Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 11:24:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ 3  (Прочетена 228339 пъти)

Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: ноември 19, 2008, 12:35:08 »

Shammy Welcome
Аз мога да ти помогна с последна информация за Тримонциум и Новотела.Дето се казва-прясна, прясна, защото от мойта обиколка август месец, няма вече нищо еднакво..
Тримонциум-Кувертите започват от 40лв.Има такса бушон-7лв на вносния алкохол, 5лв на ракия,2 на вино, за безалкохолно и бира такса няма.След 24 часа има такса по 100 лв на час, калафите са по 2,5лв. и това е като цяло.за сватба от 120 до 150 човека обслужват 5 сервитиора.
Новотел-кувертите започват от 40лв.Няма такса бушон, след 23 часа се заплаща по 100 лв на час+ % за сервитиорите.
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: ноември 19, 2008, 13:43:17 »

аз мога да ти кажа за Острова - не го препоръчвам; собственикът е ужасен, персоналът - също;

страшно много нерви и разправии; външни хора на тържеството - а обещаха да няма;

карахме са за масата на младоженците къде да е; не искаха да ми я сложат, където аз исках; успях да се наложа;

разместиха ми масите на гостите в самия ден, добре че агентката успя да се справи донякъде с тях;

и измежду масите на моите гости бяха сложили свои си хора;

не че са ми пречили, но техните дечица се моткаха из дансинга и пречеха;

отделно не ни позволи да останем след 1ч;

за миниатюрните парчета торта да не говоря;

а за куверта - вдигнаха го с 10лв на куверт 2 дни преди сватбата;

общо взето нищо от уговореното не спазиха, освен да няма дневна сватба
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #257 -: ноември 19, 2008, 13:59:58 »

Как е възможно изобщо да пуснат чужди хора на сватбата??? Аз и не знам кой би седнал в ресторант, където има сватба, на която не си гост...
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: ноември 19, 2008, 14:13:11 »

rozovka, и мен това много ме учудва - как изобщо някой може да си мисли, че може да посрещне и други клиенти във вечерта на твоята сватба. За пръв път го чух това снощи - бяхме си уговорили, както написах в темата за Казанлък, ресторант Зорница и на милото татко му ходи вчера да го капарира с управителката. И му казали "Няма да пускаме други клиенти, нищо че ресторанта е за 150 човека" - еми то остава и да пуснат. Такава глупост за първи път чувам  crazy , сега се предполага, че трябва да сме и благодарни ли? Ние ще сме към 80, ресторанта вярно е голям, ама чак 150 човека да побира - трудна работа. Просто се учудвам какви неща измислят тея управители и собственици  beating
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: ноември 19, 2008, 14:14:27 »

Как е възможно изобщо да пуснат чужди хора на сватбата??? Аз и не знам кой би седнал в ресторант, където има сватба, на която не си гост...

При нас в Корал (на Св. Константин) имаше в предната част на ресторанта някави, които вечерят. То е отделено от основната часта, така че не беше ужасно натрапчиво, но ме подразни. Управителката ни беше уверила, че от 19 ч. ресторантът е за нас - е, не беше точно така. Не съм се карала, но ми стана неприятно. Хорицата седяха и гледаха с любопитство до към 8.30. Пак казвам, двете части са отделени, но все пак се вижда. И наистина, що за нахалство да седиш на сватба, на която не си поканен и след часът, в който трябва да си опразнил ресторанта!
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: ноември 19, 2008, 15:06:13 »

може - може;

и още как; и то не отделени в свободната част, а измежду моите гости;

ама какво, да кажа на всички гости - ами няма да има тържество, щото е пуснал външни;

дечицатан е че точно се пречкаха, нон али им е интересно и като се появи балета, а преди това - и водещата - започнаха да се приближават и да ги зяпат от разстояние по-малко от метър;

и представете си балета, който скача, танцува и пр. как, без да му личи изобщо, ще заобиколи 3 дечица, които им се врът в краката ....

ами БГ момичета, това е реалността;

аз съм си виновна, като имах време и варианти - трябваше да кажа - предварителен договор; като ми каже НЕ, да отида на др. място;

само дето трябваше да си сменяме пак датата, пък и гражданското и църквата .....
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #261 -: ноември 19, 2008, 15:56:15 »

Безумие - виждаш, че има сватба, и сядаш да хапнеш между гостите...

И аз рискувах без предварителен договор, защото много държах на ресторанта, а те го увъртаха и стана ясно, че договор няма да подпишем... Но по принцип смятам, че трябва да се държи на договор, и да отговарят, ако провалят нещо.
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: ноември 19, 2008, 16:01:55 »

розовка,

хубаво би било, но за да се съгласяват те на това, трябва да имат пазално мислене, а то тяхното е .....

то, външните били някакви близки на собственика редовни клиенти; бяха 2 малки маси, но определено си гледаха и се радваха; те хората нищо лошо и неприятно за нас не са направили;

само да си бяха извикали дечицата при тях в точно два момента

и нямаше и да ги усетим;

то, мацките от балета като си свършиха танците, останаха и си танцуваха с нас;

купонът бе на 6
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: ноември 19, 2008, 16:49:14 »

момичета някой може ли даде примерен договор?
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: ноември 19, 2008, 16:50:44 »

ммм
някъде бях гледала нещо примерно, виж в по-предните темички за ресторантите - 1 и 2

ако не, значи някъде другаде, но не мога да си спомня;

то ... може би най-добре с познат юрист да говориш
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #265 -: ноември 19, 2008, 16:55:15 »

tasty, сватбените агенции имат такива бланки - ако ще ползваш агенция.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: ноември 19, 2008, 17:44:39 »

ами, още не съм си избрала агенция, но май си харесахме ресторант  yahoo
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: ноември 19, 2008, 18:29:19 »

И кой е ресторанта ако не е тайна?
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: ноември 19, 2008, 21:39:35 »

Кой, кой...???
Активен
vasilisa
Ентусиаст
**
Публикации: 60

« Отговор #269 -: ноември 19, 2008, 22:40:36 »

tasty , аз имам примерния договор, за който говори gostenka_82 , копирах си го преди известно време от форума. Ако искаш, ще ти го пратя на лични, или мога да го пусна направо тук, ако и други искат да го имат Wink
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: