш август и септември няма да има сватби. И тези моите писания заприличват на монолог или дневник на сватбана ни. Въпреки всичко - за тези, които след това решат да четат и за които мога да съм полезна, продължавам да попълвам инфо-то smile
Моят любим вече има страхотен костюм и всички необходими аксесуари smile  danceg
Аз още чакам да отида на първа проба - ако съм пропуснала да кажа, поръчах си роклята в Сватбения мол в София - в бутика на Грънчаров и син. Моделът си е мой smile и е "подобрен"  Wink вариант на рокля, която харесах в сватбено списание  girl_wink
Вчера ни изпратиха Книга за пожелания от Лондон - една приятелка, която няма да може да дойде, ни я подарява smile Чашите и бокала сме ги харесали - трябва само да ги платим.
За изненада на кумовете още нищо не съм измислила окончателно. Ще се чуя с водещата ни, която се надявам да има повече идеи Good luck
За гостите ще има заря и... надявам се милото да се навие и за летящи фенери - създават наистина вълшебна атмосфера smile. За зарята допускам, че ще трябва разрешително от общината, ако е по-пищна, но това ще го проверя като си отида. Ако случайно някой влезе и прочете това, знае и даже реши да пише какво знае за зарята, ще се радвам  Bravo
Стигнах до "проблема"   pardon с украсата от живи цветя. Оказва се, че в Сливен една бутониера може да варира от 3 до 13 лева...  pleasantry... резултатът визуално е приблизително еднакъв. Една цялостна поръчка на цветна украса  (за всяка маса с гости по скромен цветен венец, за сватбената централна маса = която е всъщност една и съща с тази за колата - по-голяма украса; букет на булката и 10-тина бутониери) варира от 200 до 500 лева - зависи кого ще потърсите. Аз съм взела решението за нашата сватба - ако някой иска съдействие с инфо по въпроса - насреща съм - пишете ми л.с.
Тук е моментът да кажа пак едно голямо Мерси на Боячето  give_rose  за инфото за подаръчетата - аз поръчах нашите в същата агенция от Варна.
Ами... това е от мен ... на този етап - успешна подготовка на всички булки smile
Активен
boyana_sl
Любопитен
*
Публикации: 23

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: август 18, 2011, 13:26:49 »

Пак заповядай  smile Готови ли са вече подаръчетата? Когато имаш възможност прати снимчица.
Виждам, че при теб подготовката върви с пълна сила smile Продължавай в същия дух  good
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 279

Love is in the air!!! ...

« Отговор #323 -: септември 02, 2011, 09:41:56 »

здравейте на всички. Най-накрая имам възможност да напиша нещо тук. Нашата сватба вече мина.
Много сме доволни. Всичко беше прекрасно. Доволни сме от всички, само остана да видим видеото и снимките какви ще се получат. Ресторанта и dj се справиха много добре.
Ако имате въпроси и нужда от помощ пишете. На всички бъдещи булки само ще кажа- няма такава приказка и такова преживяване, пожелавам ви вашия ден да мине като нашия, дори по-добре, успех и не мислете за нищо в самия ден а му се наслаждавайте защото ще отлети като миг. smile
Активен
usmivka66
Любопитен
*

Dreams come true ...

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: септември 03, 2011, 14:58:04 »

Здравейте булки smile и нашата дата вече наближи осезаемо! yahoo
Morning_Flower, честито!!!!!!!!! Много щастие и бебета smilesmilesmile
При мен мина първата проба на роклята - много съм доволна.
Купихме чашите и всички други важни детайлчета.
Боянка днес получих подаръчетата - много са хубави  Bravo
Аз днес се прибирам в Сливен за да уредя детайлите.
Беше възникнал проблем с народните танцьори, но сега всичко е ок - оказа се, че една от гостеките ще ни подари точно програма с народни танци... smile  yahoo
Искам всичко да е точно и уредено, за да не се тревожа на деня, а именно да му се наслаждавам! smile
« Последна редакция: септември 03, 2011, 15:06:48 от usmivka66 » Активен
usmivka66
Любопитен
*

Dreams come true ...

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: септември 03, 2011, 15:05:30 »

Пропуснах да питам има ли някой, който да е купувал хартиени фенери ? Има ли в Сливен? - решихме все пак да имаме такива smile
Активен
usmivka66
Любопитен
*

Dreams come true ...

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: септември 28, 2011, 08:40:46 »

Нашата сватба мина! Беше прекрасна! Най-прекрасната сватба! Успех на всички, на които това все още им предстои!
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: септември 28, 2011, 08:54:23 »

Честито.А някоя снимка няма ли да видим.Разкажи по подробно.
Активен
usmivka66
Любопитен
*

Dreams come true ...

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: септември 28, 2011, 14:03:08 »

twohearts weddingday CHEERS
Всичко беше страхотно, купонът продължи до 3 през нощта, имахме изнесен ритуал на терасата в Спорт Палас, бели гъгъби на излизане от църквата Св. София в Ново село, имахме 17 фенера, които запалихме заедно с гостите;... Водещата и DJ-ят бяха страхотни! Който иска препоръки за DJ и водещ/а на сватба - тези са най-добрите! - Живко Микс и Евгения - от Свиленград са (за нас те бяха подарък от кумовете); имаше забавни игри.... спазихме и всички традиции.
На излизане от църквата, точно когато хвърлихме гълъбите, заваля порой за 10 минути и после изгря дъга и пекна слънце! Беше приказно, въпреки изцапаната рокля!

* DSC_0396.JPG (60.24 KB, 298x448 - видяно 347 пъти.)
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: септември 29, 2011, 11:00:54 »

Много нежна булка си била.И все така исмухнати да сте.
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: