Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:34:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Сливен? - 2 част  (Прочетена 139645 пъти)

katrin_sl
Ентусиаст
**
Публикации: 102

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: юли 28, 2008, 17:32:43 »

Днес намерих идеалната рокля! yahoo yahoo yahoo Когато я облякох се почувствах като принцеса. Качих снимката в галерията.
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: юли 28, 2008, 19:57:09 »

Катрин много е хубава роклята, не е ли от магазин Сватбен ден във Варна.
А това ли са ви халките и те са много красиви. Нашите ги взехме вече и съм качила снимки в галерията.
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: юли 28, 2008, 19:58:42 »

Bandidi, мисля да си поръчам букета и бутониерите от магазин Дива, мислех си и за Мимоза, ама все още се чудя. Но смятам да пратя някой помощник да поразпита за срока, в който трябва да се даде поръчката. А ти решила ли си откъде да са твоите?
Активен
Dginger
Ентусиаст
**
Публикации: 108

« Отговор #93 -: юли 28, 2008, 21:12:00 »

Здравейте милички!
Отново съм на линия! Изкарах един невероятен меден месец, на Коста брава-Испания  yahoo

Честито на всички булки, които вече казаха ДА Bravo Желая ви многоо щастие и любов!!!
А сега ще се заема с четене да си наваксам, че много изостанах с форумчето
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: юли 28, 2008, 22:20:33 »

Добре дошла отново,Dginger!Само можем да се изтегнем блаженно при мисълта за Коста Брава! Dance2 Sunshine
Катрин,честита ти рокличка!Много е хубава,да се чувстваш много специална в нея!Халките са много хубави.
Виленце,и вашите халки са много хубави!Да си ги носите с голямо удоволствие и щастие!
 Good luck и приятни подготовки!
Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: юли 29, 2008, 09:24:55 »

Здравейте, ее, браво,dginger, Испания..сигурно е било невероятно. Искам и аззз:) Katrin, роклята е много хубава и е наистина като принцеска. То нали и това е целта, да се чувстваш като такава поне един ден. Пожелавам ти всеки ден да се чувстваш така с твоя бъдещ съпруг. И аз на тоя принцип избрах моята рокля. smile  Vilence, все още не съм ходила да гледам букети и бутониери. Много ми се искаше букета ми да е рози, но на роклята ми има две големи цветя като лилиуми или нещо такова, та се чудя дали ще вървят тези розички. Ох, незнам.Както си мислих, че съм отметнала повечето неща, така сега като наближава виждам колко много още има да се прави.
Активен
katrin_sl
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: юли 29, 2008, 10:42:41 »

Виле, роклята е от бутик "Емоция". Аз бях си харесала една рокля от "Холидейсона", в магазина я нямаше и следователно не можах да я пробвам. Продавачката ми предложи да ми я ушият, но посля ако не се харесам пак трябва да я купя, а струваше 700 лв. Oh my ... Ядосах се  много и отидох да си търся рокля в "Емоция".
А вчера се обаждах в Бутик"Дива". Жената ми каза, че 1 - 2 седмици предварително е добре да отидеш за букетите и другите неща.
« Последна редакция: юли 29, 2008, 15:32:45 от katrin_sl » Активен
bori
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: юли 29, 2008, 12:58:53 »

Аз бях много доволна от жената в цветарския бутик "Дива".С 2 ръце съм за нея,може и крачето да повдигна Wink,но ... give_rose
« Последна редакция: юли 29, 2008, 22:34:43 от bori » Активен
bandidi
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: юли 30, 2008, 08:34:44 »

Къде се намира бутик "Дива" да отида да разгледам какво предлагат?
Активен
bori
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: юли 30, 2008, 13:42:17 »

bandidi,пращам ти линк с адреса http://nvelikov.sliven.net/visitki/diva.htm
Активен
bandidi
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: юли 30, 2008, 14:20:57 »

о, добре, мерси много smile
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: август 01, 2008, 22:47:24 »

Е това 1-2 седмици не ми звучи много добре.Аз няма да имам толкова време, така че ще трябва да изпратя някой да се разбере с жената поне за седмица по-рано или ще се наложи да търся някъде другаде.
Активен
bori
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: август 02, 2008, 20:15:09 »

:)Виленце,навсякъде ще искат да им кажеш по-ранко,за да могат да си предвидят какви цветя да поръчат.Ако можеш наистина изпрати някой,ако не можеш-мога и аз да ти помогна,но трябва да ми кажеш какво точно искаш.Аз мога да ти дам телефона на момичето от "Дива",за да кажеш какви цветч искаш и поне по телефона да се разберете,ако може.Ако те устройва ще ти го изпратя на лични. give_rose
Активен
katrin_sl
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: август 08, 2008, 15:28:30 »

Момичета, май всички изоставихме форума. Обзела ни е лятна-сватбена треска.  smoke Sunshine :swim:Утре ще си взема поканите и ще кача снимка в галерията. Виле, до къде стигна с подготовката? Малко време ти остана.
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: август 08, 2008, 17:57:52 »

Ами честно да ти кажа май засега е леко в застой. Още една седмица на работа и идваме в Сливен. Тази седмица ще пратя медицинските по някой, че нали ги искат по-рано в ритуалната. Ние вчера ходихме да си ги правим в медицински център Надежда и тази вечер си ги взехме готови. Иначе още не сме поръчали тортата, ама пак ще пратим някой тази седмица да я поръча, въобще от разстояние трудно действаме. Трябва да ходя на пробна прическа и грим като идем в Сливен, да доуточняваме украсата, да купуваме алкохола и безалкохолното. А и питки и петел не сме поръчали. Щях даже да питам някой има ли идея къде могат да ми украсят петела, защото в нашия ресторант няма как да стане. Абе като се замисля май има още доста неща, само дано не забравя нещо, понеже всичко ще се дооправя последната седмица, ама няма друг вариант. И май нов воал ще си купувам, понеже този, дето го купих от Асеновград нещо не ме кефи, ама да видим. Аз в Сливен харесах един в магазина, който го преместиха до ритуалната, малко по-надолу.
А да и букета и бутониерите трябва да поръчам тепърва, ама незнам само дали ще намеря къде, понеже в магазин Дива са казали, че понеже имало и друга сватба същия ден, ако съм искала нещо малко можело, което така и не можах да разбера, ама като отида ще говоря лично, че така не става. Ами това е засега.
Булките, които минаха по реда си малко спряха да пишат, ама да се надяваме скоро да се включат с инетресни новини или пък да разкажат за летните почивки  Wink.
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: