Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 11, 2024, 22:01:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: С какво меню да посрещнем гостите вкъщи?  (Прочетена 56143 пъти)

ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: юни 05, 2008, 12:47:07 »

да правилно то не се консумира нищо но трябва да има Girl_hide представете си една маса само с алкохол и една чиния със сладки girl_impossible
според мен трябва да се чувства изобилието и не ка си признаем че веднага ще ни направи впечатъление ако е подщи празна масата
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: юни 05, 2008, 12:53:52 »

Да ви кажа до сега не се бях замислила че трябва да има нещо на масата като дойдат да ме вземат. Може ли да съм такава шматка. girl_impossible Сега като чета, като че ли най-добре да има хапки, някакви сладки и ядки, за да е по-удобно и да не се цапат гостите с някакви топли, наливни ястия. А за пиене може би безалкохолни и вино, евентуално ако някой иска кафе, да има готово. Вие какво ще кажете? И за колко души според вас трябва да се предвиди грубо. И колко време се седи в дома на булката, ако е много дълго, може би е по-добре да има повече неща. Леле, взех да се шашкам  girl_impossible
Активен
suny_girl_bg
Ентусиаст
**
Публикации: 133

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: юни 05, 2008, 13:03:06 »

И според мен трябва да има някакво мезе - шунка, кашкавал, луканка, сиренце, но не и нещо готвено. Алкохол трябва да има. Ядки също може да се сложат. Относно хората значи младоженеца тръгва от тях, зависи колко човека е поканил в тях, отиват при кумувете и от там идват във вас. Така че си прецни колко човека ще бъдат в младоженеца, в кумувете и колко ти ще поканиш в къщи.
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: юни 05, 2008, 13:03:52 »

Мискаприз, споко! Ние тези дни обсъдихме това с менюто в нас и решихме да има ядки, сладки, може някакви солени неща, безалкохолно, сок и уийски. Аз не знам колко хора ще дойдат за вземането, може би 10 роднини и някои мои по-близки приятелки. А и от родата на милото като дойдат още 5-6 човека, но не мисля да се бавим, а и нашата сватба е  вечерна,  но понеже ще ме взимат от друг град ще има и 40 мин път, та като дойдат към 15 часа няма никой според мен да е  гладен и сме се спрели на следобедно кафе...дано да съм ти помогнала:)
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 512

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: юни 05, 2008, 13:13:26 »

аз си мисля да заложим на кетъринг фирма.............Zahira благодаря за сайта офертите им изглеждат доста примамливи,мисля тези дни да звънна да разпитам
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: юни 05, 2008, 13:51:07 »

Друго, което ми идва наум са едни сладки на килограм, които се продават в цели тавички или на грамаж, има много такива фирми и няма да се занимавате да готвите и аранжирате:

http://www.sladki.com/index.php?act=magazin

Ние още не можем да го измислим как ще бъде, тъй като се чудим да има ли взимане или не. Ако ме взима то ще бъде от апартамента в който живеем. От друга страна пък как да дойдат моите роднини, може би малко по-рано и младоженеца да отиде да вземе кумовете и връщайки се все едно идва да ме вземе. При нас няма да има такива работи с откупване на булката, пълнене на обувки и т.н.
Нашата сватба ще е вечерна от 17 и 30, но сме се разбрали с фотографа да имаме предварителна фотосесия и се чудим как да оставим роднините и да отидем да се щракаме. Като отидем в ресторанта вече всички трябва да са се настанили и да започне церемонията.
« Последна редакция: юни 05, 2008, 13:55:04 от Zahira » Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: юни 05, 2008, 13:53:30 »

В Пикадили предлагат украсени плата от мезета и сирена. Поръчваш си ги на единия ден и на другия са готови. Доста удобно и подходящо е за случая. Нито за подноси, нито за рязане мислиш.
Е, разбира се и отделно трябва сладки, бонбони, ядки ...
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: юни 05, 2008, 15:39:12 »

незнам за кой град става въпрос за кетъринга но ние нашият (и на мажа ми за вкъщи) го поръчахме от х-л Аква Варна, цените бяха много добри и всичко беше прясно и красиво
немога да намеря снимка да ви покажа
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: юни 05, 2008, 15:52:55 »

Момичета, да ви кажа, свързах се с 2 кетъринг-фирми в Пловдив. Едната не ми направи добро впечатление, но от другата бяха много учтиви. Обясних за какво става въпрос. Те ме успокоиха че постоянно имат подобни поръчки и сами ще прецезират количествата и вида на храните и ще ми изпратят оферта и снимки, което на мен много ми хареса. Стори ми се доста професионално отношението на жената пък да видим. Като получа офертата ще ви кажа как е  pardon
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: юни 05, 2008, 16:09:54 »

ели, прати координати на тази фирма на лични thank you
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: юни 05, 2008, 17:58:04 »

Елинце, и на мене, ако обичаш също.  blush
Тя майка ми говори за подобно нещо, но съм сигурна за коя фирма е имала предвид (или може би магазин ми каза). Сега нещо ми се върти в главата, че и в Била правят разни плата.
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: септември 25, 2008, 15:57:00 »

незнам дали тук е мястото но не намерих по подходяща тема.
какво меню да има в дома на буклата когато идват да я взимат?
ясно ми е че няма да има много време и нещо трябва да хапнат защото милото ще тръгне преди обяд от тях и ще дойде да ме вземя някъде към 14 и си мисля че ще са огладнели от пътя smile
най вероятно няма да има места да седнат всички и трябва да е нещо което можеш да си вземеш и с ръка. гледах че фирмите за кетъринг правят хапки и ги забучват на клечки.
какво ще кажете за да улесня мама да поръчам разни готови неща, те да ги направят и аз в петъка преди сватбата да ги занеса?
а можете ли да ми препоръчате фирма за кетъринг? има много в нета но като не съм ги ползвала малко се притеснявам за качеството
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: септември 25, 2008, 16:05:47 »

echy_, ние бяхме заложили на сладки, сухи колбаси и разни кашкавалчета. Купихме всичко от Кауфланд - там ни нарязоха всичко и трябваше само да се сервира. Намерих едни много сладки картонени чинии, които изглеждаха много добре - по нищо не им личеше, че са за еднократна употреба .
Гостите наистина не се засядат кой знае колко на масата, но не може на празно да ги посрещнете. При нас почти всичко остана, защото в такъв момент никой не се сеща за ядене smile.
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: септември 25, 2008, 17:40:41 »

И аз мисля да наредим по-скоро символично и импровизирано, колкото да не е празна масата. Не вярвам някой наистина да яде. Освен това няма кой да се занимава. Мислим да нарежем сухи мезета, ядки, кашкавал, някакви готови салати, сладки, а може и от готовите малки кюфтенца. Не се притеснявай чак толкова.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #74 -: септември 25, 2008, 20:43:05 »

Мисля, че в дома на булката трябва да се сервира само нещо, което може да се яде и с ръка  blum, ако ме разбирате.  При нас имаше сухи мезета - луканки, филета, също сирена, кашкавал, ядки, и задължително нещо сладичко - пастички, петифурки, дребни сладки, луксозни бонбони.  Не зам защо, но в такива моменти хората търсят много нещо сладко.
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: