Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

септември 27, 2023, 20:16:55

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 10
 11 
 -: август 02, 2021, 09:02:56  
Започната от Bube - Последна публикация от Bube
Привет, дами! Форумът е още жив! Пожелавам ви едно прекрасно и запомнящо се лято smile

Къде сте, как сте, планирали ли сте почивки, бягство от града?

 12 
 -: юли 18, 2021, 11:07:11  
Започната от svekarva - Последна публикация от svekarva
Някой помогна ли му, или сам се съживи? Да знаем на кого да благодарим, де heart

 13 
 -: юли 18, 2021, 07:20:57  
Започната от svekarva - Последна публикация от bulche91
Жив е, жив е хехех. Хайде дано да не пада толкова често! Поздрави от моренцето!

 14 
 -: юли 17, 2021, 15:30:42  
Започната от svekarva - Последна публикация от ratatui
Ей, възкръсна отново, любимият ни Феникс!

 15 
 -: юли 03, 2021, 12:42:06  
Започната от svekarva - Последна публикация от ratatui
Здрасти в новия месец!
Нещо тия дни не мога да стигна до телефона, което мисля е хубаво. Бях няколко дни с 2мата и понеже много шефове, малко роби... Ама добре беше де.
Ники днеска замина за Огняново, на мен ми се рвеше (обикновено не рева, а се радвам за него), ама сега ми стана криво. Уж се разбрахме във вторник все пак да си го докарат до София и от тук за море, ма ада видим, че при наще всичко е предпоследно.
Днес Маги става на 1 месец, кога отлетя това време не знам, буквално все ендо вчера ни изписаха.

Маги, много гадна ситуация! Дядо ми изкара около 2 седмици в болница, като имаше малко движение на едната ръка и лек говор. Дано намерите добро решение, че е много трудно обгрижването.

Булче, бързо да оздравява Звяр!

Фери, как се радвам че пак пишеш.

Панде, очакваме да се похвалиш след 3+ седмици с добрите резултати.

Еми, весело на морето!

Свекърва, за комари, аз взима едно Занзи, ползвах го с Ники като беше бебе и бях доста доволна.

 16 
 -: юли 02, 2021, 16:35:57  
Започната от svekarva - Последна публикация от pandapanda
Маги, ами мина изпитът, надявам се да съм минала, ама след 4 седмици резултати. Четенето беше трудно, граматика и слушане - по-лесни, писането - хубава тема, дано нямам много грешки. На устния говориш с друг явяващ се на изпит - има презентация (говориш нещо подготвено от вкъщи), дискусия на текст и вземане на решение на  някаква ситуация. Аз бях с един французин. Имаше час и нещо до нашия ред и аз реших да го питам какво ще говорим да се подготвят с въпроси. Той ми вика, че всъщност не се е подготвял за изпита. Аз си викам, айде някакво куку ми се падна. Ама всъщност човекът бил програмист, записал се за изпит, ама след това започнал гаден проект и не му остало време да учи. Та вчера решил да види все пак за какво става дума, че да знае за друг път. Явно му беше все тая за тия 170 евро. Та си говорихме час и нещо и не беше някой неадекватен. А и така му свикнах с акцента и устният изпит, в крайна сметка мина добре според мен.

Сега малко почивка от немски. От утре ще уча за тест по Linux за няколко дни, а после ми почва нов модул.

По принцип планувам още немски да уча, но не знам дали ще е на есен или след нова година.

 17 
 -: юли 02, 2021, 14:02:48  
Започната от svekarva - Последна публикация от svekarva
Маги, времето ще покаже. Майка ми си отиде точно за седмица след удара, сърцето и не издържа. Ако беше в болница, вероятно щяха да сложат системи и да задържат още седмица, но реших, че стресът ще и дойде в повече и остана вкъщи. Наистина е най- добре да се събират пари и да се търси жена за помощ, плюс каквото може от социалните. Свекърва ти работи още, нали? Редуването от хора от родата да я гледат не е добра опция, свързана е с много нерви и ненужни разправии, да не говорим за самия болен колко е трудно, ако трябва да се мести от една къща в друга. Освен в момента да се каже "Господ да помага и каквото дойде...." Скоро минахте и с твоята баба по този път, та знаеш как е. Стискам палци! heart
Еми, моя позната е в момента в супер луксозен резорт в Поморие, всичко е лъскаво, чисто... Обаче на третия ден почна да се оплаква, че пеещите фонтани в двора и късат нервите, че съседите вдигат шум от оргии по терасите и че навсякъде воняло на кухня. pardon Май ако може собствените си къщи да замъкнем на морето, най ще ни е добре Wink. Стискай зъби и да сте здрави сега, пък за следващия път- ти си знаеш къде и как.
Голяма буря имаше снощи тук, изпопадаха клони и посред нощите идваха машини да режат и местят. Идваше ми да набия природозащитничката, дето не дава да се почистват дърветата и улицата прилича на джунгла заради нея... diablo

 18 
 -: юли 02, 2021, 12:17:44  
Започната от svekarva - Последна публикация от магито
Ние тая година уж ще ходим на ПОморие, ще разправям как е ама има много време до нашата почивка там.Не съм стъпвала в тоя град и не знам какво да очаква.

Планината още ни е под въпрос, най-много ние с децата да отидем, а моя мъж да се прибере.Въобще не знам какво ще става.

Пандич, как мина изпита?

Ей сега купих и аз Бочко!

 19 
 -: юли 02, 2021, 10:16:41  
Започната от svekarva - Последна публикация от pandapanda
Адиктед, благодаря ти, че сподели идеята за подарък на учителките, семенца с надпис "благодаря, че ми помагаш да порасна"  good

Днес е последен ден градина за Бамбук. Средата на август ще се заврърне. Две седмици ще е на мамина градина. По принцип съм се надъхала да си ставаме рано и да излизаме рано, ама да видим, че аз много се мотам по принцип.

 20 
 -: юли 02, 2021, 09:33:57  
Започната от svekarva - Последна публикация от pandapanda
Здравейте!

Бързо да се оправя Звяр. И аз изтръпвам като я чуя лаещата кашлица. Кога ще го израстат това чудо.

Маги, много лошо за бабата. На ММ бабата вече 3 години е на легло. Не може да говори, не може да става. Единствено да седи може по-малко. Свекър ми и свекървата я гледат. Има една жена дето идва по програма, ама тя е просто да седи при бабата за няколко часа. Има и друга, на която плащат те, тя имаше такъв опит, та тя се занимава с катетър, тоалет и такива работи. Та не е лесно никак. Това е майката на свекър ми. Тя има и дъщеря, но тя рядко ходи, че има повече внучета за гледане.

Страници: 1 [2] 3 4 ... 10
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines