Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:37:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 3 част  (Прочетена 159158 пъти)

Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: септември 26, 2008, 19:23:20 »

Мерси момичета smile
То аз подготовката още не съм я почнала, защото още не съм решила дали ще се женя smile Че от година и нещо все се каним... smile И като знам колко занимавка е, хич не ми се почва. Я препоръчайте някой агент за Пловдив и ако може да ме ориентирате колко им се плаща. Благодаря give_rose
Здравей от мен ! Сватбения агент във Пловдив , София или друг град варира от 200 до  2000 лв хонорар.  Много е важно на какъв човек ще попаднеш . Това че хонорара примерно може да е 2000 лв не значи че всичко ще е перфектно или че ще направи нещо повече от това което друг агент във по малък град ще направи за 200лв.  Вярно е че има много агенти които са били на 2-3 сватби и са решили че вече всичко знаят и че могат да работят това но този форум е най доброто място да прочетеш мненията и оплакванията на момичетата които вече са минали  по този път , защото това много ще ти помогне при избора за човека който ще ти организира сватбата ! Тук можеш да намериш за почти всяка агенция мнения и оплаквания .Колкото до Пловдив хонорарите на Агентите които наистина знаят какво да правят са между 200 и 400 лв. Зависи от много неща !  Не се притеснявай когато има човек които да ти помага и със помощта на всички момичета от форума всичко е по лесно! За много неща не ти се налага да обикаляш града защото тук момичетата могат да ти кажат за всичко което те интересува !
« Последна редакция: септември 26, 2008, 19:25:21 от nasi » Активен
JeniB
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #166 -: септември 29, 2008, 22:07:52 »

Момичета я кажете ресторанта на Тримонциум колко човека побира и има ли някоя от вас, която е била там да даде полезно инфо? smile Аз още не съм проучила ресторантите, но свекърите искат в Тримонциум да сме.
Активен
JeniB
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #167 -: септември 29, 2008, 23:16:11 »

Здравей от мен ! Сватбения агент във Пловдив , София или друг град варира от 200 до  2000 лв хонорар.  Много е важно на какъв човек ще попаднеш . Това че хонорара примерно може да е 2000 лв не значи че всичко ще е перфектно или че ще направи нещо повече от това което друг агент във по малък град ще направи за 200лв.  Вярно е че има много агенти които са били на 2-3 сватби и са решили че вече всичко знаят и че могат да работят това но този форум е най доброто място да прочетеш мненията и оплакванията на момичетата които вече са минали  по този път , защото това много ще ти помогне при избора за човека който ще ти организира сватбата ! Тук можеш да намериш за почти всяка агенция мнения и оплаквания .Колкото до Пловдив хонорарите на Агентите които наистина знаят какво да правят са между 200 и 400 лв. Зависи от много неща !  Не се притеснявай когато има човек които да ти помага и със помощта на всички момичета от форума всичко е по лесно! За много неща не ти се налага да обикаляш града защото тук момичетата могат да ти кажат за всичко което те интересува !
Чудесно. Ще разчитам значи на момичетата минали вече по този път и на агентите като ги намеря smile
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: септември 30, 2008, 01:09:21 »

Jenib, моята сватба ще бъде в тримонциум.за мен тои е наи-добрият и наи тържественият ресторант в плд..аз ходих на среща с управителя и ми казаха 4е спокоино ще се съберат 200 4овека което мен ме устроива.ако искаш пове4е инфо, ми пиши на ли4ни:)
Активен
vanessa
Сватбар
Публикации: 262

« Отговор #169 -: септември 30, 2008, 19:22:09 »

Здравейте!Бяхме на сватба в р-нт "Амбасадор" на хотел Тримонциум и не съм особено очарована.Вентилацията беше слаба,сервираха основното ястия студено,мен ме пропуснаха с предястието или десерта /едно от двете беше/,мезетата не бяха прясно нарязани/кашкавала се беше постопил,а шунката изсъхнала/.Сестра ми кумуваха на тази сватба и от нея знам ,че доста от нещата които са си внесли хората  са били "скатани".Това беше началото на месец май тази година.Дано при вас нещата са различни  и всичко  да е ок.Пожелавам ви ВАШИЯТ ДЕН да е най-прекрасния!Успех!

P.S. Невероятни впечатления имам от сватба в ресторанта на хотел "Санкт Петербур".Сватбите на няколко съфоромки бяха тами те могат да споделят впечатления. give_rose
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: септември 30, 2008, 19:47:23 »

така ли??? Oh my .....аз ходих август на дегустация и останах много много доволна..знам 4е целия екип и персонал на тримонциум е нов..в смисъл аз отидох около месец след смяната..и вси4ко беше на мн високо ниво..но ти като казваш, маи ще трябва да намина по скоро като се прибера отново в бг..4е не може то така..мерси за инфото
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: септември 30, 2008, 21:49:50 »

Подкрепям за САНКТ ПЕТЕРБУРГ Страхотно обслужване  good good
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: октомври 01, 2008, 09:33:58 »

Здравейте момичета!И аз съм бъдеща булка от Пловдив! *YAHOO*Щастливото събитие е ще е другата година септември месец.Незнам да ли е много рано,но може би защото много се вълнувам почнах лека полека да си харесвам нещата.В галерията ми мове да видите роклите на който сум се спряла и частичната украса,която си харесах заседа.Тай като тук има много булки от Пловдив май е най-доброто мчсто да попитам молчви момичета кажете ми мнение за ресторант Лениград,винаги саъм искала да се омъжа в него,много ми харесва.Ще бъда много благодарна ,ако някоя от вас ,коята се е омъжвала там ми изпрати малко снимки.Много искам да видя самия ресторант украсен и готов за сватба.Интересува ме също как вървят кувертите там,защото ние още не сме ходили,мисля да запазим ресторант някъде януари месец,добре ли е?И последен въпрос препоръчаите ми добра сватбена агенция,защото аз бих искала цялата ми украса да е от живи цветя,но все пак искам да съм сигурна,че ще се справът добре,а и да не ми вземат накрая 2000 лв  beating.Май станаха много въпросите,но ще ме извините,все още сум нова и много развълнувана!!! smile
Активен
Галюша
Ентусиаст
**
Публикации: 50

в живота няма щастие само щастливи мигове

« Отговор #173 -: октомври 01, 2008, 09:55:26 »

здравейте момичета и моята сватба мина ето малко снимки дано ви харесат http://album.svatbata.bg/koychevi
Активен
bubule4e
Любопитен
*
Публикации: 30

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: октомври 01, 2008, 11:53:35 »

Здравейте!Бяхме на сватба в р-нт "Амбасадор" на хотел Тримонциум и не съм особено очарована.Вентилацията беше слаба,сервираха основното ястия студено,мен ме пропуснаха с предястието или десерта /едно от двете беше/,мезетата не бяха прясно нарязани/кашкавала се беше постопил,а шунката изсъхнала/.Сестра ми кумуваха на тази сватба и от нея знам ,че доста от нещата които са си внесли хората  са били "скатани".Това беше началото на месец май тази година.Дано при вас нещата са различни  и всичко  да е ок.Пожелавам ви ВАШИЯТ ДЕН да е най-прекрасния!Успех!
. give_rose

Именно, абсолютно същото се случи на сватба на която бях гостенка.Да не говорим че беше ранната пролет и пак щяхме да изпукаме от липса на въздух и жегата беше неописуема.
Тоест бяха отворили един прозорец и на него се бутаха почти всички гости да си вземат малко въздух.
Да не говорим колко опасно е за малките гости цялата тази ситуация.
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: октомври 01, 2008, 18:50:49 »

Oh my ..., като слущам тия коментари направо запо4нах да се замислям за нова обиколка...хмм направо незнам какво да правя..наи-много да долетя в скоро време да търся друг ресторант.. Плачещо момиче, а аз толкова много исках тоя..
Бубуле4е, можеш ли да споделиш малко пове4е инфо за НОВОТЕЛА? видях 4е сватбата ти е била там..а аз като ходих до там нямаше с кого да говоря защото вси4ки бяха в отпуска?
относно ЛЕНИНГРАД-аз много го харесвам но свекарите не ..защото бяха там на сватба маи месец и казаха 4е вентилацията не работела, а и валяло дъжд и какъв ти покрив се отварял, и ме разубедиха, а аз така и не отидох да го видя, но като слушам скорострелно ще се насо4а към бг за нова обиколка...smile
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: октомври 01, 2008, 19:13:47 »

Здравейте момичета!И аз съм бъдеща булка от Пловдив! *YAHOO*Щастливото събитие е ще е другата година септември месец.Незнам да ли е много рано,но може би защото много се вълнувам почнах лека полека да си харесвам нещата.В галерията ми мове да видите роклите на който сум се спряла и частичната украса,която си харесах заседа.Тай като тук има много булки от Пловдив май е най-доброто мчсто да попитам молчви момичета кажете ми мнение за ресторант Лениград,винаги саъм искала да се омъжа в него,много ми харесва.Ще бъда много благодарна ,ако някоя от вас ,коята се е омъжвала там ми изпрати малко снимки.Много искам да видя самия ресторант украсен и готов за сватба.Интересува ме също как вървят кувертите там,защото ние още не сме ходили,мисля да запазим ресторант някъде януари месец,добре ли е?И последен въпрос препоръчаите ми добра сватбена агенция,защото аз бих искала цялата ми украса да е от живи цветя,но все пак искам да съм сигурна,че ще се справът добре,а и да не ми вземат накрая 2000 лв  beating.Май станаха много въпросите,но ще ме извините,все още сум нова и много развълнувана!!! smile
lady_in_love, можеш да прочетеш по-напред в темата, писала съм много подробно за Санкт Петербург и ако имаш допълнителни въпроси, пиши ми на лични, ще ти отговоря. А снимки можеш да видиш в албума ми.
относно ЛЕНИНГРАД-аз много го харесвам но свекарите не ..защото бяха там на сватба маи месец и казаха 4е вентилацията не работела, а и валяло дъжд и какъв ти покрив се отварял, и ме разубедиха, а аз така и не отидох да го видя, но като слушам скорострелно ще се насо4а към бг за нова обиколка...smile
kristinka, моята сватба беше там в разгара на лятото - 27 юли и нямаше никакъв проблем с вентилацията. Вътре беше 20 градуса. Съответно аз бях мокра, защото не седнах, но на каквато и температура да те сложат и само едно хоро да изиграеш, ще си мислиш, че има проблем с вентилацията  crazy. А това с дъжда и покрива не го разбрах много добре.
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: октомври 02, 2008, 22:11:07 »

ellie-bellie,до колкото знам покрива на ресторанта се отваря с някакъв механизъм, а въпросния таван бил то4но над дансинга...аз ли4но не сам ходила хикога в този ресторант, но при следващото ми прибиране в бг ще го посетя:) та..свекитата бяха там на сватба и те казаха 4е наистина вси4ко е било мн на нижо, страхотно обслужване, но след като отворили "тавана" или покрива..и завалял дъжд, като съответно не са затворили механизма веднага и маиката на булката пада и си 4упи крака..а кю4екинята се е хлъзнала и паднала...това имах на предвид:)
радвам се 4е вашия сватбен ден е бил вълшебен:)) give_rose
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: октомври 02, 2008, 22:31:46 »

Ами това, което се е случило, наистина е ужасно. Надявам се жената да е оздравяла и да се е възстановила.
Да, точно така, с механизъм се отваря покривът. Ние не държахме и не поискахме да го откриват. Предполагам, че наистина, ако завали изведнъж, минава малко време, за да се затвори и затова се е намокрил дансинга.
Според мен това не може да бъде истински довод да се отхвърли този ресторант като вариант. Ако имате опасения от този род, могат да се избегнат с пропускане на тази стъпка.
kristinka, разбирам защо свекърите ти не искат сватбата да е там - сигурно този случай им е непрекъснато пред очите.
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: октомври 02, 2008, 22:41:36 »

да елинце...това е причината наистина...но аз въпреки това ще отида да го видя, поне да знам че и от там съм минала..не искам да съжалявам за нищо след това и да си блъскам главата че не съм го посетила..все пак нищо не губя..а само мога да спечеля.. smile ще видим до къде ще я докараме...
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: