Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 04:09:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Roumyana-23.08.2008!!!!!
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Roumyana-23.08.2008!!!!! (Прочетена 28944 пъти)
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
Отг: Сватбата на Roumyana-23.08.2008!!!!!
«
Отговор #45 -:
август 24, 2008, 00:04:44 »
Честита сватба, Руми! Желая ви много любов и семейно щастие!
«
Последна редакция: август 24, 2008, 00:06:53 от ellie_bellie
»
Активен
Mila_
Професор
«
Отговор #46 -:
август 24, 2008, 10:01:55 »
Честита
много много любов и щастие на младото семейство
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #47 -:
август 24, 2008, 10:47:37 »
Честито на младото семейство! Пожелавам ви дълги години семейно щастие и любов!
Активен
kotelinka
Любопитен
«
Отговор #48 -:
август 24, 2008, 12:39:09 »
Честито на младото семейство! Пожелавам Ви огънят на любовта Ви никога да не угасва!
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #49 -:
август 24, 2008, 15:28:06 »
Честито на младото семейство! Бъдете много щастливи заедно и се радвайте на спокоен семеен живот!
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #50 -:
август 24, 2008, 20:01:25 »
Честита сватба!
Много дълъг и щастлив семеен живот!
Активен
Оля
Сватбар
сем. Желеви
«
Отговор #51 -:
август 25, 2008, 11:45:43 »
Честито на младото семейство!!!
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #52 -:
август 25, 2008, 12:45:17 »
ЧЕСТИТО!!!!!
Пожелавам ви много любов и разбирателство
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #53 -:
септември 04, 2008, 23:35:43 »
Руми, нещо много време ни се губиш, знаеш ли как те мисля? Как си, как мина сватбата, много се надявам да ни разкажеш скоро и да ни покажеш каква хубава булка си била!
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #54 -:
септември 05, 2008, 11:09:58 »
Мдаа и аз все проверявам за Румито, но нея все е няяма. Хайде, чакаме вече с нетърпение.......
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #55 -:
септември 09, 2008, 19:50:09 »
ееее момичета появих се най сетне и аз!!!!!!!
Първо искам да благодаря на всички за пожеланията, много сте мили, искрено ви благодаря .
ами да разкажа за моята сватба, то вече многоооо време мина, и съм позабравила малко
, ама.......
Първо да споделя , че си бях супер спокойна, предната вечер си легнах и стаах в 8,30, бях планувала да спя до 9,30 , ама едни майстори ме събудиха.
пих кафенце и закусих печена филийка с луканка, това ми беше за целия ден храната и хубаво че съм мъдра и закусих
Помотках се из къщи, взех си душ и тъкмо се канех да потеглям за фризьора, дойдоха сестра ми с двамата ми племеника-, момче и момиче-малките шаферчерта и разбира се всяха лек смут в спокойния ми ден.
беше много топло на нашия ден 39 градуса, та с климатик трябваше да съм и кумата ме закара на фризьорката, която тя вече беше посетил, много ми беше хубава милата - с прическа и така отидах на фризьор. стоях там към 2,30часа, даже по-едно време щях да заспя, толкова ми беше спокойно.
прическата ми стана супер, ама точно както съм си я представяла, много стилна и изчистена и не мръдна цяла вечер и булото ми закрепи, абе супер. кумата пак дойде да ме вземе, през това време ми се обади и младоженеца, че и той щеше на фризьор да идва да не се засечем
вече беше свършил разпределените от мен задачи и чакаше в общи линии аз да свърша.
отидах си у нас в очакване на гримьора.
искам да кажа на всички, че имах най-добрия гримьор в Пловдив, не знам за останалата България как е, но го препоръчвам на всеки. направи перфектния грим, който не помръдна цяла вечер. просто невероятно.Благодаря на Слави!!!!
Активен
roumyana
«
Отговор #56 -:
септември 09, 2008, 20:05:39 »
и така гримът ми отне около час и нещо, имах си много време, почнах да гримирам и майка ми и в това време дойде една от приятелките ми, която малко подрани-към 20 мин и всъщност тук започнах леко да се изнервям, всъщност не толкова изнервяне, колкото сипомислих, че закъснявам от плана,което не беше така разбира се. а и ми оставаше само да си облека роклята и обувките. съответно набързо се облакох и в общи линии докато дойдат гостите аз само се оглеждах и се възхищавах на себе си и питах дали съм красива.
време е да отбележа , чеи роклята ми стана много хубава и стилна и да похваля Версай асеновград и Вера, браво и на вас.
Дойдоха още 2 приятелки и зачакахме , е и тук се сетих че в бързината не съм отишла до тоалетна преди да се облека, а 15 минути си оправях роклята и започна едно колебание- да ида или не, ами ако дойде младоженеца и аз съм в тоалетната, но се оправиха нещата. и така след малко дойдоха и младоженеца с родителите и приятелите. ние нямахме бутане на врати и т.н., така че майка ми направо каза: Заповядайте и така...
бях сама в стаята и влезе той, беше толкова хубав и като ме погледна направо не знам, беше се просълзил и ме гледаше с такова обожание, но сълзите леко ме объркаха, ( заедно сме от 15 г. -никога не е плакал) и така беше вълшебен миг, дойдоха и другите, поздравихме се, наздравица, разменихме подаръци с кумовете и аз вече въобщте не знаех как сме с времето и рекох да тръгваме. снимахме се и на двора и на улицата и потеглихме към стария град.
направихме фотосесия преди да идем в ресторанта, която стана супер, поздрави и на фотографа Слави от фото Пинк., имаше доста време, но музеите не работеха вече и това леко посмути плановете ни.и решихме да идем в да се снимаме в двора на резиденцията.
Гостите вече бяха там, бше много вълнуващо. Дворът се оказа наистина приказен, много цветя, фонтанче, абе разкош, снимахме се спочти всички гости. после церемноията - ние влезахме тържествено като малките шаферчета минаха преди нас и хвърлях цветенца, малката палавница леко се затича, но се пооправиха нещата, подписането мина, на двора беше пак, аз през цялото време бях супер спокойна и щастлива, бях решила да не се дразна и ядосвам за нищо и успях да го постигна. Настъпах го-то по-скоро той си даде крака милия, взех и по- голяма част от питата, абе какво да кажа.
после приемахме поздравленията на двора , гостите трябваше да си вземат шампанско и да ни поздравяват, което не знам защо не стана, но карай. Шаферите се справиха бледстящо с асистенцията.
после се качихме и горе в ресторанта като бая почакахме да се настанят гостите, имаше едно инструментално дуо, което ни свиреше и беше много романтично.
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Консултант по кърмене към НКК
«
Отговор #57 -:
септември 09, 2008, 20:09:19 »
всичко е минало като по вода, най-ми хареса моментът на срещата м/у младоженците - много романтично
Активен
roumyana
«
Отговор #58 -:
септември 09, 2008, 20:20:52 »
Ресторанта също мина без издънки, бяха подредили масите добре, обслужането беше на ниво, храната перфектна, остана ни много алкохол, ама много, при това беше марков и аз очаквах хората да пият повече.
Ди джея-нямам забележки, изпулни всички наши изисквания, ние му бяхме дали супер подробен списък с песни и обяснение какво да прави, посдравления и за него, и гостите много харесаха музиката.имаше голяма забава, много танци и луд купон. В общи линии ние въобще не седнахме през цялото време, и младоженеца беше хипер активен, разби е от танци, то това си ми беше обещание от много отдавна, защот той не танцува по принцип, обаче не се спря на сватбата. Тортата също се оказа много добро попадение, то след като обиуколох всички сладкарници по 2 пъти-и на външен вид и на вкус много добре. Операторът беше неуморим и направи страшен филм, освен това ми препоръча и ДЖ и фотографа, за което заслужава още едно голямо благодаря на Илко Иванов.
всички много се забавляваха, накрая особено последния час в ресторанта повечето възрастни си бяха тръгнали и всички приятели бяха на дансинга и беше много яко.Отидахме към 2 в Новотела, защото Ексел пиано бар не работеше и съответно в Новотела беше леко тъпо от към музика, плюс че ни излъгаха със сметката, ама карай, бяхме всички приятели и беше наистина мног хубаво и истинско, накрая ни изпратиха вси1чки заедно с викове и поздразвления, беше сзтразхотен миг, те продължихазззз другазде, но ние сзе прибразхме-беше 5 без 10 като се прибрахме в хотела ,апартамента, беше много романтиче и приказен. Спахме малко, имахме чудесна сутрин. вечерта се събрахме с кумовете и родителите, а на другиоя ден заминахме на медена седмица в Албена, къдетъо искарахме много романтично и хубаво, изненадаха ни с апартамент, хотела беше на плажа-Гергана и всичко беше перфектно.
какво да ви кажа, може би пропускам нещо не знам, ако е така, ще доразказвам, но наистина беше една прекрасна сватба, такава каквато я направихме с много любов ние, нямаше нещо, което да не беше хубаво, за което много се раДВАМ НАИСТИНА. аААА БУКЕТА съще беше приказан и то на супер цена, преопръвам на всеки, бутониерите , букета на колата, абе много съм доволна.
ааа може би забравих най-важното милия ми младоженец, беше приказан в бял костюм, леко златисти фишу и елек, и толкова мил и подкрепящ и романтичен, направи всеки миг много специален.
Момичета не знам как е боило при вас, но през цялото време се чувствах толкова приповдигнато, уникално чувство на щастие и вълнение и тържество, просто велок момент за всяка жена, пожелавам на всички вас да изпитате същите мигове и трепети.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #59 -:
септември 09, 2008, 20:59:30 »
Руми, много се радвам, че си имала толкова страхотна сватба и че си се чувствала така, както описваш. След като и моето събитие е минало, напълно те разбирам за какво говориш, наистина е вълшебен този ден за всяка булка и трябва да се изживее!
Имаш ли снимки, много искам да видя щастливата булка!
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
Всички
Нагоре