Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 19:48:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част  (Прочетена 247703 пъти)

Mariqnkata
Ентусиаст
**
Публикации: 106

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: март 31, 2009, 08:15:05 »

Здравей heathercream и добре дошла при нас  give_rose Ресторант Дева е добър избор мисля, ако сте повече хора. Нашия оператор е Неделчо, а DJ Иван Иванов. Ако искаш мога да ти пратя координати на лични.
  Имаш време за подготовката, така че споко, а ние ще помагаме с каквото можем.
Сега да се похваля и аз  blush В събота ходихме официално да си каним кумовете. Тази събота мисля да ходя за рокля да си избирам, така че след понеделник евентуално ще има и снимки  blum
  Не съм ходила за покани все още. Давайте идейки, освен в сватбения салон на хотел Сливен и Галена другаде има ли?
 crazy
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: март 31, 2009, 08:55:13 »

Мариянка-там има достатъчно хубави покани,погледна още в няколко магазинчета,ама там,за където споменаваш са най-готини и с най-богат избор.Не че си купихме точно такива покани,но все пак ...мога да споделя опит blum @}->--Успех!
Супер-сигурно много сте ги изненадали кумовете и е било много мило,ще чакам снимки да видя на роклята.Да се снимаш,а не като мен шматката-после се сетих-след дъжд качулка.
Активен
mimi_st
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #92 -: март 31, 2009, 10:37:13 »

Здравей Марианка! Погледни за покани в магазин Кристал ,преди имаше много интересни и също в книжарницата под часовника и в книжарница Веста геа.С каквото можем ще помагаме,пък и сватбите са ми слабост!
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: март 31, 2009, 21:49:49 »

Много голямо разнообразие на покани има и в магазин Hrisima, който е срещу общината. Преди месец, може би, гледахме с нашите кумове покани за тяхната сватба и харесахме доста моделчета. Имаха 2 каталога-в единия доста хубавки покани имаше, а в другия нищо интересно, а и бяха казали, че ще получвата нови, така че можеш да отскочиш и до там. Айде очакваме с нетърпение снимки, ано си намериш най-прекрасната рокля.
По въпроса за Ди джей и фотограф ще се въздържа да изказвам мнение, понеже назад вече съм казала, каквото съм мислела, относно цитираните имена, но всеки сам си преценява. Наш оператор беше Огнян, а ди джей Светльо. Много съм доволна от избора си и за двамата. Успех в намирането на НАЙ-ДОБРИТЕ!!!
Активен
cvetito
Ентусиаст
**
Публикации: 53

УСМИХВАЙ СЕ :)))

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: април 01, 2009, 10:44:08 »

blushЗдравейте момичета smile Аз малко да се отсрамя, че доста отдавна не съм се отчитала в темичката..... pardon Първо да благодаря на Бори за жеста с темичките, чак сега забелязах blush. Наистина много мило от твоя страна Бори give_rose Благодаря ти искренно. Надявам се наистина месец преди сватбата да може да си направим вече такива темички. Аз да ви кажа от около месец съм в застой, никакво развитие нямам. Единственно в момента си майсторя сама поканите и тейбълкартичките и се надявам до 2-3 дни да съм готова и да ви се похваля със снимков материал smile Във връзка с поканите исках да ви попитам момичета, знаете ли какво е името на ритуалната зала? blush Че аз нещо не съм запозната....  girl_impossible
За рокля и костюм мислим да ходим края на април месец до Асеновград или до Бургас да си изберем нещо.И аз като Марианка съм на диетка, дано покаже резултат Girl_sing
Иначе до сега имаме: ритуална, църква, ДЖ, ресторант, окраса, оператор и фото и някой дреболийки като-сватбена книга, късметчета и кошничка.Не знам, ама май изоставам ohah
Ми за сега това е от мен, поздрави и прегръдки на всички bye
Активен
mimi_st
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #95 -: април 01, 2009, 23:18:23 »

Мисля ,че ритуалната зала си няма определено име просто си е ритуална зала на гр.Сливен. А по повод ходенето ти в Асеновград мога да ти препоръчам някои от сватбените  им салони ,защото вече няколко пъти ми се е налагало да ходя до там,а пък и моята рокля ми я шиха там по поръчка.Общо взето можеш да си намериш хубава рокля,стига да попаднеш на добър шивач! girl_wink
Активен
plamka
Регистриран

Публикации: 6

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: април 03, 2009, 11:32:21 »

Здравейте!Доста разглеждах из форума и виждам,че има мадамки които са готови за сватбени агенти smile.Аз също съм една бъдеща булка и ще се радвам ако мога да получавам идеи,съвети и всякаква информация около сватбата.Някой неща никак не са ми ясни   sad....,нооо то човек не се жени всеки ден.Така че предварително благодаря на всички които имат желание да помагат!Лек и спорен ден от мен!!! Wink
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: април 03, 2009, 17:55:36 »

Welcome plamka
Ние също ще се радваме да ти помагаме, кой с каквото може. Питай за всичко, което се сетиш, с удоволствие всеки ще откликне. Наистина няма нищо по-приятно от емоциите по сватбените приготовления, сама ще се увериш  Wink
Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: април 09, 2009, 10:34:54 »

Heathercream и Plamka, добре дошли! Отдавна не съм влизала в темичката, но е чудесно че с пролетта идват и новите попълнения. Хайде, споделяйте докъде сте и от какво имате нужда, за да помагаме с каквото можем!!!  yahoo
Активен
plamka
Регистриран

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: април 09, 2009, 13:11:10 »

Здравейте отново!Благодаря за топлото посрещане!Датата на нашата сватба е 22.08.2009г.Засега сме резервирали най-важните (според мен) неща-ресторант "Империя",църквата и гражданското.Сега трябва да си изберем DJ и много се чудим кой да е.Надявам се вие да ме помогнете в избора.Ами засега това сме направили.smile...Помагайте с идейки.. smile.
Активен
katrin_sl
Ентусиаст
**
Публикации: 102

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: април 10, 2009, 10:57:11 »

Bandidi, мила, как си? Коремчето расте? Пусни някоя снимка да те видим.
Относно DJ - всеки ще препоръча този, който е бил на неговата сватба. Ние ползвахме Найден и бях доволна. На сватбата ни направи голямо шоу в традиционен стил. Гостите го говориха дълго след това.
А за видеооператор бих ти препоръчала Георги Ангелов. Видях една сватба на моя позната и беше супер!!!
Активен
plamka
Регистриран

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: април 10, 2009, 11:34:07 »

Ами ние точно на Георги Ангелов се спряхме-аз го познавам,а и гледах негови снимки в сайта му-много ми харесаха.Имам номера на DJ Найден и Иван Иванов,Но като цяло досега всички са ми препоръчали Найден.Охх,незнам тия дни ще звънкам щото това е мн важна част и......няма време за отлагане.
Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: април 10, 2009, 13:01:16 »

Кате, раста вече по-бързо. Няма ли да си идваш скоро да се съберем форумци? Ще сложа снимка в моите снимки довечера, че малко ме е срам:)
Нашият ди джей беше Митко Бонев и също останах много доволна. Имаше игри както и добре подбрана музика, която не бяхме уговаряли предварително. Чудесно се справи. Бяхме поканили и двама танцьори (имам телефона, ако някой се интересува), с народни носии, които танцуваха на кмовете и направиха голямо шоу. Накрая, за да си получа парите от тях ни дадаха задача: младоженецът да целуне булката на 10 различни места. Беше много смешно.  Bravo
Активен
plamka
Регистриран

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: април 10, 2009, 13:07:44 »

Да това за танцьорите и ние сме си ги мислили.Ако е възможно да ми дадете някакъв телефон.Аз съм гледала сватба с народни танцьори-много е готино.Но те бяха 4-ма и прост играха на младоженците-това беше изненада за тях от кумовете.много много хубаво.
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: април 10, 2009, 14:31:24 »

:welcome:Плами,
Да изпиташ напълно удоволствието от подготовката на сватбата!
Аз също съм много доволна от DJ Иван Иванов,ако искаш телефон -на лични.Просто си подбираше както трябва музиката,предварително ни беше разпитал за това какви песни да са за "Първи танц",за кумове ,родители,какво предпочитаме.Бяхме си измислили ритуал по посрещането и той ни съдейства да го направим,както искаме.Малко го изтормозихме с моите хрумвания(предимно мои) blum Имах един поздрав към младоженеца,той ми предложи да е на фона на една песен,разбрахме се само с кимване и оставихме милото с  Oh my ...)( и не само него) :girlhide:Въобще следеше много за вкусове към музика,ритуали.Все пак всеки си е различен и му харесват различни неща.Дано какъвто и да е изборът ти ,да си доволна от купона.Най-големият недостатък на сватбата ни беше,че ми се стори твърде кратка,може би затова някои я правят 3 дни :)Да може да се кефят по-дълго.
За Георги Ангелов-аз също гледах неговия сайт-харесаха ми колажите.Свързах се с него и ми направи доста колажи,със снимки от фотографа ни и от приятели.Хубави станаха,като картички.А иначе нашият фотограф беше Неделчо Великов.Той също е симпатяга,знае как да си свърши работата,как да ви предразположи.Вие ще си решите:)
Поздрави на всички момичета!
Дидка да знаеш,че много ви завиждам благородно,като бременни манекенки сте-само коремчета и едни тънички крачета,много сте сладки и ти,и Майчето(като гледам снимки),и двете Мимета бяха така.Какво да се прави-късметлийки,радвам ви се! kiss kiss2
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: