Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 00:08:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 3 част  (Прочетена 159063 пъти)

Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: август 06, 2008, 08:42:57 »

Bisunka, в никакъв случай не е задължително. В някои църкви дори е нежелателно да са украсени.
Активен
Bisunka
Любопитен
*
Публикации: 39

ЧОВЕК НЕ ОБИЧА ИСТИНСКИ, АКО НЕ ОБИЧА ВЕчНО!

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: август 06, 2008, 10:21:42 »

Alucinado,  give_rose.Големи дилеми ме гонеха! huhhuh.gif
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ
Публикации: 517

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: август 06, 2008, 10:36:00 »

Аз ще слагам здравец с червен конец на бутилката и чашата, за свещите ще взема само една сатенена панделка.
Активен
Оля
Сватбар
Публикации: 255

сем. Желеви

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: август 06, 2008, 13:14:19 »

Момичета, и аз да споделя за впечатленията си от обиколката из пловдивските сладкарници. Минахме през Неделя, където ми дойдоха скъпички, оттам в Скалата - напълно поддържам мнението на Мила! Не знам дали е управителка или барманка, но жената зад бара се държа доста остро. Аз съм на мнение, че те са на работа там за да дават информация и да обясняват спокойно. Вместо с добър ден ни посрещнаха с Коя ви е датата?! Както и да е - и двамата с  Ники бяхме единодушни, че не това е нашето място. Минахме и през Светлана в Кичука (без особено мнение съм), а оттам в Попимони. Е, там получихме едно човешко отношение! Жената стоя на масата около 40 мин с нас докато уточним каква торта искаме, защото освен на външен вид те дават право да си избереш блатове, плънка (крем), глазура, украса, с две думи всичко по самата торта. Много бяха любезни!
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: август 06, 2008, 14:14:38 »

Оля,

какви кремове ви предложиха, вие на кой се спряхте - говоря за Попимони, питам,

защото иние ходихме, предложиха ни италианския крем, но на нас нещо не ни хареса, един такъв като пюре леко беше, имаше друга торта с такъв крем и нещо се разубедихме за този крем;

кажи вие на какъм се спряхте?
Активен
Оля
Сватбар

сем. Желеви

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: август 06, 2008, 14:21:46 »

Ние пък точно на него се спряхме (с шоколадови парченца). Да ти кажа на мен ми хареса, още повече че го опитах само като крем - без блатове.
Активен
lilince4
Регистриран

Публикации: 2

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: август 06, 2008, 16:00:46 »

Здравейте булки моята сватба беше в ресторанта на х-л Ленинград украсите бяха от тях.Тортата също много съм доволна от обслужването пожелавам ни на всички успех. danceg girl_impossible
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: август 06, 2008, 16:03:45 »

Оля,

ние взехме една торта с този крем,

аз не съм по тортите, даже 1 цяло парче не мога сама да изям и ми е горе-долу все тая,

но без торта не може и ми се иска поне гостите да са доволни от нея, така и така ще я купуваме, поне да е вкусна;

май ще пробвам брюле или тирамису, ще видим, днес се обадих, казаха, че могат всякакъв крем по наше желание да сложат, а всъщност имали над 30 вида крем за тортите;

а относно итал. крем - взех торта, защото все пак ще бъде в комбинация с блат и вкусът се променя малко!!!
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: август 06, 2008, 21:27:40 »

Момичета и ние поръчахме нашата торта от Попимони. Хората бяха много любезни, опитахме италиаския крем и много ни хареса, в крайна сметка нашата торта ще е с него. В Скалата също бяха любезни и ни обърнаха доста внимание, даже сладкарката излезе специално да обсъдим възможните варианти. Но въпреки това и на нас нещо не ни допадна Скалата. В Попимони бяха много по-мили и услужливи. Избрахме си много красива тортацвят шампанско, със златен кант и златни морски звезди на всеки етаж под канта. А отгоре на всеки етаж има златни перлички. В долната част на етажа вместо сметанови розички ще има корабно въже от някакъв материал, който се яде, не разбрах какъв ще е. Попитахме дали ще има оскъпяване заради допълнителните неща и промените, но казаха че няма. За сега съм доволна, да видим какво ще говоря след сватбата  pardon
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: август 07, 2008, 09:24:57 »

значи вие си избрахте моделче, каквото сте си харесали, така ли?

и искам да попитам те ли ви дадоха да опитате крема или ????

защото на нас ни казаха да си купим еди коя си торта, която била с такъв крем
Активен
Оля
Сватбар

сем. Желеви

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: август 07, 2008, 09:41:15 »

На нас ни казаха, че каквото искаме ще ни направят като модел. А за крема ни дадоха пълна чаша да го опитаме. Никой не ни е карал да си взимаме торта.
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: август 07, 2008, 10:09:31 »

ето, нас са ни метнали;

накараха ни да си вземем торта, която хич не ни хареса;

и се поотказахме да поръчваме от там, но вчера звъннах и попитах за крем брюле или тирамису и те казаха, че имат над 60 вида кремове за торти и освен това могат всичко по наше желание да направят;

но щом дават чаша с крем, ще искам да пробвам тирамисуто;

но това ще е сигурно на 21 или 22 август
Активен
bubule4e
Любопитен
*
Публикации: 30

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: август 08, 2008, 12:46:23 »

Момичета, искам да попитам  как стой въпроса със стойките?
Всякакви ли имат в Попимони?На мен ми се иска тортата да е с различни блатове.Ще се опитам да обясня: квадратен блат,отгоре следващия да е кръг а третия да е пак гръг но много по висок Нещо по-нестандартно и разчупено
.
Активен
Оля
Сватбар

сем. Желеви

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: август 08, 2008, 12:48:49 »

Да ти кажа Буболече, не съм видяла нито една стойка, защото те не ги излагат. Най-добре е да отидеш и да обясниш какво искаш, а те да ти кажат как стои въпроса с изпълнението. Успех!!!
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: август 08, 2008, 16:34:12 »

Привет и от мен,Оля не остана yahoo А да те питам,гледам ,че си напред с материала за тортита Wink по колко излиза горе-долу едно парче в Попимони?
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: