Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 25, 2024, 15:58:26

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 4  (Прочетена 169580 пъти)
 
Pisetata
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 675



Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: ноември 08, 2008, 15:14:02 »

Момичета,аз все още търся идеи за заешко! pleasantry
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #91 -: ноември 08, 2008, 17:06:36 »

Момичета,аз все още търся идеи за заешко! pleasantry

Ами аз ти дадох идей ,няколко даже, върни се 1-2 страници назад
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: ноември 08, 2008, 18:18:05 »

Тази вечер сме на банички с кренвирш празеник и мъфини с банан и шоколад.Ама мъфините вече свършиха и не успях да ги снимам.Угре съм режила да правя на Данитка манджата с праз и спанак.
Писе за заешко не мога да ти помогна много мила защото не готвя заешко.Един път съм го правила пълнен с картофи на фурна.Ако решиш мога да ти го напиша като рецепта но не съм го правила много отдавна.
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371


....братска обич.....


Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: ноември 08, 2008, 18:55:10 »

Писе, радвам се че ти е харесал сладкиша с ябълките. Ето и още един, който правих, тези дни, бърз и лесен е, но не е с ябълки.
За тестото:
3 яйца
1 чаша брашно
1 чаша захар
ползвам от големите с дръжка
1 ч.л бакпулвер
1 ванилия
5 супени лъжици олио
7 супени лъжици вода
Разтопявам в тавичката 1/2 пакетче масло, след това нареждам плодовете от един компот ( най-често праскови или кайсии) и изливам кексовото тесто. Пече се - докато стане готово smile, като обикновен кекс. През това време разбивам 4 белтъка с предварително разтопена на котлона  1 чаена чаша захар. Разбивам като обикновен крем с белтъци, но с тази особеност, че сипвам карамелизираната захар по-малко и постепенно докато кремът се сгъсти. За да ми е по удобно, държа карамела на котлона, за да бъде течен. След като се изпече блатът, го обръщам ( с прасковите нагоре) в тортена чиния осиропявам със сока на компота като спазвам правилото топло със студено. След осиропяването нанасям крема и отгоре украсявам с капки карамел. Става много красив и лек, за тези които обичат осиропените сладкиши.
Отдавна се каня да опитам усуканицата и празеника. Ще споделя  и аз като ги направя.
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: ноември 08, 2008, 19:04:37 »

Мила този сладкиш съм го правила и наистина е страхотен.Аз го правя с компот от кайсии.Отгоре слагам натрошени орехи.А глазурата правя като карамела го сипвам в разбитите с захар белтъци и бъркам и вътре стават едно пърченца а самия крем става карамелен.
Препоръчвам го с две ръце този сладкиш.Дарлинг браво за готината рецепта.И задължително направи празеника много е готин.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Пол: Жена
Публикации: 6458



Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: ноември 08, 2008, 19:21:12 »

Момичета току що сготвих страхотна солена торта

200 гр брашно
1/2 пакетче бакпулвер
125 мл прясно мляко
3 яйца
1/2 ч.олио
200 г шунка
100 г печурки
75 г кашкавал
15 маслини
25 г слънчогледови семки за поръсване





Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #96 -: ноември 08, 2008, 20:42:04 »

Гучи, и ние като вас сме на банички .Направила съм и малки ордьоври и зелена салата и чакаме Сървайвър
ето и баничките със сирене

Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #97 -: ноември 08, 2008, 20:45:23 »

а ето и ордьовър+зелена салата

Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 675



Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: ноември 09, 2008, 00:54:14 »

juji ,съжелявам,мила,явно съм пропуснала! Wink
gucci , мила,няма да имам нужда от рецепта за заешко.Писето си го сготви тази вечер! *YAHOO*Благодаря все пак! give_rose
 darling ,благодаря за новата рецепта! @}->--Непременно ще я направя!  good
Момичета,аз тая вечер направих пъстървите с бадемов сос в фолио-станаха много вкусни.Не можах да ги снимам,че имахме гости и така/следващият път/. Wink
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1959



Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: ноември 10, 2008, 11:21:07 »

Гучи много се радвам, че ти харесват моите измислени рецепти. Ще пробвам и аз с царевица следващия път. А относно кашкавала - аз обикновено правя празеника през пости и въобще не съм се сетила за него, но звучи много добре. Някои хора слагат и сирене в плънката.
Момичета, аз нали се чудих дали мога да нарежа продуктите за руската салата в робота - ами не остана време за друго и в крайна сметка там ги пуснах. Не е зле - просто не се усещат така отчетливо отделните вкусове, но за бързо - и така става  girl_wink
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: ноември 10, 2008, 11:40:09 »

Момичета мисля да пека пиле цяло във фурната  smile
Идеи за рецепти?
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2079


Загубил всичко, не загубвай себе си ...


Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: ноември 10, 2008, 11:46:23 »

Данитка, аз като имам цяло пиле за печене използвам кесия. Слагам моркови, картофи - каквито там зеленчуци обичаш и така. Става бързо - т.е. предварителната подготовка не отнема много време и после само се готви  blum
Активен
elfina
Сватбар
***
Публикации: 154



Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: ноември 10, 2008, 11:48:44 »

Данитка,аз цяло пиле пека върху сол.Не изисква никакви усилия или умения  Wink
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: ноември 10, 2008, 11:56:55 »

А тези пликове за печене къде се продават ?
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1959



Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: ноември 10, 2008, 11:59:33 »

Дани има едни пакетчета - плик плюс подправка за пилето. Отделно продават по хранителните магазини и само пликове.
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines