Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 02:19:11
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
ПАРФЮМЪТ! ЧАСТ 2
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ПАРФЮМЪТ! ЧАСТ 2 (Прочетена 103714 пъти)
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Re:ПАРФЮМЪТ! ЧАСТ 2
«
Отговор #90 -:
юни 27, 2016, 17:52:26 »
Да ти кажа аз и на сватбата си бях с дав, който ползвам по принцип и не съм имала проблеми, а беше доста горещо
Пробвай ако държиш одорекс, и аз съм чувала положителни отзиви за него
Активен
always_and_forever
«
Отговор #91 -:
юни 28, 2016, 09:12:33 »
И аз съм чувала, че Одорекс помага. Не съм ползвала, но не пречи да пробваш.
Активен
Alichka
«
Отговор #92 -:
юни 28, 2016, 10:41:53 »
За него имаше особеност, че не трябва да се прави епилация преди или след употреба в рамките на някакъв период - не знам точно.
Активен
ilonka_bonbonka
Любопитен
Публикации: 36
«
Отговор #93 -:
юни 28, 2016, 11:52:37 »
Благодаря ви за предложението, но одорекс-а съм го пробвала един път и не ми подейства никак добре, кожата ми се зачерви много, щипеше ме, сърбеше ме, беше непоносимо и го измих веднага. Не ми се пробва пак с него. Ако някой има друго предложение да сподели.
«
Последна редакция: юни 28, 2016, 11:54:50 от ilonka_bonbonka
»
Активен
lidiya
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #94 -:
юни 28, 2016, 13:30:43 »
Моят ден също наближава, тъй като и аз се притеснявам от изпотяването ще опитам този одорекс. Парфюми опитах доста и засега се спрях на този
https://parfium.bg/gucci-flora-by-gucci-edp-za-jeni-bez-opakovka
, надявам се да е удачен за по-топло време. Влекат ме още два на Narciso Rodrigues, но ще видим в крайна сметка..
Активен
Mellie
Сватбар
Публикации: 202
«
Отговор #95 -:
април 13, 2017, 23:00:48 »
Не знам какво му става на тоя форум и защо така е затихнал.. Май сама си говоря тука, ама нищо...
Значи аз съм тежък случай. 10 години ползвам един и същи парфюм - Гучи О де парфюм 2. Обаче преди няколко години спряха да го произвеждат. Още се намира тук и там, но поизфирясал или може би мойта химия се е променила, защото мирише различно като изсъхне. И от месеци ходя пробвам, няколко различни купих (за ежедневието взех Би делишъс на ДКНИ, но той е прекалено обикновен и непретенциозен за сватба) и не мога да си избера нищо. Ужас някакъв. Днес най- накрая намерих един парфюм, който май ще бъде новият ми любим, и също и сватбен парфюм - Ланком ЕДТ Ла Ви Ест Бел. Какво мислите, някой друг ползва ли го?
«
Последна редакция: април 13, 2017, 23:06:41 от Mellie
»
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #96 -:
април 14, 2017, 10:46:25 »
Мели
, тази година като че ли няма много булки, а старите съфорумки са намерили място в говорилнята, където между другото си добре дошла да споделяш
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,37679.msg718422/topicseen.html#msg718422
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #97 -:
април 14, 2017, 14:41:05 »
Мели, много е хубав.бях го набелязала, но не съм го ползвала все още. Как само с 1 парфюм бе жена?
аз винаги имам поне 5 и си ги сменям ежедневно според настроението. Даже в момента повече имам, че мъжът ми има навика като не знае какво да купи и или парфюм или бижу. И аз вече набелязвам и му казвам , не че помни де.
Активен
silviya91
Ентусиаст
Публикации: 73
«
Отговор #98 -:
април 14, 2017, 15:28:33 »
Мели
тук съм и аз : ) последно време съм изгубила ентусиазма си някъде, но следя форума и виждам какво се случва с теб !! Чесно казано така ме вдъхнови с тези бутониери че ми се прииска да се разпиша и аз .
Ситуацията с моя парфюм е сходна от близо 8-9 години ползвам Premier jour на Nina Ricci , но го спряха от производство , успявам да го намеря само в България , но предполагам че няма да е задълго .
За Коледа ми подариха Ma vie на Boss и още като видях опаковката и казах край това е парфюма за сватбата ( розов е ) Хаха . И се оказа много хубав летен аромат, който същевременно е доста траен . Сега избягвам да го нося , за да не свикна с аромата .
Активен
Mellie
Сватбар
«
Отговор #99 -:
април 14, 2017, 21:06:24 »
Цитат на: roumyana в април 14, 2017, 14:41:05
Мели, много е хубав.бях го набелязала, но не съм го ползвала все още. Как само с 1 парфюм бе жена?
аз винаги имам поне 5 и си ги сменям ежедневно според настроението. Даже в момента повече имам, че мъжът ми има навика като не знае какво да купи и или парфюм или бижу. И аз вече набелязвам и му казвам , не че помни де.
А бе аз съм невероятно тежък случай. Имам един такъв чувствителен вос дето всичко го дразни. През втората бременност бях толковя нещастна, защото целия свят ми миришеше толкова гадно, че непрекъснато имах главоболие. 8 месеца любимия беше под запор е не му давах да ползва никакви парфюми, одеколони и дезодоранти. Много беше нещастен милия, още повече, че тогава живеехме в Африка и беше адска жега и ясно те е дезодорантите са нужни!
Ама от всичко повръщах и направо беше ад. Но сега с тези 2 парфюма май ще съм ок. Макар че с покупката ми дадоха един тестер на новият рарфюм на Пако Рабан и да ве кажа много ми хареса. Може да взема и него и да ги сменям...
Активен
Mellie
Сватбар
«
Отговор #100 -:
април 14, 2017, 21:08:50 »
Цитат на: silviya91 в април 14, 2017, 15:28:33
Мели
тук съм и аз : ) последно време съм изгубила ентусиазма си някъде, но следя форума и виждам какво се случва с теб !! Чесно казано така ме вдъхнови с тези бутониери че ми се прииска да се разпиша и аз .
Ситуацията с моя парфюм е сходна от близо 8-9 години ползвам Premier jour на Nina Ricci , но го спряха от производство , успявам да го намеря само в България , но предполагам че няма да е задълго .
За Коледа ми подариха Ma vie на Boss и още като видях опаковката и казах край това е парфюма за сватбата ( розов е ) Хаха . И се оказа много хубав летен аромат, който същевременно е доста траен . Сега избягвам да го нося , за да не свикна с аромата .
Ама страшно е гадно като спрат да проидвеждат нещо любимо! Или като реформулират и после не е същото. Парфюмът на Бос звучи интересно, ще го пробвам!
Кажи ти с другите подготовки как върви???
Активен
melisapetrova
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #101 -:
септември 28, 2017, 12:26:18 »
Той какви пари е?
Активен
kamiy
Любопитен