Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 21:55:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
ТРАДИЦИЯТА НА ГОДЕЖА
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ТРАДИЦИЯТА НА ГОДЕЖА (Прочетена 171668 пъти)
Гери
Професор
Много щастливи!
Отг: ТРАДИЦИЯТА НА ГОДЕЖА
«
Отговор #75 -:
декември 28, 2007, 10:44:34 »
Ние се събрахме заедно с родителите, но той нищо не направи. Сега по коледа като бяхме у тях направих намеци по въпроса за пръстена. По-принцип ми е обещал да ми даде, но може и след сватбата да е.
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #76 -:
декември 28, 2007, 10:59:08 »
Гери мислиш ли, че пръстенът е най -важното нещо след като така или иначе и двамата сте се решили на крачката наречена брак? Аз си мисля, че това е същественото
Активен
Гери
Професор
Много щастливи!
«
Отговор #77 -:
декември 28, 2007, 11:13:38 »
Разбира се, че по-съществено от това, че ще сключваме брак няма. Това ще е най-щастливият момент в живота след като се срещнах с него де
Активен
tonitta
«
Отговор #78 -:
декември 28, 2007, 11:30:32 »
Katitka
много хубаво се е получило!!! *YAHOO*Поздравявам ви най-искрено и ви желая всичко най-хубаво и нестандартно и занапред каквито сте и вие!Като знам какви неща правиш за другите сватби представям си твоята сватба колко ще е щура и хубава! *INLOVE*Годежът също е бил супер и най-хубавото е,че всичко е минало без притеснения и излишни суетни!
Още веднъж честито!!!
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #79 -:
декември 28, 2007, 12:00:08 »
еееееееееееееееее Кате с такова вълнение прочетох разказа ти направо и аз се просълзих!!прекрасни сте захарчета
и леко от толкова любов да не стане карамел не че ще е лошо де
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #80 -:
декември 28, 2007, 14:55:48 »
Katitka много хубаво се е получило при вас. И това с шоколадчето, много мило е било, явно много сте се забавлявали
При нас също се получи доста по-добре от очакваното предвид факта че присъстваха и двете жени на бащата на милото. С нашите отидохме по-рано за да измислим как да седнем всички на самата така че двете жени да не са една до друга и накрая така се получи че милата ми баба беше между втората жена, първата жена и бабата
Обаче баба е много бойна и се справи със ситуациата. В крайна сметка всички изкараха добре и много се забавляваха
По въпроса с официалната част: Когато всички дойдоха(баща му закъсня 20 мин) Даниел стана, взе си скрития букет и бутилката уиски и отиде до нашите, майка ми и баща и те станаха(баща ми такава физиономия беше направил, бая се беше притеснил). Даниел подари букета на майка ми и каза че е от 7 червени рози, които символизират седемте години на нашата връзка, а на баща ми даде бутилката и баща ми: Ами мерси за уискито, но за какво ми го даваш и Даниел: Ами дошъл съм да питам дали ще ми дадеш дъщеря ти за жена. И баща ми ме пита аз дали съм съгласна и аз казах да естествено, и баща ми какво да прави милия, каза че е съгласен стиснаха си ръцете и ме даде. После получих и новия годежен пръстен, бабите го удариха на рев, после снимки, прегръдки, целувки и после си беше парти, хапване и пийване. Готино си беше
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #81 -:
декември 28, 2007, 15:01:24 »
Браво и на вас Капризче
Аз да си призная...
очаквах да прочета че е имало екшъни с двете жени на бащата на милото ти :cow-boy:Но слава богу всичко си е било наред ;-)
Много много да се обичкате и още много пъти по 7 години да бъдете заедно
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #82 -:
декември 28, 2007, 15:07:42 »
на Катитка и на Мис Каприз
. Така Коледата става още по семеен празник за вас. Много забавно е било! Катитка каква е нахилена на снимките
!!!
Пожелавам ви много любов и разбирателство и винаги да сте толкова влюбени!!!
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #83 -:
декември 28, 2007, 15:26:24 »
Мерси danieIa и Astika. И ние не очаквахме да мине така гладко, но за щастие всичко беше ок
Ще пусна и снимки тези дни
Активен
Mrs.™
«
Отговор #84 -:
декември 28, 2007, 17:33:27 »
@}->--на Катитка и на Мис Каприз @}->--пожелавам ви много любов и прекрасни мигове заедно
Мис Каприз,ще имаш едно наум и на сватбата по далеч една от друга да няма
:slap
Активен
didibaby
Баш Майстор
Публикации: 1881
«
Отговор #85 -:
декември 28, 2007, 17:42:23 »
Цитат на: Gergana_and в декември 28, 2007, 10:44:34
Ние се събрахме заедно с родителите, но той нищо не направи. Сега по коледа като бяхме у тях направих намеци по въпроса за пръстена. По-принцип ми е обещал да ми даде, но може и след сватбата да е.
Гери
, за мен подаряването на пръстена е страшно интимен момент, който и двамата ще помните до край. Може би бъдещият ти съпруг изчаква или подготвя подходящ романтичен момент, за да сложи пръстен на ръката ти.
Активен
diavalo
Сватбар
«
Отговор #86 -:
декември 28, 2007, 23:02:29 »
Здравейте,като прочетох последните странички се развълнувах много и реших да споделя и нашият годеж.Нашата история малко разпъната във времето.Молото работи предната зима на Боровец и за първи път бяхме разделени.Беше много тежко
И милото ми решило точно, че тази раздяла му помогнала да реши, че вече е готов за следващата стъпка.Купил той пръстена и чакал МОМЕНТА.Ние с него всеки месец на 25то число си празнуваме поредния месец от нашата връзка.И на 25 април ми цъфна с годежен пръстен.Цял да полудея от радост.И след цялата еуфория решихме официялния годеж да е на Рожденният ми ден - 13 октомври ( защото заради работата ни лятото пак сме разделени
).Дойде дълго чаканият ден.Ние с него сме от различни градове и той с техните дойде до нас за обяд като ги бях предупредила, че до 12 часа вечерта трябва да сме се прибрали в новият ми дом ( така съм чела тук в форума).Започна обяда беше толкова напрегнато защото нашите се виждаха за втори път.Като дойдоха носиха торта във формата на сърце,огромни букети за мен и мама,уиски,баници и какво ли още не.....Само,че милото мислело,че няма да му се налага да държи реч и че всичко ще му се размине.Само, че свекър ми към края на обяда му вика: а ти няма ли да кажеш защо сме дошли???? И той като печервеня,като смени 100 вида бои на лицето си
голям смях падна.И каза той тези важни думи на баща ми, пък баща ми като се притесни.....
Погледна мама и й вика: ами какво ще правим ще я даваме ли? А мама: ами да ние много си го харесваме и знаем,че отива в добри ръце.През цялото време сестра му на милото снима с камера и всичко е документирано.Покрай цялата еуфория почти забравиха , че имам рожден ден.Само милото се сети и ми подари нов телефон който оттавна исках.
Активен
diavalo
Сватбар
«
Отговор #87 -:
декември 28, 2007, 23:10:13 »
След 5 часа път пристигнахме в дома на милото и вече мой дом.Свекърва ми ме посрещна с пита с мед.Захрани ни и аз трябваше да намажа с мед рамката на входната врата, но от долу нагоре за да ни върви на хубаво.И отново всичко се документира
Внася ме милото на ръце в спалнята, а вътре свекърва ми ( много ми е криво да я наричам така защото тя е изключителна жена- тя е новата ми мама ) посипала цялата спалня с листенца от рози, по пода и нощните шкафчета ароматни листенца,горяха много свещи и имаше една картичка с пожелание за нас, което ме разплака
. И така това беше най-красивият ми рожден ден.
Много съжалявам за дългото обяснение но исках да ви разкажа всичко подробно.Съжалявам
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #88 -:
декември 29, 2007, 09:17:34 »
Аплодисменти за новата мама на Diavalo
!
Дано винаги останете в такива отношения и да продължаваш да ни я хвалиш, че във форума май има недостиг на свекита-мамчета!!!
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #89 -:
декември 29, 2007, 11:06:10 »
diavalo много романтична и красива история. И това което е направила свекървата е много мило. Дано винаги се разбирате така добре, а с мъжа ти да имате още много романтични преживявания
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...