Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:27:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Идеи за сватба в градината :)  (Прочетена 116201 пъти)

ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: април 20, 2007, 13:26:52 »

късно виждам тази тема, но момичета аз планирам същата сватба, изцяло в градина, с ритуала на място и т.н.
за сега не можем да манером подходящо място.
сладуранка,
на нас ни предлижиха кейтъринг в ботническата градина в Драгалевски, но излиза скъпо монтажа на шатра и оборудванете - 2000 само за това

сега по-скоро мисля градината на някой ресторант.
Моля помогнете ако имане вече повече инфо blush blush blush blush
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: април 20, 2007, 13:33:04 »

нашата ще е в ботаническата градина в варна наема е 250лв
за шатри и столове,монтаж ни искат 750лв фирмата е софииска ако иска6 6те ти дам координати
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: април 20, 2007, 13:44:00 »

maslinka,
дай ми координати моля blush
направи не знам вече какво да правя - нито едно място не ми допада или пък ми допада, но не се включва в разумни ценови граници.
ако искаш пусни на лични
Активен
gerjo_k
Ентусиаст
**
Публикации: 95

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: април 26, 2007, 15:30:44 »

Някой присъствал ли е на сватба правена в градина и как е протекло събитието? Имате ли представа къде в София може да бъде направена такава сватба? Винаги съм искала да се омъжа в градина и самият ритуал както църковният така и този от общината да бъдат изнесени. Има и друго - тези тежки веселби, хора и ръченици в ресторанта, както и пияни роднини много ми тежат и не бих искала такова нещо на сватбата си. С цел да избегна всичко това ми се иска някакво по изискано тържество тип коктейл, което да не продължава повече от 3 часа на открито, колкото да се почерпят гостите със сладки, сандвичи и някакви хапки /мисля, че в случая някоя кетъринг фирма би свършила добра работа/ и шампанско под съпровод на някаква хубава музика /не че хората не са хубава музика, но не бих искала да се вият хора точно в този момент/. Мисля, че едно такова тържество би излязло и доста по евтино на младоженците отколкото традиционният вариант със кувертите, а една хубава украса би свършила много добра работа за тържеството. Имате ли представа на какви цени са изнесените ритуали и дали трябва първо да се мине предварително през ритуалната зала за подпис или вече изнасят книгата и ритуала си е изцяло истински пред гостите? Мисля, че това обикаляне на гостите по зали, по църкви и т.н. е доста уморяващо.
Ако някой във форума е правил или е бил на подобна сватба ще помоля да сподели своите впечатления, плюсове и минуси на този вариант. look

Здравейте,
Често посещавам форума, но до сега не съм се включвала. Сташно много ми допада мнението и възгледите, относно сватбения ден и неговото протичане, на  sladuranka2 и аз бих била много щастлива ако успея да организирам, живот и здраве, и свочта сватба по така непринуден, естествен и не натоварващ начин, най-вече за нас младоженците.
Аз съм от София и ако има такова място на което може да се организира по подобен начин сватбения де, моля да го споделите с мен.
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: април 26, 2007, 16:11:52 »

gerjo_k,
аз писах по-горе. Организират такива сжатби в Ботаническата градина в Драгалевци и в Националния исторически музей.
Не знам кога ти е сватбата - много е хубаво в ресторатна на Ловния парк, но за 08ми септ е заето
аз ще проверявам в дипломатическия клуб горна баня - има и други възможности само кайи за колко души става дума
Активен
gerjo_k
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: април 27, 2007, 09:26:41 »

gerjo_k,
аз писах по-горе. Организират такива сжатби в Ботаническата градина в Драгалевци и в Националния исторически музей.
Не знам кога ти е сватбата - много е хубаво в ресторатна на Ловния парк, но за 08ми септ е заето
аз ще проверявам в дипломатическия клуб горна баня - има и други възможности само кайи за колко души става дума
Благодаря ти за информацията ivaiva  smile
Нашата сватба е доста далечко, но като знам всяко празненство с колко грижи и препятвствия е свързано гледам да се осведомявам за нещата, които ме интересуват по от рано.
Ние искаме да напраяим тържеството тип коктейл на открито, в краен случай в някой ресторант в градината. Предпочитаме да съберем само хората, които са ни най-близки и най-често сме в тяхната компания...може би към 50-60 човека...но то никога не се знае Wink
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: април 27, 2007, 09:49:07 »

gerjo_k,
считай, че нямаш проблем, само не знам дали можете да разчитате на времето, ако е по-късно есента.
иначе градини за около 50 души в София има страшно много - също много хубави са ресторант Биляна - Ст. град и Александрия - на летището, но пак са заети за моята дата.
 Cray Cray
вече не знам дали ще открия Girl_sing
Активен
gerjo_k
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: април 27, 2007, 15:36:55 »

gerjo_k,
считай, че нямаш проблем, само не знам дали можете да разчитате на времето, ако е по-късно есента.
иначе градини за около 50 души в София има страшно много - също много хубави са ресторант Биляна - Ст. град и Александрия - на летището, но пак са заети за моята дата.
 Cray Cray
вече не знам дали ще открия Girl_sing

Ние ще се съобразим с времето, доколкото това е възможно Wink, и ще гледаме да е през летния сезон, защото наистина държим да е на открито smile

Сигурна съм, че ще намериш good, все пак не си притисната от времето, много от ангажиментите на ресторантите отпадат, още повече що се отнася до след няколко месеца.
Пък и нали знаеш, че човек когато търси намира, а когато го прав и за такова прекрасно събитие...няма как да не се наредят нещата Wink good
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: април 27, 2007, 15:38:11 »

благодаря ти gerjo_k,
схте пиша като открием и резервираме и ще споделям опит blush
Активен
abel
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: април 27, 2007, 15:39:48 »

Това дали сте провеявали:

http://www.navarha.com/
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: април 27, 2007, 15:52:26 »

Наистина изглежда страхотно, но с мен по телефона се държаха ужасно. Жената, с която разговарях беше много нелюбезна. Започна с това, че за малка сватба, като моята /става въпрос за 70-80 човека  crazy не смятам, че е малко / няма да затворят заведението и ще има и други хора. Дори не пожела да провери дали нашата дата е заета, преди да и отговоря дали съм съгласна да има и други хора в заведението и не пожела да се видим и да поговорим...
Смятам, че подобно отношение е грубо и непрофесионално и за това просто ги отписах като вариант. Иначе и аз имах жеалние да си направим сватбата на открито, в някоя страхотна градина... Засега плановете ни се промениха и ще направим само посрещане тип коктейл в градината на ресторанта, защото е по-малка, а след това ще се се пренесем вътре. Може би ще направим и рязането на тортата отвън с малко фойерверки - ще видим...
Успех на всички с организирането на сватби на открито - явно за това е нужно да се започне много от рано - ние почнахме да търсим ресторант преди 2 месеца и всичко атрактивно вече беше заето-уви  cray
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: април 27, 2007, 15:57:02 »

абел, благодаря ти изглежда супер, като сбъдната мечта.
сени, много тъпо са се държали, аз също имах такива случки.
нашата сватба ще е за около 90 души и все ни казват, че сме много.
вие намерихте ли в крайна сметка huhhuh.gif
Активен
gerjo_k
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: май 02, 2007, 12:44:13 »

Наистина изглежда страхотно, но с мен по телефона се държаха ужасно. Жената, с която разговарях беше много нелюбезна. Започна с това, че за малка сватба, като моята /става въпрос за 70-80 човека  crazy не смятам, че е малко / няма да затворят заведението и ще има и други хора. Дори не пожела да провери дали нашата дата е заета, преди да и отговоря дали съм съгласна да има и други хора в заведението и не пожела да се видим и да поговорим...
Смятам, че подобно отношение е грубо и непрофесионално и за това просто ги отписах като вариант. Иначе и аз имах жеалние да си направим сватбата на открито, в някоя страхотна градина... Засега плановете ни се промениха и ще направим само посрещане тип коктейл в градината на ресторанта, защото е по-малка, а след това ще се се пренесем вътре. Може би ще направим и рязането на тортата отвън с малко фойерверки - ще видим...
Успех на всички с организирането на сватби на открито - явно за това е нужно да се започне много от рано - ние почнахме да търсим ресторант преди 2 месеца и всичко атрактивно вече беше заето-уви  cray
Здравей  seny,
(надявам се, че нямаш нищо против, че се обръщам към теб на ти) за съжаление на повечето места, не само в ресторантите, обслужването е под всякаква критика и човек като търси информация се сблъсква с апатия и безразличие от страна на хората, които все пак печелят от сватбите на младоженците. Много от "бизнесмените" не знаят как да си изкарат парите.
Надявам се, че сватбеното ви тържество ще мине "безоблачно" ъпреки трудностите, с които сте се сблъскали. good
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: май 02, 2007, 13:45:35 »

Това дали сте провеявали:

http://www.navarha.com/

само за инфо
проверихме го страхотно е, но е заето за 8ми
държаха се много добре, но са заети предложиха да си сменим датата
Активен
gerjo_k
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: май 03, 2007, 14:03:16 »

нашата ще е в ботаническата градина в варна наема е 250лв
за шатри и столове,монтаж ни искат 750лв фирмата е софииска ако иска6 6те ти дам координати

Здравей maslinka,
Би ли споделила и с мен координатите на фирмата, която ти ще използваш, защото офертата изглежда доста примамливо smile
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: