Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:37:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ 3  (Прочетена 228063 пъти)

pipo
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #195 -: октомври 28, 2008, 17:49:21 »

Здравейте,
някой има ли впечатления за р-т Диана 3 и р-т Спортна среща?
Малко късничко се включвам ама дано е от полза give_rose
Бях на сватба в Спортна среща дето е на стадиона.Страхотен купон се получи...моите риятели - младоженците - бяха много доволни. Говорихме си на следващия ден.... Не знам как,но си бяха уредили да им пее Илиян Михов-Баровеца...нещо бил приятел на собственика и той им помогнал да го намерят....Дето мразя чалгата тоя човек ни разби Bravo Bravo....хора,пее,свири....страшни ритуалчета им спретна yahoo yahoo...
За персонала....не видях един намръщен....даже се майтапехме заедно...папането беше върха....топличко,навреме поднесено...не останахме без пиене...еле па нашта маса....
Имам време...ама сериозно и казвам на мойта - там сме....ако сме заедно де.... danceg danceg
Активен
maria_hs
Сватбар
Публикации: 254

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: октомври 31, 2008, 10:45:15 »

Здравейте, виждам че има доста питания за ресторант Централ Форум. Сватбата ми беше там преди 2 седмици. Страшно сме доволни от всичко. Обслужването беше на ниво, храна не остана по масите, всички си ометоха чиниите и бяха доволни, има достатъчно много място за танцуване. Ние бяхме 120 човека и ни беше чудесно като пространство. По схемата, която ни дадоха могат да се съберат 150 човека в двете зали, от които има видимост към дансинга и младоженците. Не сме усетили да ни крадат алкохол, което мен ме притесняваше в началото. Хареса ми това, че може да се замени ракията в куверта за сухи мезета след вечеря. Така алкохола беше изцяло от нас. Ние го резервирахме 6 месеца по-рано. Когато отидохме 20 дни преди сватбата да опитваме менюто имаше промени в цените, но управителя каза, че ще сме по тези, които сме уточнили в началото. Говоря за таксата за залите след 5 час и внасянето на алкохола. Иначе на нас също ни казаха, че не могат да ни гарантират, че няма да има промени в цените на храната, но за щастние нямаше. Ресторанта е страхотен, препоръчвам ви го. smile
Активен
tatitt
Ентусиаст
**
Публикации: 90

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: ноември 01, 2008, 11:02:07 »

maria_hs - направо ми иде да те прегърна и разцелувам!!!  give_rose
Активен
kotarana
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #198 -: ноември 02, 2008, 21:51:19 »

Да, така е. Ние се женихме там през септември - управителката ни скъса нервите. Но, ако сте достатъчно твърдоглави да я изтърпите - ресторантът е хубав. Кухнята е страхотна, много съм доволна. Никакво крадене на алкохол или торта! Май от мезетата само малко си щипнаха, ама здраве да е. Ако ви кажат да си носите мезета - няма нужда, храната е изобилна и много вкусна!
Лошото на Корал е, че столовете му са кофти и трябват калъфи и нямат дори драперия за булченската маса. Всъщност, най-големия недостатък не ресторанта е управителката. Тя е на настроения - ако иска може да е любезна, ако не иска - не я търси въобще.
Корал е добър избор за по-големи сватби.
Но с ръка на сърцето, не мога да кажа, че от самия ден сме недоволни. Управителката държеше да става всичко както са си свикнали, но на мен това не ми помрачи настрението.
А, в Корал дансингът е голям! Това е много важно.

Но ако сте 80 души искам много силно да ти препоръчам хотел Романс на Св. Константин. МНОГО красив ресторант и много любезен персонал. Ние бяхме решили да сменяме ресторанта по едно време, но Романс беше зает. Там обстановката дори не изисква кой знае каква украса. Калъфи със сигурност не трябват, което спестява много средства.

Здравейте недоброжелателки на хотел "Корал".
Вие не знаете какво искате и какво пишете. Някой ви плати за това ли ?!?  smile

Аз това лято празнувах своя сватбен ден в Корал. Две мои приятелки също. Мога само да благодаря. Обслужването е отлично, кухнята е много добра, а отосно управителката, която е направила толкова много двойки щастливи - тя е пълен професионалист. Всичко беше направено от нея - г-жа Жекова отлично.
Да вярно е, че първо пита за коя дата се интересуваме, но това е нормално има голям интерес. Например аз по нейн съвет си промених датата, за ден които беше свободен. Управителката ме изчака няколко дни за да можем да си организираме всичко останало. Относно цените, нормално е да има промени, нима като отидете в магазина няма такива ?!?
Била съм на други сватби и в други ресторанти. Знам за какви нередности става на въпрос. Благодаря ви г-жо Жекова, на Вас и на целия Ви екип, за чудесните мигове в ресторант "Корал". Благодаря !!!
Препоръчвам го на всички, които знят какво искат.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: ноември 02, 2008, 23:59:46 »

Някой да има впечатления от ресторант Бали на ул.Николай Коперник и ресторант 'Maria`s' в кв.Редута?
Активен
maria_hs
Сватбар
Публикации: 254

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: ноември 03, 2008, 08:53:51 »

maria_hs - направо ми иде да те прегърна и разцелувам!!!  give_rose

Надявам се да съм помогнала, защото знам какви бяха и моите притеснения за ресторанта, но ние наистина сме много доволни от "Централ форум".
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: ноември 03, 2008, 09:14:34 »

Здравейте недоброжелателки на хотел "Корал".
Вие не знаете какво искате и какво пишете. Някой ви плати за това ли ?!?  smile

Аз това лято празнувах своя сватбен ден в Корал. Две мои приятелки също. Мога само да благодаря. Обслужването е отлично, кухнята е много добра, а отосно управителката, която е направила толкова много двойки щастливи - тя е пълен професионалист. Всичко беше направено от нея - г-жа Жекова отлично.
Да вярно е, че първо пита за коя дата се интересуваме, но това е нормално има голям интерес. Например аз по нейн съвет си промених датата, за ден които беше свободен. Управителката ме изчака няколко дни за да можем да си организираме всичко останало. Относно цените, нормално е да има промени, нима като отидете в магазина няма такива ?!?
Била съм на други сватби и в други ресторанти. Знам за какви нередности става на въпрос. Благодаря ви г-жо Жекова, на Вас и на целия Ви екип, за чудесните мигове в ресторант "Корал". Благодаря !!!
Препоръчвам го на всички, които знят какво искат.

Относно този пост, мисля, че звучи твърде много като реклама, сори за  Offtopic , обаче ... Тук всички пишат лични впечатления, преживявания - едно нещо е хубаво, друго е лошо, всеки си споделя конкретни впечатления. Ама такива крайности - колко са невероятни, колко са добри, ??? Това са твърде силни думи за 1 пост?!
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #202 -: ноември 03, 2008, 10:34:26 »

Струва ми се, че тук няма "недоброжелателки" на който и да е хотел/ ресторант. snezhito, както и всички други тук споделяме впечатленията си. Освен това тя е изтъкнала както неща, които не са й харесали, така и положителни впечатления. Модераторите могат да кажат, ама и на мен това "благодарим ви г-жо Жекова" ми дойде в повече  sad, и как, виждате ли, по съвет на управителите на ресторанти трябва да си променяме датите... Ще покажете ли снимки от Вашата сватба, щом се е състояла там, и на Вашите приятелки може би, за да видим тази организация и хармония?

Според мен постът на snezhito никого не обижда, не е "недоброжелателен" и аз съвсем сериозно мисля, че всички момичета тук биха искали всичко да е наред със сватбите им и съответно не биха написали нарочно нещо, което не е вярно.
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: ноември 03, 2008, 11:50:21 »

Посингът ми е пределно обективен.

Казала съм какво ми харесва и какво не ми харесва в Корал. Дори съм спестила много от подробностите, за да избегна точно такива мнения. Момичетата от Варна, с които сме се виждали на живо, прекрасно знаят как ни беше притеснила именно управителката на Корал. Ако на мен не ми вярвате, поразровете се из други форуми, не претендирам за меродавност.

Не знам защо се говори за цени и смяна на дати. Аз такива неща не съм обсъждала изобщо. Звучи ми като стандартен постинг, който да циркулира из форумите... Странно защо ли, Корал е пълен през цялото лято, даже останах с впечатление, че им е писнало от сватби.

Макар че дори не смятам за нужно да се впускам в подобни форумски спорове, бих искала да обобщя - ресторантът би бил просто прекрасен, ако управителката на ресторанта се постарае да е по-любезна и дружелюбна с младоженците, ако си сменят столовете и престанат да трупат бутилките по масите.

Аз не съм искала да давам негативно мнение за ресторанта, защото просто нямам такова. Споделих обективни впечатления. Смятам, че ефектът, който постигнахте с този хапливо-хвалебствен постинг, беше точно обратен.
« Последна редакция: ноември 03, 2008, 15:03:38 от snezhito » Активен
tatitt
Ентусиаст
**
Публикации: 90

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: ноември 03, 2008, 16:26:56 »

Rozovka  goodpost

Убедена съм, че това е реклама, предвид, че дамата има само един единствен пост!
Активен
helenche
Новак
*
Публикации: 15

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: ноември 04, 2008, 20:19:11 »

Нека и аз да се изкажа за Корал. Както споменах по-напред аз много харесах този ресторант и беше първи в моя списък докато не се видяхме с управителката. Естествено че е нормално да има промяна в куверта, но все пак хубаво е да си наясно горе долу колко може да е това нали? Едно са 2-3 лв друго е 10. И това, което ме възмути в тази жена, бе че тя изобщо не се опита да е мила и любезна, както другите управители на хотели с които разховарях - даже напротив. И въпреки моята готовност да си платя всякакъв overtime тя ми каза че до 12:00 ми било абсолютно достатъчно за сватба, тя знаела от опит... Е след това последното единственото, което казах беше благодаря и довиждане. Просто нямах думи.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: ноември 05, 2008, 17:18:43 »

току що ми казаха, че в парк Хотел Москва нямат дати аз догодина до август
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #207 -: ноември 05, 2008, 17:25:27 »

Да-да, сигурно и за другата Нова година нямат tease...

Offtopic, ако преценят модераторите да го махнат  badgirl, просто ми стана смешно - чак пък толкоз, ноември сме...
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: ноември 05, 2008, 18:55:28 »

По отношение на Парк-хотел Москва - и по-точно ресторант Панорама - моята сватба беше там и като цяло съм доволна. Единственото, което не ми хареса, е "младоженският апартамент", който дават бонус. Бих посъветвала всички или да не се възползват от него, или да питат какъв е и дали могат да си доплатят за по-луксозен.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: ноември 06, 2008, 13:58:54 »

Колко капаро ви искаха за да резервирате ресторант?
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: