Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 03:38:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 3 част  (Прочетена 159092 пъти)

ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: август 26, 2008, 15:38:54 »

ей сладурка може да пуснеш някоя от любителски апарат за да ни задоволиш любопитството... blush
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: август 26, 2008, 15:53:21 »

Бисунка, ЧЕСТИТО и от мен! Пожелавам ви много щастие, любов и разбирателство! give_rose

Момичета, искам да ви помоля, ако някой има отзиви за сватби в Малкия Бунарджик, да ги сподели с мен! smile
Благодаря ви предварително!
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: август 26, 2008, 17:08:18 »

била съм на две сватби в Малкия Бунарджик, и двете бяха хубави, много добре организирнани, весели... има няколко съформуки със сватби от там те ще ти кажат по подброна информация, но аз като гост съм оставала доволна от сватбите организирани в този ресторант.
Активен
LIONITA
Новак
*
Публикации: 12

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: август 27, 2008, 08:45:31 »

Момичета,ние се спряхме на Ресторант - Градина Марково,имате ли някакви отзиви за там и как да действам с Агенцията за украсата,понеже те работят с ,,Парфюм,,.Аз съм решила да си правя украсата сама,но за МАСАТА ,на която ще стоим,самата шатра тоест ще трябва да се обърна към тях...колко ще ми излезне,друго не искам от агенцията ,а само това?
Имам още един въпрос към Пловдивските булчици,някоя има ли идея за цените на тюл?Както и магазин да ми препоръча?

Сватбата на моята кума беше там и тя остана много доволна,но тогава работиха с друга агенция.Тюла който аз си купих беше 8лв на метър но е с брукат има и изчистен и понеже ще ходя пак тази седмица ще видя колко струва иначе имаше доста цветове
Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: август 27, 2008, 09:24:46 »

ilina голямо разнообразие на тюл имаше в Асеновград, но доколкото си спомням един метър беше 7-8лв. Сега като се замисля това беше цената на цветния, а обикнопвеният сигурно излиза по- малко smile
Активен
ilina
Любопитен
*
Публикации: 39

Be Best Bride

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: август 27, 2008, 10:05:23 »

Благодаря  за отговорите  give_rose
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: август 27, 2008, 10:15:05 »

Здравейте и от мен!!!
Най-напред да кажа ЧЕСТИТО НА Бисунка!Желая Ви безкрайно щастие,любов и разбирателство,взаимно уважение до дълбоки старини.
След като прочетох темата разбрах че има и други младоженци избрали Резиденцията в Стария град.
Е и на мен ми спестиха стаята за младоженци,но важното е че имаме още малко време да уточним "недоразумението".  sad Нашата сватба е на 14.09.2008г. .Относно фотографа сме се спряли на Митко Яков.Наистина видях много негови снимки и той максималнто се доближава до моето миждане за уловените мигове на сватбата. Уговорихме се  с него още в началото на юли.Бих искала да ми помогнете относно фризура и грим. Препоръчайте ми някои за град Пловдив.Благодаря ви предварително Желая Ви приятно организиране на сватбения ден!!!
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: август 27, 2008, 10:18:05 »

katya_79 x добре дошла.. избора на фотограф ти е №1, лично мое мнение, просто толкова са готини тези двама якови, че направо ме кефят максимално, и като хора и като професионалисти..
За фризура бих могла единствено да препоръчам моята фризмьрока която сътвори моята, а аз съм толкова трудна, никого незнам какво точно искам.. ако се интересуваш ще ти дам телефон на лични.
Успех с последните приготовления.. разкажи до къде сте я докарали.
Активен
Галюша
Ентусиаст
**
Публикации: 50

в живота няма щастие само щастливи мигове

« Отговор #98 -: август 27, 2008, 10:20:31 »

някой може ли и на мен да препоръча гримъор
Активен
katya_79
Професор

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: август 27, 2008, 10:51:56 »

Аничка благодаря ти за бързия отговор.
Да ще бъде хубаво ако ми изпратиш тел.на твоят фризьор.
Иначе с организацията почти приключваме.За фотографа стана ясно.За ди-джей -Николай Николов и Тошко, оператора се казва Пламен но за фамилията не се сещам в момента. С роклята,чанта, обувки съм готова. Букет и украса за колата ще ги поръчаме с кумата  при Даниела Лефтерова.Що се отнася до украса в ресторанта-ще бъде само с цветя, но там управителката обеща да ги поръча.От балони се отказах защото мисля че ще стане притрупано.Тортата я поръчахме в ресторанта.Кошничките си ги направих сама макар кумата ми да искаше да ги купим.Също сама направих и подаръчетата за гостите, и възглавничката за пръстените.
Готови сме и с изненадата за кумовете.
Все още чаши не съм избрала както и украсата за тях.Ти къде поръча твоите?
Имам чевството че нещо пропускам. Непрекъснато правя списъци и имам чувството че на моменти ще откача.  tease Но нищо то това е част от организацията нали? smile Ами това е за сега от мен. идеи и съвети приемам с най-голямо удоволствие.
Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: август 27, 2008, 11:26:01 »

Усещането, че уж всичко е готово, а аз нещо пропускам ми е много познато  crazy Постоянно преглеждам списъците и ми се струва, че все нещо изтървам pardon Както беше писала една съфорумка
дрябва да си направя списък на списъците crazy
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: август 27, 2008, 11:59:18 »

katya_79 и mila_ искам само спокойствие от вас, всичко друго разберете се нарежда от само себе си в деня, толкова бързо отлитат тези специални моменти, че дали нещо дребно е пропуснато няма никакво значение. Наслаждавайте се на последните ви предсватбени трепети, защото те са незабравими и едно от най хубавите преживявания, особено когато всичко се прави с желание и любов.
Списък на списъците, аз съм същата толкова графици списъци бях направила, всички се хванаха за главата, сватбата беше много хубава за мен лично, сигурно ще има недоволни сигурно и нещо съм пропуснала, но въпроса е че на този ден се чувствах щастлива и спокойна, а и най важното е че човека с който искам да съм цял живот беше до мен ....
Активен
katya_79
Професор

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: август 27, 2008, 12:56:46 »

Усещането, че уж всичко е готово, а аз нещо пропускам ми е много познато  crazy Постоянно преглеждам списъците и ми се струва, че все нещо изтървам pardon Както беше писала една съфорумка
дрябва да си направя списък на списъците crazy

Скъпа mila_  аз се успокоявам с мисълта че всички гости ще са развълнувани и щастливи като нас на сватбата и дори нещо да сме пропуснали то няма да бъде забелязано 

Пожелавам ти да бъдеш най- хубавата щастлива влюбена и шармантна булка на този ден!
Активен
Оля
Сватбар
Публикации: 255

сем. Желеви

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: август 27, 2008, 13:18:11 »

Привет и от мен момичета! katya_79, поздравления и от мен за избора ти на фотограф!
galiusha,за гримьор можеш да надникнеш в темичката за грима, където gostenka_82 е дала доста добро "показно" от нейния грим. Мисля, че има и доста пловдивски булки, които от скоро вече са госпожи - просто надникни в албумите им и се ориентирай какъв тип грим искаш. Всички са много усложливи и без колебание ще ти дадат координатите на гримьорите си!
Хм, списъците, даааааа доста са , но е неизбежно и на мен лично ми  е приятно. Аз предпочитам да съм подготвена и спокойна в деня. Ако ще пропусна нещо се надявам да е от по-маловажните.
paralax, моите наблюдения от Малкия Бунарджик са доста отдавна, но мисля, че се получават добри сватби. Имат добро разположение на масите, дансинг не липсва, навън е зеленко... Не се притеснявай, ако това е твоят избор  girl_wink
Успех на всички!!!! До скоро и целувки на всички girl_in_love
Активен
usmiv4icata
Новак
*
Публикации: 9

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: август 28, 2008, 08:57:17 »

Здравейте момичета,и аз съм така да го наречем булка от Пловдив,или по-точно от близкия регион.От Раковски съм,и също се омъжвам.Моя ден е на 19.10.2008,и все по-често май-ще се налага да надничам в тази тема,за вашите съвети и помощ.Надявам се да мога да разчитам на вас  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: