Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 00:43:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 3 част
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 3 част (Прочетена 159436 пъти)
Rapunzel
Професор
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 3 част
«
Отговор #360 -:
декември 03, 2008, 22:52:42 »
Elean
изборът ти на ресторант е прекрасен винаги съм мечтала да сме в Резиденцията, но ще сме около 120-130 ч и е тясно, мн ми харесва пожелавам ти да се чувстваш като истинска принцеса там. Относно фотограф и видеооператор и аз много се лутам, имам наблюдения на 3 сватби от Продан - той е от Асеновград но офиса му в Пловдив и предлага и двете услуги на доста добри цени, качеството също е на ниво, но тук няма никакви отзиви за него и почти ме разубедихте
сега не знам кой да избера, обърках се, някой ако е чувал нещо дори и негатив би ми помогнал много. За Димитър Яков съм слушала много, не само тук, но нямам представа каква е цената на услугата при него, ако някой знае нека сподели, моля
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #361 -:
декември 03, 2008, 23:09:02 »
здрасти cinderella, благодаря!
и аз мисля че изборът ни е добър и ни устройва, защото гостите ни са около 70 човека (поне засега). За Продан не съм чула/чела никъде. Иначе знаеш имената, които се спрягат из форума - Митко Яков (всички са много доволни от него, аз също него избрах), за видео - Тошко Стойков, Краси Петров, Димитър Димитров... Ако нещо те интересува, ще се радвам да помогна!
Активен
Rapunzel
Професор
«
Отговор #362 -:
декември 03, 2008, 23:52:28 »
благодаря ти
elean
аз имам още малко време да помисля, но сигурно и аз ще избера него, след като толкова много момичета са доволни човека е докал професионализма си, ще те помоля ако имаш сайт или тел. да ми го пратиш на лични, понеже няма да мога да се видя с него скоро ще трябва да уговорим някой неща по телефона и да пратя сестра ми да плаща капаро ако се разберем
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423
www.album.bg/kate_to
«
Отговор #363 -:
декември 04, 2008, 14:02:06 »
Момичета да споделя относно забавянето с видеото.И нашето видео се бави повече от месец, даже ако съм точна месеците бяха 2.Според мен не е важно колко време ще отнеме обработката, на повечето места става след месец,а какъв е крайният резултат!
elean, радвам се че си се спряла на фотографа и ресторанта, които и ние бяхме избрали за нашата сватаба.
«
Последна редакция: декември 04, 2008, 14:12:14 от katya_79
»
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #364 -:
декември 04, 2008, 15:30:54 »
мерси, катя
благодарение и на твоите препоръки
Активен
jiveto81
Ентусиаст
«
Отговор #365 -:
декември 04, 2008, 23:23:22 »
Момичета,аз мога да ви препоръчам гримьорка!Ако някоя от вас се интересува нека ми пише на личния.Много добре се справя и много се старае.Завършила е грим и перуки и гримираше моделите на някаква фотографка.Тя гримира на приятеля ми сестра му на сватбата й,и мен също.Всички бяха много доволни.
Активен
pepina83
Професор
на мама пчеличката
«
Отговор #366 -:
декември 05, 2008, 11:17:14 »
Живе,аз се заинтересовах от твоето предложение за гримьорка.Пиши ми на лични всичко за нея - тел.,цени,сайт-ако има,каквото се сетиш.....
Активен
pepina83
Професор
на мама пчеличката
«
Отговор #367 -:
декември 05, 2008, 14:51:59 »
Момичета, да ви питам - знаете ли къде мога да намеря такава покана - благодаря ви предварително
pokana002[1].jpg
(38.89 KB, 640x480 - видяно 337 пъти.)
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #368 -:
декември 05, 2008, 14:59:40 »
Тази покана мисля че съм я виждала в каталозите които ги има в дома на младоженците, незнам на коя фирма, но в един от тях я имаше, на живо не е чак толкова готина, но е оригинална пък.
Активен
pepina83
Професор
на мама пчеличката
«
Отговор #369 -:
декември 05, 2008, 15:06:18 »
Благодаря Аничка, ще отидем до там да ги разгледаме
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #370 -:
декември 06, 2008, 17:23:37 »
Момичета пресна информация за още един р-т който едно време правеха страшно много сватби и после спряха . Но сега отново записват за събота -дневни и неделя - дневни и вечерни . р-т ТАРИКАТИ . Места - 210 и куверт 25 лв . Всичко друго се внася без такси . Обстановката е много добра може и там да проверите !
«
Последна редакция: декември 06, 2008, 17:26:24 от nasi
»
Активен
salasar
Ентусиаст
«
Отговор #371 -:
декември 08, 2008, 11:22:39 »
Aничка1710,познат ми е почерка на твоята снимка,ако не е тайна кой е твоя или по-точно твоята фотографка?Ако е същата,впечатленията ми са невероятни от нейната работа.Ако това си ти на снимката -изгеждаш превъзходно!!!
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #372 -:
декември 08, 2008, 11:31:26 »
Цитат на: salasar в декември 08, 2008, 11:22:39
Aничка1710,познат ми е почерка на твоята снимка,ако не е тайна кой е твоя или по-точно твоята фотографка?Ако е същата,впечатленията ми са невероятни от нейната работа.Ако това си ти на снимката -изгеждаш превъзходно!!!
Благодаря ти да аз съм на снимката, и фотографката е Тереза Якова- благодарение на нея сватбения ден ще си остане един красив спомен в албумите ни...
Активен
salasar
Ентусиаст
«
Отговор #373 -:
декември 08, 2008, 11:56:55 »
Нали съм нова във форума кой да се сети,че мога да разгледам снимките ви и да видя кой ви е снимал?!!
няма нищо,бях сигурна,че е тя!Наистина тя подарява един красив спомен от сватбения Ви ден!Пожелавам Ви много щастие
Активен
Kessi
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #374 -:
декември 09, 2008, 11:08:36 »
Здравейте момичета,
И аз съм нова във форума.Надявам се да ми помогнете.Трябва ни ресторант за 16 май1вечерна сватба.Уж ресторанти много , а какво излезе: Като изключим хотелите,където не искахме и ресторантите в Стария град,които не поемат много хора (ще сме към 90 / 100 човека) бяхме решили за Малкия Бунарджик.Проблема ни е ,че не живеем в Пловдив и като отидохме август управителя ни каза "Няма страшно,ще ви направим сватбата, вие още дата нямата от дома.Елате с датата и веднага имате ресторанта. Аз бе здати не резервирам".Да обяче дата можеха в дома да ни дадат чак на 1 декември.На първи сутринта майка ми беше в дома ,взе датата в 11 часа беше в ресторанта , но се оказа , че е даден на някой без дата още от септември.Моля ви помагайте: Ние живеем в Хамбург, гостите ни вече имат купени самолетни билети за 16 май.Пълдин вътре е малък,Прима и Глобус искат гостите да напуснат ресторанта в 12 часа (музиката трябва да спре, има общинско решение ), Престиж е доста тесен и прилица малко на коридор,Вега (хм, доста негативни мнения изчетох, а и обстановката е малко кръчмарска ), Руски клуб целия в черно и по стените картини на Ленин и Сталин (нещо не ми се препокрива с представата за сватбен ресторант ). И аз вече се чудя : аз ли съм капризна .....Моля помагайте .дайте някакви идеи.
Модератор:Писането на кирилица е задържително!!!
«
Последна редакция: декември 13, 2008, 12:21:20 от gucci
»
Активен
Страници:
1
...
23
24
[
25
]