Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 22:24:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част (Прочетена 247804 пъти)
Mariqnkata
Ентусиаст
Отг: Има ли булки от Сливен? - 3 част
«
Отговор #90 -:
март 31, 2009, 08:15:05 »
Здравей heathercream и добре дошла при нас
Ресторант Дева е добър избор мисля, ако сте повече хора. Нашия оператор е Неделчо, а DJ Иван Иванов. Ако искаш мога да ти пратя координати на лични.
Имаш време за подготовката, така че споко, а ние ще помагаме с каквото можем.
Сега да се похваля и аз
В събота ходихме официално да си каним кумовете. Тази събота мисля да ходя за рокля да си избирам, така че след понеделник евентуално ще има и снимки
Не съм ходила за покани все още. Давайте идейки, освен в сватбения салон на хотел Сливен и Галена другаде има ли?
Активен
bori
Сватбар
колко е хубаво,когато се усмихваме
«
Отговор #91 -:
март 31, 2009, 08:55:13 »
Мариянка
-там има достатъчно хубави покани,погледна още в няколко магазинчета,ама там,за където споменаваш са най-готини и с най-богат избор.Не че си купихме точно такива покани,но все пак ...мога да споделя опит
@}->--Успех!
Супер-сигурно много сте ги изненадали кумовете и е било много мило,ще чакам снимки да видя на роклята.Да се снимаш,а не като мен шматката-после се сетих-след дъжд качулка.
Активен
mimi_st
Новак
«
Отговор #92 -:
март 31, 2009, 10:37:13 »
Здравей Марианка! Погледни за покани в магазин Кристал ,преди имаше много интересни и също в книжарницата под часовника и в книжарница Веста геа.С каквото можем ще помагаме,пък и сватбите са ми слабост!
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #93 -:
март 31, 2009, 21:49:49 »
Много голямо разнообразие на покани има и в магазин Hrisima, който е срещу общината. Преди месец, може би, гледахме с нашите кумове покани за тяхната сватба и харесахме доста моделчета. Имаха 2 каталога-в единия доста хубавки покани имаше, а в другия нищо интересно, а и бяха казали, че ще получвата нови, така че можеш да отскочиш и до там. Айде очакваме с нетърпение снимки, ано си намериш най-прекрасната рокля.
По въпроса за Ди джей и фотограф ще се въздържа да изказвам мнение, понеже назад вече съм казала, каквото съм мислела, относно цитираните имена, но всеки сам си преценява. Наш оператор беше Огнян, а ди джей Светльо. Много съм доволна от избора си и за двамата. Успех в намирането на НАЙ-ДОБРИТЕ!!!
Активен
cvetito
Ентусиаст
УСМИХВАЙ СЕ :)))
«
Отговор #94 -:
април 01, 2009, 10:44:08 »
Здравейте момичета
Аз малко да се отсрамя, че доста отдавна не съм се отчитала в темичката.....
Първо да благодаря на Бори за жеста с темичките, чак сега забелязах
. Наистина много мило от твоя страна Бори
Благодаря ти искренно. Надявам се наистина месец преди сватбата да може да си направим вече такива темички. Аз да ви кажа от около месец съм в застой, никакво развитие нямам. Единственно в момента си майсторя сама поканите и тейбълкартичките и се надявам до 2-3 дни да съм готова и да ви се похваля със снимков материал
Във връзка с поканите исках да ви попитам момичета, знаете ли какво е името на ритуалната зала?
Че аз нещо не съм запозната....
За рокля и костюм мислим да ходим края на април месец до Асеновград или до Бургас да си изберем нещо.И аз като Марианка съм на диетка, дано покаже резултат
Иначе до сега имаме: ритуална, църква, ДЖ, ресторант, окраса, оператор и фото и някой дреболийки като-сватбена книга, късметчета и кошничка.Не знам, ама май изоставам
Ми за сега това е от мен, поздрави и прегръдки на всички
Активен
mimi_st
Новак
«
Отговор #95 -:
април 01, 2009, 23:18:23 »
Мисля ,че ритуалната зала си няма определено име просто си е ритуална зала на гр.Сливен. А по повод ходенето ти в Асеновград мога да ти препоръчам някои от сватбените им салони ,защото вече няколко пъти ми се е налагало да ходя до там,а пък и моята рокля ми я шиха там по поръчка.Общо взето можеш да си намериш хубава рокля,стига да попаднеш на добър шивач!
Активен
plamka
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #96 -:
април 03, 2009, 11:32:21 »
Здравейте!Доста разглеждах из форума и виждам,че има мадамки които са готови за сватбени агенти
.Аз също съм една бъдеща булка и ще се радвам ако мога да получавам идеи,съвети и всякаква информация около сватбата.Някой неща никак не са ми ясни
....,нооо то човек не се жени всеки ден.Така че предварително благодаря на всички които имат желание да помагат!Лек и спорен ден от мен!!!
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #97 -:
април 03, 2009, 17:55:36 »
plamka
Ние също ще се радваме да ти помагаме, кой с каквото може. Питай за всичко, което се сетиш, с удоволствие всеки ще откликне. Наистина няма нищо по-приятно от емоциите по сватбените приготовления, сама ще се увериш
Активен
bandidi
Професор
«
Отговор #98 -:
април 09, 2009, 10:34:54 »
Heathercream и Plamka, добре дошли! Отдавна не съм влизала в темичката, но е чудесно че с пролетта идват и новите попълнения. Хайде, споделяйте докъде сте и от какво имате нужда, за да помагаме с каквото можем!!!
Активен
plamka
Регистриран
«
Отговор #99 -:
април 09, 2009, 13:11:10 »
Здравейте отново!Благодаря за топлото посрещане!Датата на нашата сватба е 22.08.2009г.Засега сме резервирали най-важните (според мен) неща-ресторант "Империя",църквата и гражданското.Сега трябва да си изберем DJ и много се чудим кой да е.Надявам се вие да ме помогнете в избора.Ами засега това сме направили.
...Помагайте с идейки..
.
Активен
katrin_sl
Ентусиаст
«
Отговор #100 -:
април 10, 2009, 10:57:11 »
Bandidi, мила, как си? Коремчето расте? Пусни някоя снимка да те видим.
Относно DJ - всеки ще препоръча този, който е бил на неговата сватба. Ние ползвахме Найден и бях доволна. На сватбата ни направи голямо шоу в традиционен стил. Гостите го говориха дълго след това.
А за видеооператор бих ти препоръчала Георги Ангелов. Видях една сватба на моя позната и беше супер!!!
Активен
plamka
Регистриран
«
Отговор #101 -:
април 10, 2009, 11:34:07 »
Ами ние точно на Георги Ангелов се спряхме-аз го познавам,а и гледах негови снимки в сайта му-много ми харесаха.Имам номера на DJ Найден и Иван Иванов,Но като цяло досега всички са ми препоръчали Найден.Охх,незнам тия дни ще звънкам щото това е мн важна част и......няма време за отлагане.
Активен
bandidi
Професор
«
Отговор #102 -:
април 10, 2009, 13:01:16 »
Кате, раста вече по-бързо. Няма ли да си идваш скоро да се съберем форумци? Ще сложа снимка в моите снимки довечера, че малко ме е срам:)
Нашият ди джей беше Митко Бонев и също останах много доволна. Имаше игри както и добре подбрана музика, която не бяхме уговаряли предварително. Чудесно се справи. Бяхме поканили и двама танцьори (имам телефона, ако някой се интересува), с народни носии, които танцуваха на кмовете и направиха голямо шоу. Накрая, за да си получа парите от тях ни дадаха задача: младоженецът да целуне булката на 10 различни места. Беше много смешно.
Активен
plamka
Регистриран
«
Отговор #103 -:
април 10, 2009, 13:07:44 »
Да това за танцьорите и ние сме си ги мислили.Ако е възможно да ми дадете някакъв телефон.Аз съм гледала сватба с народни танцьори-много е готино.Но те бяха 4-ма и прост играха на младоженците-това беше изненада за тях от кумовете.много много хубаво.
Активен
bori
Сватбар
колко е хубаво,когато се усмихваме
«
Отговор #104 -:
април 10, 2009, 14:31:24 »
:welcome:Плами,
Да изпиташ напълно удоволствието от подготовката на сватбата!
Аз също съм много доволна от DJ Иван Иванов,ако искаш телефон -на лични.Просто си подбираше както трябва музиката,предварително ни беше разпитал за това какви песни да са за "Първи танц",за кумове ,родители,какво предпочитаме.Бяхме си измислили ритуал по посрещането и той ни съдейства да го направим,както искаме.Малко го изтормозихме с моите хрумвания(предимно мои)
Имах един поздрав към младоженеца,той ми предложи да е на фона на една песен,разбрахме се само с кимване и оставихме милото с
)( и не само него) :girlhide:Въобще следеше много за вкусове към музика,ритуали.Все пак всеки си е различен и му харесват различни неща.Дано какъвто и да е изборът ти ,да си доволна от купона.Най-големият недостатък на сватбата ни беше,че ми се стори твърде кратка,може би затова някои я правят 3 дни :)Да може да се кефят по-дълго.
За Георги Ангелов-аз също гледах неговия сайт-харесаха ми колажите.Свързах се с него и ми направи доста колажи,със снимки от фотографа ни и от приятели.Хубави станаха,като картички.А иначе нашият фотограф беше Неделчо Великов.Той също е симпатяга,знае как да си свърши работата,как да ви предразположи.Вие ще си решите:)
Поздрави на всички момичета!
Дидка да знаеш,че много ви завиждам благородно,като бременни манекенки сте-само коремчета и едни тънички крачета,много сте сладки и ти,и Майчето(като гледам снимки),и двете Мимета бяха така.Какво да се прави-късметлийки,радвам ви се!
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...