В кой ден от седмицата ще бъде вашата сватба,гражданск
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: gerjo_k в май 22, 2007, 14:44:47
Не се натъжавай, няма нищо лошо в това. Тъкмо ще спазиш страия български обичай, според който сватбите се правят само в неделя ;) :bravo:
Денят не е от най-важно значение, а желанието и любовта :CHEERS: *INLOVE*
Точно така!!! *INLOVE* И моята сватба беше в неделя (така искахме), но поканените дойдоха и всичко мина прекрасно!!!! :girl_in_love: :CHEERS:
ROSI KRASTEVA:
Цитат на: katia в май 17, 2007, 13:51:39
момичета,май и моята сватба ще е в неделя,защото няма да имя свободни дати в събота-25 август! :( :( :(
сменете датата или не искате
deni1709:
за вечерната сватба!!! *THUMBS* :girl_in_love:
но се чудя ....понеже ще е в неделя....да не си тръгнат гостите рано, че ще са на работа следващия ден O_O!
Моля, дамите които са имали вечерна сватба в неделя да споделят!
Благодаря Ви предварително =]
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: deni1709 в юли 11, 2007, 10:29:43
Моля, дамите които са имали вечерна сватба в неделя да споделят!
Да, споделя и аз! ;) *THUMBS* Нашата сватба също беше вечерна в неделя (17.09.2006г.), но гостите си бяха с нас до края на вечерта/нощта (доста след полунощ), който иска да остане с вас, ще остане, който не..., някои от нашите гости си тръгнаха рано (след съвета, други след църквата)... =] Но купона си беше супер!!! *THUMBS* :bravo: *YAHOO* :dance: :CHEERS:
Natalia Borisova:
аз съм за вечерна сватба!
Както казва Bulechka_TS който иска да остане до по късно от гостите, ще остане. Който не може, защото е на работа на другият ден или не иска да стои до късно да си ходи. ;)
Навигация
[0] Списък на темите