Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 14:18:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Сливен? - 2 част  (Прочетена 139561 пъти)

mimiiordanova
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: юли 17, 2008, 15:55:58 »

Да ти кажа не взима никак скъпо. В сайта мисля че има цени. До колкото си спомням миналото лято беше по 60 лв на обработен час. Но сега може да е по скъпо. А снимките мисля, че бяха 0,80 лв.
Точно това щях и аз да ти пиша, че ако сватбата ви е това лято, той ще е зает със сигурност. Но щом ти е казал, че ще измисли нещо, значи няма страшно - ще си имате фотограф.  good
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #76 -: юли 17, 2008, 16:12:04 »

Ох, дано, защото много се зарибих от вашите снимки, толкова много ви харесвам пу-пу  Bravo
Утре след като се чуя с него, ще пиша какво е станало. Стискайте палци good
Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: юли 18, 2008, 09:39:40 »

Mimeto, благодаря, ами ще изчистим един петел, няма как pleasantry Утре съм на проба и да ви споделя сънувам постоянно, че съм на проба. Казаха ми, че вещае лошо?! В последния ми сън нямаше никой в салона-само една възрастна жена, която ме уви с найлон около кръста, което уж минаваше за роклята ми smile Обръщам се към бъдещие булки, сънувате ли за предстоящата сватба?
Активен
katrin_sl
Ентусиаст
**
Публикации: 102

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: юли 19, 2008, 00:53:51 »

Мили момичета, имам нужда от съвет.Мен няма от къде да ме вземат. cray cray cray Родителите ми починаха преди няколко години. В апартамента, където живеехме, сега живеят моите баба и дядо, с които не сме в много добри взаимоотношения. От там не искам да излизам. Цял живот за мен се е грижила другата ми баба и може би от уважение към нея, трябва да изляза от нейната къща. Проблема е там, че къщата не е в много добър вид вече. Милото иска да излезем заедно от тях, а аз да си спазя традицията по някакъв начин. Незнам точно как ще стане това, понежа както казах нито ще бъда в моя дом, нито баща ми ще ме изведе. Много ми е трудно!!! Помогнете!!!
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: юли 19, 2008, 17:14:43 »

Катрин,не ти се натрапвам никак!Но защо не го направиш от хотел."Тома"е невероятно хубаво местенце.Бяхме спечелили една награда на радио"Витоша"-"Повече българчета за България".Бяха ни настанили там,възрожденски стил.Дори си помечтах да ме вземат от там на сватбата,но беше вече края на медения месец.Аз съм от Пловдив,взеха ме от апартамента в Сливен,в който живеем с мъжа ми.
Гледах снимки на булки от Пловдив в такава къща-хотел в Стария град.Бяха невероятни,но аз съм фенка на такива старинни къщи.
Днес ми е доста кофти ден,претърпях една загуба,но се надявам бъдещето да е по-благосклонно.Усмивки на вас!
Катрин,дано намерите най-доброто разрешение на проблема! give_rose
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: юли 20, 2008, 15:22:37 »

Здравей Катрин, и аз имам същия проблем с взимането, понеже не съм от Сливен. Обаче в крайна сметка реших да е от апартамента на кума, ще излезем заедно оттам или там както го измисли кумът. Само дето, примерно аз ще съм в друга стая, та да има младоженеца какво да натиска, иначе ще му бъде много лесно  Wink. А иначе това, което Бори е казала, също става-от някой хотел, виждала съм и такъв вариант. А друг вариант, който също съм виждала на сватбата на едни наши приятели е да дойдат заедно пред ритуалната, а гостите се събираха там направо. Те пристигнаха заедно с кумовете и родителите си и не сме ходили да взимаме никой. Ама каквото и да измислите, да знаеш, че няма да има голямо значение- важното е ти да се щастлива и да се чувстваш добре.
Активен
bandidi
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: юли 21, 2008, 10:31:41 »

Здравейте, bori дано всичко е наред при теб и колкото и трудно да е..вярвам, че всяко зло става за добро. Всичко ще се оправи.
Katrin, наистина изглежда е затруднено положението. Направи така, че да се чувстваш спокойна без значение от къде ще те вземат-може да е от бабата, която те е гледала, нищо че къщата не е в добро състояние, може да е от близък приятел, може и от къщата на мъжа ти. Избери място, където ще се чувстваш ти най-добре, без да те интересува какво евентуално може да си помисли някой. Girl_hide
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: юли 21, 2008, 12:58:11 »

Благодаря ти ,bandidi ,права си.Всеки минава през изпитания и трябва да вярва в по-доброто бъдеще!
Катрин,bandidi е абсолютно права,който и вариант да избереш,е важното ти да се чувстваш добре.Това е ВАШИЯТ ДЕН и мнението на останалите няма значение.Който иска да те критикува,винаги ще намери за какво.А който иска да е близо до теб-ще намери начин,колкото и объркани да са нещата в семейството.Моите родители са разведени (майка ми вече не е между живите от година и нещо),но винаги се е намирало вариант и ние децата сме се чувствали добре.
Успешно разрешаване на тези така сладки проблеми!Мале покрай подготовката и аз за такива детайли се тревожех!Ама си е тръпка:)Хубав и усмихнат ден!
Активен
mimiiordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: юли 22, 2008, 06:48:25 »

Здравейте момичета,

Бори, незнам какво ти се е случило, но съжалявам и както е написала bandidi - всяко зло за добро, да знаеш, че наистина нещата ще се оправят.

Катрин, ние ходихме на една сватба на която булката и младоженеца бяха в един и същ апатрамент. Отначало булката се беше скрила, мъжа и си имаше гости и заедно с тях отидоха да взимат кумовете. След като ги взеха се върнаха отново в същия апартамент. Родителите на булката стояха на вратата с обувката, но младоженеца не натискаше вратата. Сложи си малко паричи в обувката и мирно и кротко си влезе (нали си е все пак неговия апартамент). От там се пристъпи към ритуала по пребулването и вече по-нататък се сещаш какво следва. На мен този вариант ми хареса, защото нямаше много разкарване, тъй като булката живееше в едно село.
Та варианти много, но както са ти написали другите момичета - където ти се чувстваш спокойна. И да ти кажа коментари винаги ще има, дори и да си в най-красивата и уютна къща. Така, че да не ти пука от чуждото мнение, важното е ти и бъдещия ти съпруг да се обичате и подкрепяте.  good
Активен
bandidi
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: юли 23, 2008, 13:00:26 »

Здравейте момичета! Днес си купих и обувките. Рокля шампанско, сватбена торбичка като роклята, а обувките златисти. Мисля, че се получи добре. Успех в подготовката на всички неомъжени форумки. Остава да реша прическата каква ще е. Препоръчаха ми Емилия в Дружба, имате ли наблюдения?
Активен
katrin_sl
Ентусиаст
**
Публикации: 102

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: юли 25, 2008, 20:26:12 »

Мили момичета, благодаря ви много за съпричастността.Мисля, че решихме проблема.Ще ме вземат от къшата на баба ми. Е, ще направим малко ремонт, но няма как. Шест дни бях в Сливен. Видях си ресторанта, говорих с Найден и си поръчахме халките. Малко скъпички ще излязат, но здраве да е. Щом ще я нося цял живот трябва да я харесвам. Ако намеря някъде снимка, ще я кача , за да я видите.
Активен
mimiiordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: юли 25, 2008, 22:13:31 »

Катрин, радвам се, че сте решили проблема. Всичко ще е наред, бъди сигурна.
Хайде успешна подготовка  good
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: юли 27, 2008, 21:11:06 »

Здравейте момичета, нещо май се разредиха писаниците, всеки го е грабнало май лятото нанякъде  danceg. Ние си взехме миналата седмица халките след едно забавяне от около 2 седмици, ама така е- казват един срок, за да поръчаш и после чакайте. Нищо, важното е, че са станали точно такива, каквито ги искахме без забележки. Малко ме изненадаха с цена, понеже се бях настроила до 550 лева, ама карай, излезли по-тежки, а пък и щом е за нещо такова, смятам, че си струва всеки лев. Ами това е засега от мен, то не ми остана много време, има-няма 4 седмици. Я ми кажете колко време предварително трябва да отида за букета и бутониерите да говоря, понеже наистина незнам дали преди 16 ще идваме към Сливен.
Активен
bandidi
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: юли 28, 2008, 09:26:50 »

Katrin, успех в подготовката. Всичко ще си дойде по местата. И аз по настоящем си чакам халките та да видим какво ще стане.Vilence, от къде ще си поръчваш бутониерите и букета? Мисля че седмица преди сватбата е добър срок. Аз поне така смятам да направя.
Активен
stas
Регистриран

Публикации: 1

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: юли 28, 2008, 12:24:16 »

Здравейте,аз също съм  булка от Сливен, или поне бях преди три години.Но момичеа знам какво е преживяване за една жена,сватбения й ден.Като чета вашите емоций по приготовленията и след това се връщам назад към моя сватбен ден.Понеже искаме всичко да е идеално се стараем да имаме най-доброто от всичко.
Както знаете,в Сливен най-добрия оператор е Неделчо,но пък за украсата и малките дреболий мога да ви предложа едно момиче от Сливен,която много се старае,предлага интересни неща за дреболийките.Прави етикети за шишета със снимки на младоженците,табелки за масите,има арка украсена с цветя за расторанта,сватбената маса също украсява и въобще има много свежи и интересни идеи.И най-важното не взима скъпо.А всеки си прави сметка.
Мога да ви покажа снимки от нещата които прави,ако пожелаете пишете ми и ще ви изпратя.Момичето се казва Снежана,мога и да ви свържа с нея.
И на всички бъдещи булки успех,а тези които са минали по този път,дълъг и щастлив семеен живот weddingday
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: