Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 19:36:47
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ 3
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
36
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ 3 (Прочетена 228061 пъти)
tatitt
Ентусиаст
Отг: РЕСТОРАНТИ 3
«
Отговор #180 -:
октомври 24, 2008, 08:36:24 »
Резервирах си ресторант
.
Красунка
, благодаря за съветите още веднъж.
Централ Форум ще е. Малко ме притесни това, че ми казаха, че не могат да ми гарантират цената на куверта отсега, защото не се знае дали всички цени няма да се вдигнат до догодина
Някой имал ли е подобен проблем? Не че не си го помислих - все пак има доста време, но......
Скоро бях и аз да проверявам Либекс. Много е красив ресторанта и голям и удобен. Ама чух и аз нещо лоши отзиви за кухнята и обслужването.
Tasty
, къде е този Скай Лей - в София ли?
Активен
milata84
Ентусиаст
«
Отговор #181 -:
октомври 24, 2008, 08:43:26 »
Супер, браво!
На мен мн ми харесва Централ Форум, ние бяхме там на 2 сватби,бях о4арована! Нормално е да не могат да гарантират цени отсега....Ама поне трябва да ти гарантират ако има поскъпване да е в нормални граници. Предвиди ги тези неща! Аз също бях харесала този,но ми е малък
Вие колко човека сте?
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #182 -:
октомври 24, 2008, 08:45:36 »
Татит
, ако питаш мен вмомента никой няма да ти даде гаранция за цените, че няма да се променят. Всички са стреснати от кризата, инфлацията си е подобаваща, така, че според мен дори някъде да ти дадат гаранция за цените, може би ще излъжат.
На
Hristi
сватбата беше в Либекс, можеше тя да ти помогне там как е. Но нещо се губи напоследък.
А Скай Уей е в София, Симеоново. Като търсех за моята сватба мислех и него да видим, но ми се стори доста далеч и се отказахме. Намира се малко под площадчето, където се завива а Романс. Ето сайтече:
Sky Way
Ние останахме малко разочаровани при поссещението си в Централ Форум (но това си е наше мнение де
), понеже нямаха свободно място за нашата дата, всячески се опитваше господнът да ни убеди да се оженим в петък и колко прекрасен ден е за сватби, понеже това им бил свободен ден...разбира се не успя да ни грабне
Но от там нататък, чувам че отзивите са добри по време на самата сватба. Но до там не стигнахме
Успех!
«
Последна редакция: октомври 24, 2008, 08:49:12 от Bybet0
»
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #183 -:
октомври 24, 2008, 08:55:49 »
В сайта на Sky way има подробно какво предлагат за младоженците- добре звучи, а изглежда като обстановка супер. Има и форма за запитване за конкретна оферта.
http://www.skywayhotel.com/index.php
Предполагам, че за 4 звезден хотел, цените няма да са от най ниските.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #184 -:
октомври 24, 2008, 09:02:59 »
Милички, ние проверявахме Скай Уей пролетта. Самият хотел е много хубав, а има и градина отвън, много я предлагат за изнесена церемония. Но самата зала мен не ме грабна. И по-точно това, че е съвсем вътрешна и няма прозорци, а таванът не е ужасно висок (без да е нисък, не искам да преувеличавам), и ми е малко като бункер. Иначе предполага най-разнообразна украса, тъй като е зала, не е ресторант и няма по принцип разни украси - завеси и т.н., с които трябва да се съобразяваш при подредбата на ресторанта. Т.е. можеш да се вихриш
.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #185 -:
октомври 24, 2008, 11:58:15 »
Впечатлението от Скай вей и при мен беше, че е като бункер - под земята, в конферентните зали май беше, които се съединяват... Няма прозорци, което си е малко депресия, поне според мен ...
Бубето, при нас шефчето на Форум Централ също ми направи доста кофти впечатление (и ние искахме там, но датата беше вече заета и за двата им ресторанта) - на нас първо ни каза, че е заето, а после ни попита колко човека сме... Ако бяхме повече от другата сватба май щеше тях да ги отсвири!!!
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #186 -:
октомври 24, 2008, 12:02:41 »
На мен пък Скай Уей много ми хареса, особено самият ресторант /не конферентната зала, която ползват за тържества/. Видяха ми се много точни, предлагат приемливи куверти, но за съжаление казаха, че всички дати са им резервирани още преди месеци.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #187 -:
октомври 24, 2008, 12:49:24 »
Zahira, на мен ресторантът на Скай Уей също ми харесва (като влезеш на рецепция и вдясно, нали ?), но да отидеш на вечеря - особено с гледката през високите прозорци, но не знам дали изобщо го предлагат за сватби, на мен ми се стори много малък и нефункционален за тържество. Някакси нито място за дансинг остава, нито за посрещане... може би за много малка сватба... Нас веднага ни заведоха в конферентната зала. Бяха много любезни и отзивчиви, но заради самата зала се отказах.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #188 -:
октомври 24, 2008, 17:10:39 »
Ееее, разбира се, че говоря и аз за залата, а ресторантът си е хубав, но е много малък. Сватбите ги правят в залите! А при нас не беше зает.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #189 -:
октомври 24, 2008, 17:58:15 »
Tatitt
, кога ти е датата? Много е кофти този момент с цените в момента, само да не се случи така, че и в деня преди сватбата да не знаеш на каква цена ще плащаш кувертите
Активен
tatitt
Ентусиаст
«
Отговор #190 -:
октомври 24, 2008, 22:44:08 »
tasty - 2 Май! Кофти е, но няма начин....
за съжаление! Надявам се, че по-раничко ще ме информират все пак
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #191 -:
октомври 24, 2008, 23:14:00 »
Нашата дата е 20 юни, но всички ме убеждават, че е твърде рано за каквато и да било организация и аз за сега само чета по форумите и се настройвам. С милото бяхме само в Либекс, както писах вече, но сме крайно недоволни от там. На повечето места за ресторант ми отговориха, че трябва да се резервира януари месец, но още от сега
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #192 -:
октомври 25, 2008, 18:47:33 »
Tatitt
, колко парички ти е куверта?
Активен
tatitt
Ентусиаст
«
Отговор #193 -:
октомври 27, 2008, 10:32:36 »
Tasty
, извинявай за закъснелия отговор - пътувахме уикенда!
Куверта е 40 лева. Можем свободно да внасяме всичко, което поискаме! И бонус - апартамент!
Единственото кофти нещо е, че обикновено имат обедни мероприятия и може да се ползва ресторанта от 19 ч. Аз предпочитам да е късно де! Защото ми се струва по-официално вечер, плюс, че ще ми е по-спокойно през деня като имам повечко време! Само да видим дали ще може толкова късно в църквата да се направи ритуал.
Иначе, те съветвам да си запазите часовете по ресторанти и граждански. По-добре рано, отколкото после да се притесняваш. А и нищо не губиш! Не слушай какво те убеждават всички, защото моята приятелка миналата година се видя в приключение и се примири с много скъп куверт, защото не започна на време!
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #194 -:
октомври 27, 2008, 11:18:27 »
Tatitt
, о да определено е така, че е по-добре рано, но аз все още се лутам дали да е изнесен ритуала или да е в ритуална зала Красно село, коя да е църквата, защото тази в която се познаваме с попа и двамата от години е твърде малка, и най - вече кой да бъде ресторанта, но съм била във Централ Форум на коледно парти и беше супер
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...