Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 13, 2024, 20:15:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Сливен? - 2 част
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Сливен? - 2 част (Прочетена 139425 пъти)
katrin_sl
Ентусиаст
Отг: Има ли булки от Сливен? - 2 част
«
Отговор #105 -:
август 09, 2008, 13:15:24 »
Аз днес си взех поканите.
Много си ги харесвам!!! Слагам снимка в галерията.Другата седмица ще ходим със свеки да поръчаме роклята, но днес си харесах в магазина един друг корсет, че и него ще пробвам преди последното решение. В същия магазин си харесах и обувки, така ча всичко ще бъде от едно място.Я ми кажи за медицинските. Бързо ли ги направиха и колко струват?
Явно наистина ти е малко трудно от разстояние, но вярвам, че ще се справиш. Аз ще си бъда в Сливен поне 2 седмици преди сватбата и мисля, че ще свърша всичко навреме. За петела и питките питай в "Карибу". Мисля, че там могат да ти свършат работа.
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #106 -:
август 09, 2008, 13:29:41 »
Здравейте момичета ето че и аз се завърнах :)слез една незабравима свтба
katrin_sl на нас медицинските ни ги наплавиха за един ден
и мисля че бяха към 30 лв и още 14 за милото за спин понеже бил чужденец
Активен
bori
Сватбар
колко е хубаво,когато се усмихваме
«
Отговор #107 -:
август 09, 2008, 16:19:13 »
Здравейте!
Моля,моля аз ви навестявам доста често!Ама вас ви няма! :)Успех с подготовките!Аз съм обещала на себе си да помогна ,на всеки който мога с нещичко.На мен ми беше трудничко с подготовките,защото бях отскоро в града.Но пък направих,каквото можах.Имаше и хора,които помогнаха разбира се!
Майче,просто нямам думи!Страхотни сте!И много щастливи,личи си!Това е най-важното!Нека да сте здравички и все така да си създавате красиви мигове!
А Картин-много нежни покани.На моя приятелка бяха подобни,на живо са още по-хубавки!
за избора!
Много усмивки и щастие през летните дни!
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #108 -:
август 09, 2008, 22:39:24 »
Катрин, страхотни са ти поканите. Ти си добре, щом имаш две седмици на разположение е напълно достатъчно за последните приготовления. Нашите медицински струваха 90 лева, ама щом ще сте в Сливен по-добре там си ги направете, ще ви излезе при всички положения по-евтино. Ние днес ходихме в Двореца в Балчик и си направихме страхотни снимки и клипчета, ама беше голяма жега. Мисля да ида до Карибу да проверя какво предлагат там и да поръчвам, че няма време.
Маичка, страхотни сте. Снимките ви са станали супер, а тези на морето къде ги правихте, много е готино, че сте го измислили. Къде си прави прическата, че мисля да ходя на пробна първо. А някой да ми каже къде мога да отида на грим.
А и едно въпросче да задам на булките, които са имали и църковен брак. В църквата нали искат червено вино, мед и питка. Та въпросът ми е тази питка после взимаме ли си я или не, понеже незнам колко питки да поръчаме една или две, нали и за посрещането в ресторанта ще ни трябва.
Нещо намаляхме булките, които още не са се бракували, а пък другите, които вече са госпожи защо спряхте да пишете, ехо, кажете как върви семейния живот
Активен
maj4eto
«
Отговор #109 -:
август 10, 2008, 09:39:25 »
Благдря ви ммичета з милите коментри
vilence за снимките-като пътувахме за медените ни дни и си пъхнахме одеждите в багажа а баща ми ни напрви снимките
това е малко след Созопл на един крайпътен плаж
А прическата ...не зная как се кзва салона защото ми е позната и направ отидох...тя се казва Тони,а сална...значи като тръгнеш поулицата където е сторото зъболчение в посока Била...значи не кръстовището на зъболечението а слдващото...Под едно от блокчетата там в един тараж е салона.Свещ нто имаше май интернет клуб...
Оффф дано си разбрала нещо т моите обяснния
Активен
bori
Сватбар
колко е хубаво,когато се усмихваме
«
Отговор #110 -:
август 10, 2008, 11:27:36 »
Здравейте!
В църквата носихме питка,вино,мед,бонбони.Бонбоните бяха за почерпка на хората от църквата.Питката и виното ги оставихме отново там за почерпка.Но не мисля,че ако искаш да си ги вземеш някой ще ти напрати спънка.Ние имахме отделни питки за църквата и ресторанта.Бяхме решили родителите ни да посрещат гостите с питка в ресторанта,та имахме една отделна за тази цел(тя беше с локум,мармалад и други работи,поръчана от Нова Загора).Но това си беше наша приумица.Мисля,че и 1 би ти свършила работа или 2.
За семейния живот върви си при нас след 3 месеца и малко брак-ръка за ръка си се нижат и радости и проблеми.На никой животът не е безоблачен.Има моменти,които му го оцветяват в едни или други краски.Аз направих спонтанен аборт.Това ме раздруса доста,но гледам да съм по-оптимистично настроена и по-голям реалист.Такива моменти ни учат да се радваме на всяка дреболия,която може да ни накара да сме щастливи.Утре съм юбилярка,ще се събера с любими хора.Ще попътуваме,понеже са малко по-далечко.Ще се разпишем малко и на други места.И така 1 седмичка съм в отпуска.После на работа и ремонтче.И така си върви живота при мен като млада булка
Ама Виленце,наистина не остана време до твоя ден.Дано да се справите с всичко,както си го представяш и да сияеш на този ден!
А Майче пак да се повторя-идеята ти за плажни снимки е невероятна!Ама вие май по принцип сте си много романтични натури.Дано успеете да задържите тази линия.Искрено ви го пожелавам,животът да ви предложи много красиви моменти.А проблемите само доказват силата на чувствата,когато са истински!
Чао ,мацки и до скоро!Късмет!
Активен
katrin_sl
Ентусиаст
«
Отговор #111 -:
август 11, 2008, 23:49:56 »
Виле, за колко време ви направиха медицинските в "Надежда"? И ние мислихме да ги правим в Сливен, но аз нямам личен лекар там, а и милото може би няма да може да си дойде. После може ли сама да ги занеса в ритуалната зала? Може би трябва да им се обадя?
Бори, много е тъжно това, което ти се е случило, но горе главата. Смятам, че Господ си знае работата и всички страдания се възнаграждават един ден.
Активен
bandidi
Професор
«
Отговор #112 -:
август 12, 2008, 09:07:09 »
Бори, честит празник. Бъди истинска във всеки един момент. Нека да дойдат само хубави моменти за вас. Бъди щастлива и обичана. Всичко ще се подреди. Вярвай, че всичко ще бъде наред.(hug)
Аз бях седмица отпуск. Ходих на гости на сестра ми в Бургас и посъбрах тен, но и се поразболях накрая. Останаха малко неща за купуване. Решихме да наемем танцьори за танците с петела и тортата - мъж и жена - по 30 лв. Танцьорите са от сливенския ансамбъл и са много добри-правят весело. А относно петела, ходих в Карибу да питам, обаче услугата е комплексна-ако искаш петел, трябва и погачите да са от там. Казаха ми за Еко-асорти. А мисля че в моя ресторант също правят само петел-АБС. Довечера ще попитам и ще ви кажа.
Относно прическата-вече я измислих. Няма да е нищо сложно-просто издърпана назад и начупена. Купих си и диадема с камъчета и мисля, че ще е удобно така. В тоя случай отпада нуждата да имам и було. Казаха ми, че за църквата трябва да съм със закрити рамена и поради това си купих едно като воал. Малко не е както го исках, но не е и за изхвърляне, а и само за 1/2 час ще издържа. Не мисля да ходя на грим и без друго ще се размацам като се зная каква съм ревла.
Vilence на нас за църката ни поискаха ритуална чаша с голямо гърло, която наподобява букал. Е, как хубаво стана, че форумът се възроди пак
Съставих примерен сватбен сценарий. Мисля, че долу горе се получи добре.
Активен
bandidi
Професор
«
Отговор #113 -:
август 12, 2008, 09:53:46 »
Ако някой иска да му изпратя каква е последователността в сватбения ден и кога какво се прави нека да ми пише. Не успях да го кача като пдф файл.
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #114 -:
август 12, 2008, 17:41:19 »
Медицинските стават и за един ден в Надежда. Ние отидохме в сряда сутринта преди работа, взеха ни кръв и ни питаха кога можем да отидем за преглед от лекар от тубдиспансера. В понеделник, сряда и петък май ходи там такава лекарка от 17:00 до 17:30. Ние отидохме след работа в петък към 17:15, прегледаха ни, медицинските ни бяха готови и си ги взехме. А нашите ще ни ги носи кума в ритуалната, понеже ние този петък се прибираме.
Bandidi, я ми прати на мен този график.
Бори, честит празник и от мен! Пожелавам ти всичко най-хубаво занапред в живота, много лично щастие и само положителни емоции. Весело изкарване на празника!!!
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #115 -:
август 14, 2008, 21:15:14 »
Някой може ли да ми каже къде в Сливен мога да си поръчам да ми направят тейбъл картичките и за колко време могат да ми ги направят?
Активен
bandidi
Професор
«
Отговор #116 -:
август 15, 2008, 09:17:10 »
Vilence, същото се чудя и аз. Мисля да попитам в ресторанта. Утре ще ходя на оглед да видя окрасата за друга сватба в нашия ресторант. Управителят беше обезпокоен от факта, че станахме 140 човека, ..но няма как. Незная как ще нагласим масите-това ми е проблема сега..къде ще се танцува. Наистина може да се окаже много тясно.
Активен
katrin_sl
Ентусиаст
«
Отговор #117 -:
август 15, 2008, 10:28:38 »
Някой беше споменал за една рекламна агенция, която се намирала до Мустан. Там правели етикетите за бутилките и тейбъл картички. Мисля, че видях една агенция точно срещу сладкарницата, от едната страна на НТС-то. Питай там.
Активен
Natalia Borisova
«
Отговор #118 -:
август 15, 2008, 13:37:32 »
Цитат на: vilence в август 14, 2008, 21:15:14
Някой може ли да ми каже къде в Сливен мога да си поръчам да ми направят тейбъл картичките и за колко време могат да ми ги направят?
Нашите ги направиха в Office 1. Станаха много бързо и хубави! Много сме доволни. Също там ни направиха и надписите за колата за номерата нали се сещаш.
Активен
daniela_sl
Ентусиаст
«
Отговор #119 -:
август 15, 2008, 14:20:04 »
Здравейте сладурки! Срам ме е да си призная,но през малкото свободно време което ми остава,влизам във форума,но в темичката за ремонтите,защото с милото в момента сме на тази вълна
Искам да знаете,че не съм Ви забравила и мисленно съм с всяка една от Вас!
Vilence не остана,още малко и теб ще те видим като принцеска,Bandidi също!!
Ако мога на някой с нещо да помогна,да знаете,че съм на среща!И хайде женете се вече,че да направим една форумска среща като хората
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...