Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 12:36:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Идеи за сватба в градината :)  (Прочетена 116163 пъти)

sladuranka2
Любопитен
*
Публикации: 23

« Отговор #30 -: май 03, 2007, 15:16:08 »

Момичета обаждах се в Ботаническата градина на БАН, която се намира в Драгалевци и оттам ми казаха, че искали 500 лв. Oh my ... Направо луди хора, като се има впредвид, че тази градина е близо до ОколоМръсното! DANCE И изтъкнаха, че Ботаническата градина на "Васил Левски" за много по-малка площ взимали пак по толкова - демек 500лв е тарифата и в двете градини.  Като се прибави и кетъринга излиза направо  laugh лудница! Аз пък се сетих, че в Ботаническата градина на БАН сигурно би имало огромни проблеми с тоалетната danceg Някой да знае как вървят тарифите в Историческият музей? Там е страшно красиво, но сигурно и там биха ни ударили теслата.
« Последна редакция: май 03, 2007, 15:18:11 от sladuranka2 » Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: май 04, 2007, 02:01:20 »

Здравей  seny,
(надявам се, че нямаш нищо против, че се обръщам към теб на ти) за съжаление на повечето места, не само в ресторантите, обслужването е под всякаква критика и човек като търси информация се сблъсква с апатия и безразличие от страна на хората, които все пак печелят от сватбите на младоженците. Много от "бизнесмените" не знаят как да си изкарат парите.
Надявам се, че сватбеното ви тържество ще мине "безоблачно" въпреки трудностите, с които сте се сблъскали. good
Не, мямам нищо против-нали всички тук малко или много си ставаме близки...
Ние май все пак намерихме ресторант, но все още ме е страх да се зарадвам, защото не всичко е уредено...обещавам да се похваля, когато вече е сигурно
Между другото проучих доста ресторанти, докато търсех нашия, така че ако някой иска инфо да ми пише на лични какво търси и какво е проверил, а аз ще видя с какво мога да бъда полезна, за да не правим реклами
Поздрави и успех на всички с организацията на този приказен ден-дано наистина бъде такъв
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: май 04, 2007, 08:59:25 »

sladuranka2,
на мен мои дадоха оферта 1100 за музея
 Oh my ... Oh my ...
Активен
sladuranka2
Любопитен
*

« Отговор #33 -: май 04, 2007, 10:08:05 »

Ива тези определено не са добре! Аз си го обяснявам с факта, че в резиденцията и по принцип в историческият музей се правят доста приеми и ревюта на известни личности, но ако тръгнем да даваме по толкова пари само за наем на зала къде ще ни излязат сметките? Не искаш от тях да ти осигуряват храна или да ти организират тържеството, а просто да наемеш градината или някоя зала за няколко часа. Все пак с билетчетата за два лева на историческия музей едва ли на седмица изкарват по 1000 лева. Всичко в България за съжаление е така.
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: май 04, 2007, 10:27:03 »

Всъщност билетите за историческия музей струват 10лв. Според мен това е доста символично място и следва и цената му да е висока. Мисля, че ще се получи доста интересна сватба, ако можете да си я позволите  good.
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: май 04, 2007, 10:34:30 »

нашата ще е в ботаническата градина в варна наема е 250лв
за шатри и столове,монтаж ни искат 750лв фирмата е софииска ако иска6 6те ти дам координати

Здравей maslinka,
Би ли споделила и с мен координатите на фирмата, която ти ще използваш, защото офертата изглежда доста примамливо smile
съжелявам за бавния отговор но нямах нет.аз говоря за ботаническата градина в варна,там наема е 250 за цял ден поне за сега,дано и до септември си остане толкова,кетарнг фирмата е от софия,защото в варна нямало шатри crazy,но 750лв е за една шатра 7/5м.,70стола,монтажа и пътя до варна и обратно,ако си от софия ще ти излезе още по евтино.ще ти дам адреса на фирмата на лични
Активен
sladuranka2
Любопитен
*

« Отговор #36 -: май 04, 2007, 10:40:04 »

Maslinka коя е тази кетъринг фирма? Има много кетъринг фирми, но нямам никакви конкретни впечатления относно цени, а това ми се вижда нормално като цена. Храната пак те ли ви я доставят?
Активен
maslinka

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: май 04, 2007, 10:41:29 »

Maslinka коя е тази кетъринг фирма? Има много кетъринг фирми, но нямам никакви конкретни впечатления относно цени, а това ми се вижда нормално като цена. Храната пак те ли ви я доставят?
ами празненството ще е в ресторант,няма да има храна в градината,само церемония
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: май 04, 2007, 10:43:18 »

маслинка идеята ти е много оригинална :bravo:на всичките ти гости ще им хареса това *THUMBS*поздравявам те за смелия избор и затова че искаш да излезеш от "рамките"на класическата сватба pleasantry pleasantry
Активен
sladuranka2
Любопитен
*

« Отговор #39 -: май 04, 2007, 10:44:55 »

Ех момичета така благородно ви завиждам, че живеете близо до морето, защото аз ако живеех там, директно бих се омъжила на плажа. girl_in_love
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: май 04, 2007, 10:46:54 »

DANCE :DANCE:аз си позволих само снимките да са ми там(красиво се получава)
МАСЛИНКА задължително да покажеш после снимки,защото ми е много интересно да видя сватба в ботаническа градина yahoo
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: май 04, 2007, 11:25:33 »

МАСЛИНКА задължително да покажеш после снимки,защото ми е много интересно да видя сватба в ботаническа градина yahoo
о и аз
сигурно ще бъде като в приказките girl_in_love
Активен
maslinka

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: май 04, 2007, 11:26:02 »

само да не вали,че ще стане мокра приказка
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: май 04, 2007, 11:38:02 »

само да не вали,че ще стане мокра приказка
Е НЯМА НЯМА
ЩЕ Е ХУБАВО, СЛЪНЧЕВО И ВЕСЕЛО ВРЕМЕТО good
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: май 04, 2007, 12:11:57 »

аз разговарях с фирмата, с която се е свързала маслинка, те са клиенти на милото в банката.
човекът ни каза, че могат да направят кетъринг навсякъде, но според него няма градина в София, която да вземе наем под 500-600 лв.
сладуранка, за шатрите, техните са добри, но мога да ти дам и координати на друга фирма, където ми дадоха по-ниска цена
всички казват обаче, че ако вади или духа вятър партито се пробяля.
аз за това се преориентирах към ресторант с градина или тераса Girl_sing Girl_sing
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: