Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 13, 2024, 02:38:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на АРЛИНА 09.08.2008
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
15
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на АРЛИНА 09.08.2008 (Прочетена 62336 пъти)
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663
Отг: Сватбата на АРЛИНА 09.08.2008
«
Отговор #30 -:
юли 04, 2008, 18:31:45 »
аз пък записвам всичко в тефтер, списъци, неща за доуточняване, адреси, покупки и пр.
иначе .... всички ми е в главата, но ... не е подредено
Арлинче, каква цена ти казаха на теб за тортата, колко ще ти излезне парчето?
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Консултант по кърмене към НКК
«
Отговор #31 -:
юли 04, 2008, 22:32:20 »
Мммм, чудесна торта си избрала
! И аз бях си харесала Sky Line, ама от ресторанта държат тортата да е тяхна или плащаме 80лв....
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #32 -:
юли 04, 2008, 23:04:25 »
Честита темичка Арлинка!
Букета ти ще е много нежен!
И тортата много ми харесва!
А това за списъците е много готино! Важно е всичко да е под контрол!
Даже май няма нужда да ти пожелавам успех с подготовката, то си е ясно че всичко ще върви по план!
И все пак успех!
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
«
Отговор #33 -:
юли 07, 2008, 09:30:38 »
Здравейте пак от мен!
Следващите две седмици основен приоритет ми е изпита, но все пак вчера успяхме да купим няколко дреболийки - шампанско, което ще украся самичка, картички, които ще сложим на масата за подаръци за тези, които са забравили да купят и чорапи и бельо на любимия. Вчера като се прибрахме му съставих един списък със сватбените задачки, които има, че нещо се мотае и до моят изпит мисля той да движи нещата под мой контрол
Аз съм си определила по около час на ден от дните, в които съм си вкъщи да уча, а не на работа да украсявам разни неща, дано стигне времето.
През почивните дни бяхме при родителите му, разказахме им подробности за сватбата, разбрахме се за някой неща, че бяха станали недоразумения и сега ни е спокойно. Имаше една смешна случка - майка му настоява да спят в хотела след сватбата, ние и баща му се чудим защо и в един момент баща му казва "тя сватбата до 4-5, най-късно 6 часа ще е приключила". И ние ето така
и му казваме, ама тя в 6:30 започва... Не беше разбрал, че е вечерна сватбата, не знам как е станало, най-малко покана има от март месец.
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
«
Отговор #34 -:
юли 07, 2008, 09:45:59 »
Арлина, твоят мъж е герой щом си му поверила цял списък. Моят си няма и списък даже. Само като каза "Трябва да направим еди си какво" и той "Да, мило".. Като цяло няма голямо участие в организацията
Добре, че бащата на милото все пак е влязъл в час
Активен
Капризче
Baby Time
«
Отговор #35 -:
юли 07, 2008, 09:51:01 »
Арлина
, честита тема миличка. Още не съм прочела всичко, защото нямах време, но при първа възможност ще го направя. Ще следя с интерес темата, едно защото сме на една дата и второ: всичко което съм видяла до сега е много красиво и съм сигурна ще сватбата ще е приказна.
Активен
Zahira
«
Отговор #36 -:
юли 07, 2008, 09:52:08 »
О и ние имаме такива изцепки от гостите - дали сме им вече покана, а пък ни питат на коя дата е, къде ще е ресторанта и то различни хора. Имам чувството, че дори не са си отваряли поканите. Малко е кофти така като влагаш толкова много усилия, но пък хората са повече непукисти и гледат да не се натоварват.
Активен
gostenka_82
«
Отговор #37 -:
юли 07, 2008, 17:54:27 »
захира
, и при нас така, същата работа, имам чувството, че никой не чете поканите
петровска
, моят също само казва да, добре и до тук, не мога да го накарам на 300м. за свещи и чаши да отидем;
всичко на мен чака, но поне не съм само аз, бях се запритеснила, че май само аз искам да се женя;
Арлинче
, браво на твоя мъж, щом ще действа вместо теб!!!!
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #38 -:
юли 10, 2008, 12:08:03 »
Здравейте
Нямах интернет няколко дни, но вече го оправиха и се включвам да ви разкажа за подготовката. От вчера вече остава по-малко от месец до нашето сватбено тръжество, направо не мога да повярвам, че толкова наближи
Във вторник отидох да доплатя каквото имах за медения месец и около седмица преди да заминем ще ни пристигнат пакетите с информация. Говорих с леля ми, която каза, че са харесали рокля на малката шаферка. Утре ще ходим с милото да му взимат мерки за корекции за костюма и евентуално в Царско село, където мисля да ни е фотосесията на сватбата.
Ето и малко дреболийки, които сътворих в почивките от учене:
Това е гривничка за малката шаферка. Не е кой знае какво, но исках да не и пречи. Голямата ще има гривничка от естествено цвете.
Това е шампанското. Не е много стандартно украсено, но мисля, че се вързва с панделката на чашите и си го харесвам. Отзад обаче изглежда доста зле, нещо не се справих, но няма да ви показвам
Разчитам да не се забележи много на сватбата.
И последно:
Това са цветенцата с номерата на масите. От фирмата за украсата ще ги сложат във вазички с житни класове и ще ги вържат с панделка.
Това е за сега. Вече имам идеи и за сватбената книга и химикалката, но чакам слънцето да се прибере от работа да ги одобри. За кутия за пликове съм харесала от новите му сандали и чакам да мине месец, за да изтече гаранцията и ми остават само тейбълките, чиито части са в голяма степен готови и съвсем малко по украсата на партамента
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #39 -:
юли 10, 2008, 12:14:48 »
Забравих още нещо - пак си извадих булото и този път ми хареса как ми стои
И реших, че искам да съм с вдигната коса. Ето няколко прически, които доста харесвам, но май моята коса е доста повече от тази на момичетата на снимките:
Активен
Zahira
«
Отговор #40 -:
юли 10, 2008, 13:17:39 »
Арлина страхотни са ти нещицата! Как направи номерцата за масите - с шаблон ли? И аз трябва да направя такива, но още чакам да ми се заформят идеи в главата. Колкото до прическите - стига да има желание фризьорката - колкото и да ти е дълга косата може да ти я повдигне - казвам го от собствен опит. Трябва да имаш впредвид обаче, че ако дължината на косата е голяма като е повдигната прическа доста тежи.
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #41 -:
юли 10, 2008, 13:52:25 »
За номерата - да от шаблон са. Някой тук беше пуснал линк и си ги свалих. Скоро търсих файловете на компютъра и нещо не ги намерих, но ако те интересува пак ще потърся. Само да знаеш, че доста бавно се изрязват, особено белите
Аз моите ги правих пролетта, сега само цифрите им добавих, че от този изпит нямам толкова време.
А косата не се притеснявам, че ще ми тежи, аз съм свикнала с нея, а преди ми беше и до кръста. Пък и сега ще я пострижа малко, защото аз я пусках да има материал, ако реша да е пусната на сватбата, а по се харесвам с малко по-къса
Активен
Капризче
Baby Time
«
Отговор #42 -:
юли 10, 2008, 14:51:12 »
Арлина, шампанското е страхотно-стилно и изискано. Много ми харесва. И аз моето си го представям подобно, но с морска звездичка на него, за да се спази все пак темата на сватбата. А как закрепи панделките, лепени ли са?
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #43 -:
юли 10, 2008, 16:26:45 »
Лепени са, но с двойно залепящо тиксо. Първо пробвах с лепило (бялата панделка около гърлото), но много си личеше (промени се цвета на панделката на местата където има лепило, може и защото е влажно да е било, не знам, лепилото ми е прозрачно), добре, че се скри с розовата панделка. И после минах на тиксото, здраво залепя, не мисля, че ще има проблем. Морската звездичка обаче сигурно е добре с някакво лепило да се сложи, тиксото няма да я задържи... И може би вместо розовата панделка някакъво тънко въженце? Един "ред" на грълото и по 2-3 един до друг на мястото на по-широката панделка... Дано успях да обясня
Активен
gostenka_82
«
Отговор #44 -:
юли 10, 2008, 17:35:00 »
Арлинче,
аз съм за втората прическа, защото я искам нея за сватбата, но ... определено май няма да стане при мен
ще ти пусна снимки на тази прическа отстрани и отзад, ако искаш, само кажи
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
15