Здравей,
Гост
Вход:
Регистрация
Забравена парола
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 25, 2024, 07:18:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Регистрация
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
ГОТВЕНЕТО - част 5
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ГОТВЕНЕТО - част 5 (Прочетена 198702 пъти)
rallito
Любопитен
Публикации: 34
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #405 -:
март 02, 2009, 20:49:45 »
Моя съпруг много обича баница, мога да експериментирам с тази с пиле. Може ли да те помоля за рецептата! Благодаря
«
Последна редакция: март 02, 2009, 20:56:26 от botevi
»
Активен
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #406 -:
март 03, 2009, 16:29:39 »
1 пилешко бутче сварено и обезкостено
300 мл пилешки б,льон от варенето на пилето
200гр гъби нарязани на филийки
3 яйца
1 пакет кори
олио за поръсване
Гъбите се задушават .Към тях се прибява пилешкото месо.В тама се редят две три кори плънка и пак две три кори и така до свършване на продуктите като се завършва с кори.Баницата се нарязва и в процепите се сопва по малко олио.Бульона се смесва с разбитите яйца и се залива баницата.Пече се на 200 градуса до готовност.
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 2117
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #407 -:
март 03, 2009, 18:19:44 »
Гучи много хубава рецепта
Досега нито една твоя рецепта не ме е подвеждала
Имам питане имам едни печурки в консерва....мъжо иска да ги направя с масло,ама как ?
Активен
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #408 -:
март 03, 2009, 18:24:26 »
Ами аз съм ги правила само с пресни гъби Гъбите в масло.Незнам как би се получило но не пречи да пробваш.Иначе се запържват в повечко масло след като се сварят и се слагат подправки.Освен да проваш да ги запържиш твоите направо от буркана.Айде да кажеш дали се е получило.
Активен
rallito
Любопитен
Публикации: 34
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #409 -:
март 03, 2009, 18:45:33 »
Гучи, баница стана страхотна!!!!
Благодаря за рецептата!
Тъкмо сега я пробваме! Много сполучлива рецепта!
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 2117
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #410 -:
март 03, 2009, 19:21:31 »
Гучи а гъбите за баницата какви трябва да са ?
Активен
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #411 -:
март 03, 2009, 20:49:06 »
Става и с пресни и с консервирани.Като консервираните направо ги нарязваш на филийки и към пилешкото месо без да ги задушаваш.
Активен
rallito
Любопитен
Публикации: 34
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #412 -:
март 03, 2009, 21:20:45 »
С пресни е по-добре, запържи ги в краве масло и става супер, консервираните придават леко кисел вкус! Снощи правих гювечета и реших да експериментирам с консервирани гъби, вкуса стана доста различен, просто консервата е кофти нещо, по-добре пресните гъбки!
«
Последна редакция: март 03, 2009, 21:22:34 от botevi
»
Активен
zlatomira__
Професор
Пол:
Публикации: 457
Обичаме те малко Мишленце
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #413 -:
март 03, 2009, 21:54:38 »
тази рецепта на мен ми звучи като нещо подобно на закрита пица
Активен
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #414 -:
март 04, 2009, 09:57:09 »
Злати няма нищо общо с пица ,баница си е.
Активен
svetli
Баш Майстор
Пол:
Публикации: 1959
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #415 -:
март 04, 2009, 10:48:11 »
Блещучка
благодаря за отговора. И нашата машина си дойде с книжката с рецепти, но аз не правя хляб по тях. Използвам брашната на Техра и всичко меря на око. Любопитно ми е, ако някой ги е ползвал, дали може да ми каже относно това какви подобрители съдържат. И дали на пазара има нещо подобно на друга фирма.
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 2117
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #416 -:
март 04, 2009, 15:56:34 »
Днес ще правя баницата на Гучи
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 2117
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #417 -:
март 04, 2009, 17:17:45 »
Моля помагайтеееееееееееее Гучи махат ли се пънчетата на гъбите?
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
Пол:
Публикации: 914
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #418 -:
март 04, 2009, 17:30:51 »
Мила, може и да ги махнеш, може и не. Не мисля,че е фатално
Може да ги махнеш и с тях да направиш една супичка с картофи например
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 2117
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #419 -:
март 04, 2009, 19:34:03 »
Пак ще си го ям сама !!!!
Активен
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
ГОТВЕНЕТО - част 5
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
-----------------------------
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
-----------------------------
Приготовления за сватбения ден
-----------------------------
=> За нея
=> За него
=> Организация на сватбата
=> Всичко около сватбата
-----------------------------
След сватбата
-----------------------------
=> Сватбата на...
===> Меден месец
=> Свършената и несвършена работа
-----------------------------
Лафче
-----------------------------
=> Любовта и ... брака
=> Бебчета и майчинство
=> Домашен уют
=> Здраве и красота
=> Празници
=> Кафе или чай?
===> ГОРЕЩ СТОЛ
=> Форумски игри
-----------------------------
От Svatbata.bg
-----------------------------
=> "Сватбени емоции" V
===> Конкурс "Сватбени емоции" IV отминал
=> Албуми
Powered by SMF 1.1.16
|
SMF © 2011, Simple Machines