Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 22:51:11
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Сливен? - 2 част
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Сливен? - 2 част (Прочетена 139661 пъти)
bori
Сватбар
колко е хубаво,когато се усмихваме
Отг: Има ли булки от Сливен? - 2 част
«
Отговор #60 -:
юли 14, 2008, 19:48:30 »
Цитат на: daniela_sl в юли 14, 2008, 06:42:52
Момичета как вървят подготовките?шефът ми прави ремонт на офиса и дълго време нямах достъп до интернет,а вечер просто не ми остава време...
maj4eto затресе ли те голямата треска?Да знаеш,че мислено съм с теб и стискам палци,сигурна съм,че ще бъде страхотно
:)Здравейте,как сте?Скоро и аз не съм ви навестявала.Майче и аз се надявам да си изкарате страхотно и да се насладиш изцяло на емоцията.А Даниелка,мислех,че сте заминали на пътешествие.Ако се чудиш за сватбената ти книга кой е писал-аз съм.С такова впечатление останах.Все пак съфорумките трябва да се подкрепяме и радваме
Позамря темичката.Изпоженихме се вече.
Аз съм вече на друга вълна.Отскоро разбрах,че ще ставам мама.Дано всичко да е наред.8 седмица съм,бебока се е заченал към края на медения месец.И не успях с пазенето на тайна до 3тия месец,но пък много се радвам.Е,малко се и плаша,но ще смеля идеята.Хубави новини и при всички вас и нови снимчици в галерията.С много усмивки!До скоро!
«
Последна редакция: юли 14, 2008, 19:59:42 от bori
»
Активен
daniela_sl
Ентусиаст
«
Отговор #61 -:
юли 15, 2008, 06:53:08 »
Браво Бори!
*YAHOO*Много,много се радвам за теб,представям си какво ти е.....като знаеш,че в теб расте човешко същество..
ние с мъжлето също работим по въпроса усилено,но да видим какво ще стане
Още веднъж,ЧЕСТИТО!
Активен
Галюша
Ентусиаст
в живота няма щастие само щастливи мигове
«
Отговор #62 -:
юли 15, 2008, 10:28:59 »
bandidi много ти благодаря за информацията обадих се на човека излезе много готин ще ми направи точно това което искам ако бях булка в сливен несъмнено щях него да ангажирам даже човека каза че безплатно ще ми го направи само ако му дам видеото от пловдивските колеги които ще ни снимат
Активен
mimiiordanova
Професор
Публикации: 338
«
Отговор #63 -:
юли 16, 2008, 08:38:08 »
Лелеее Бори, страхотна новина! Честито! Лека бременност ти пожелавам и накрая едно здраво и хубаво бебче! Много се радвам за вас!
Активен
bori
Сватбар
«
Отговор #64 -:
юли 16, 2008, 09:31:16 »
Благодаря ви момичета за милите думи!Да ви се връща и на вас,за да си споделяме заедно.Аз бях мъничко до Пловдив за 3-4 дни.Успях да се видя с много хора и да се заредя с много положителни емоции.
А за Неделчо-наистина е точен.Вслушва се в това,което се иска от него.Аз например исках да ми вмъкне кадри на Пловдив(нали си е моя роден град,в който съм живяла 29 години) Все пак мнения и преценки всякакви,но аз лично останах доволна от работата му на видеооператор.
Целувчици на всички и стискам палци на Майчето да е спокойна в последните дни на подготовка!
Активен
bandidi
Професор
«
Отговор #65 -:
юли 16, 2008, 15:44:10 »
Честито от мен. На всички го пожелавам! В събота отивам на първа проба на роклята. Ще е цвят екрю. Как би изглеждало по добре обувките и чантата да са същия цвят или злато? Не мога да реша. Ако някой има информация и къде мога да поръчам сватбен петел моля да ми пише. Ще съм много благодарна.
Активен
bori
Сватбар
«
Отговор #66 -:
юли 16, 2008, 16:22:05 »
bandidi ,не ти ли искат да носиш обувките при пробата?И сутиена ,с който ще си?На мен ми правиха пробите в един ден.Ших си роклята в Асеновград и беше трудно да се пътува.Караха ме да си нося и обувките,за да се определи дължината.Моите си купих много случайно,въобще не бяха скъпи-цвят екрю,нисички,много удобни.Роклята ми беше също екрю.Но въпрос на вкус.Трябва да се пробва.Успех в избора и благодаря за поздравите
А петела ни го украсиха в ресторанта.Мисля,че сумата за украса беше 20 лв.Сега не съм сигурна.Но ние занесохмепетела заклан и почистен от перата,но не сварен.
«
Последна редакция: юли 16, 2008, 16:25:00 от bori
»
Активен
bandidi
Професор
«
Отговор #67 -:
юли 16, 2008, 18:30:35 »
Казаха ми, че поне трябва да са същата височина:) Ще видя да намеря нещо подходящо. За сутиена казаха, че трябва да ми е удобен. Купих го вече, ама "голяма" илюзия създава, та си мисля да не е прекалено
Активен
bandidi
Професор
«
Отговор #68 -:
юли 16, 2008, 18:36:04 »
galiusha, сега прочетах, че си намерила това което търсиш. радвам се и ще видиш, че ще бъдеш доволна. Очудих се и аз, когато той засне изписването на бебето на сестра ми безплатно. А за нашата сватба на 30 август каза, че е ангажиран, но ще намери начин. Вероятно ще прати някой, но той ще прави монтажа на видеото със сигурност.
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
На най-важните житейски пътища няма пътни знаци
«
Отговор #69 -:
юли 17, 2008, 10:37:45 »
Момичета имам нужда от вашата помощ. Знаете ли къде в Сливен има хубави ботуниери. Или поне местата на които има а аз ще ги обиколя.
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703
«
Отговор #70 -:
юли 17, 2008, 15:06:00 »
Здравейте момичета
, пише ви една бъдеща булка от Ямбол.
Поздравления за красивите булки и веселите сватби, надявам се и моята да бъде такава. Разгледах галериите ви и бях възхитена от факта, че на всички момичета от Сливен снимките им са много професионални и артистични. Нещо, с което имам затруднения в Ямбол. Бихте ли дали координатите на фотографите, които ползвахте?
Предварително ви благодаря от сърце
Активен
mimiiordanova
Професор
«
Отговор #71 -:
юли 17, 2008, 15:10:15 »
Нашите бутониери, както и цялата украса беше от "Мимоза" - на гърба на старото зъболечение. Предполагам че във всички цветарски магазини ги правят. Може да отидеш в магазина на Двата аслана, точно до магазин Мерцедес. Там жената работи много добре. Дано съм ти помогнала.
Mmagi, ето сайта на Неделчо Великов
www.nvelikov.sliven.net
Повечето момичета тук сме ползвали неговите услуги. Мога да ти дам телефоните на други фотографи, но мисля че от него ще останеш много доволна. Ако решиш за телефони на други ми пиши на лични.
«
Последна редакция: юли 17, 2008, 15:14:59 от mimeto_
»
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #72 -:
юли 17, 2008, 15:25:38 »
mimeto_ мила благодаря ти за светкавичния отговор, веднага му се обаждам. Великолепна булка си
, а снимките ви са точно това, което искам
Активен
mimiiordanova
Професор
«
Отговор #73 -:
юли 17, 2008, 15:42:21 »
mmagi, благодаря. Сигурна съм че и ти ще си красива булка. А кога ще е сватбата ви?
bandidi, нашият петел беше от "Карибу", обаче и на нас ни го искаха заклан и изчистен.
А относно обувките и чантата - вземи си този цвят, който решиш, защото според мен ако чантата е златна от там и бижутата трябва да са златни, или поне нещо в роклята или на косата да е златисто. Моите обувки бяха златни, а чантата беше като роклята - екрю.
«
Последна редакция: юли 17, 2008, 15:49:52 от mimeto_
»
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #74 -:
юли 17, 2008, 15:50:58 »
30.08.2008, но при мен организацията тече отдавна, тъй като живеем в София, а сме родом от Ямбол и сватбата ще е там.Много се изнервям от подготовката от разстояние. Правя и невъзможното да намеря качествени услуги в Ямбол... Обадих се на Неделчо, каза ми, че е зает за нашата дата, но ще съгласува с жена си дали ще може тя да дойде. Утре сутринта каза пак да му звънна, дано да стане!!! Той никаква цена не ми даде, но дано да дойде, че в Ямбол няма кой.
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...